| נשלח ב-30/5/2012 19:43 |
|
| |
היא בחורה רעה - לספר לו?
חבר שלי יוצא עם בחורה שמפורסמת כרעה נחסית חפרנית ועוד והוא לא עלה על זה.
לספר לו ?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 30/05/2012 19:47:59
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 19:59 |
|
| |
אם זה מסוג הדברים שאי אפשר להסתיר, אז כנראה שהוא יודע וזה לא מפריע לו. אז במצב כזה כמובן אסור לספר לו ביקורת על בחורה שמוצאת חן בעיניו. הנ"ל נכון גם לגבי כל שאלה לשדך חבר/ה שידוע לכם שאין להם את האופי הכי יפה בעולם, אבל מכיון שהמשודך יראה את זה מיד, אין טעם לא להציע, כי אם היא מוצאת חן, אז שיהיה להם לבריאות, ואם לא מוצא חן אז שום דבר לא קרה.
תוקן על ידי מעפיל ב- 30/05/2012 20:01:12
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 21:16 |
|
| |
אני מאוד לא אוהב את הגישה של "מפורסמת כרעה", מה זה מביע? שמישהו יצא איתה ובמקרה אתה מכיר אותו והוא אמר לך שהיא לא בסדר וכו' כי היא לא רצתה להמשיך והוא כן? "חפרנית", אתה רציני?! זה ברשימת ה"מפורסמת כרעה"?! לאיפה הגענו... קצת להזהר לפני שמוציאים שם רע על אנשים... ואם היא באמת כזו מפלצת וזה באמת באמת לצורך? אז עדייף שהשדכן/ית יספרו לו!! או כלל אדם אחר, אבל לא לתת לו את המידע הזה כחבר שיש לו צד, אם המידע באמת לצורך אז עדייף שהוא יקבל את זה ממישהו אוביקטיבי... סליחה אם הייתי חריף, אבל זה יכול להרוס אותו אותם ואותה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 21:20 |
|
| |
| לייקניק כתב: |  | חבר שלי יוצא עם בחורה שמפורסמת כרעה נחסית חפרנית ועוד והוא לא עלה על זה.
לספר לו ?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 30/05/2012 19:47:59 |
|
הוא יוצא עם בחורה, אז למה ציפית. וכשמחבבים מישי לא שמים לב לזוטות כגון דא
|
| נשלח ב-30/5/2012 21:35 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | הוא יוצא עם בחורה, אז למה ציפית. וכשמחבבים מישי לא שמים לב לזוטות כגון דא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 21:45 |
|
| |
אולי הוא אוהב את זה, יש בחורים שאוהבים שהבחורה 'רודה' בהם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:31 |
|
| |
אני מכיר אנשים אגואיסטים, מגעילים, טיפשים שהנשים שלהם מאוהבות בהם.. (לפחות כך זה נראה...).
לא תמיד אנחנו באמת יודעים מה מתאים לכל אחד, ולא כל אחד שמפורסם כרע, הוא באמת כזה. הייתי מציע לך לנהוג בזהירות יתרה, ואם אתה רוצה באמת לעזור, אז דבר ראשון תבדוק מי הבחורה באמת (לא ע"פ שמועות), ודבר שני תגשש אצל חברך, בעדינות, לראות אם הוא מעוניין במידע שלך. בהצלחה.
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:35 |
|
| |
| עמוד_ענן כתב: |  |
סליחה אם הייתי חריף, אבל זה יכול להרוס אותו אותם ואותה... |
|
אחרי כזה מויסר חריף, זה יכול לארוס אותו אותם ואותה...=)
ובאמת, אם הוא יודע שיש בה מידה ממש רעה שיכולה לפגוע בזוגיות או לא יודעת מה..., למה שלא יספר, רק לתועלת ובלי הגזמה(נאכסית, ועוד כל מיני מילים...). הוא יכול להציל ולעזור לחברו, אז למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:36 |
|
| |
יש מלאך שמגיע לפגישות כדי להסתיר את הפגמים בשביל שהשידוך יצא לפועל.. אל תקשה עליו את העבודה..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:38 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | אני מכיר אנשים אגואיסטים, מגעילים, טיפשים שהנשים שלהם מאוהבות בהם.. (לפחות כך זה נראה...).
לא תמיד אנחנו באמת יודעים מה מתאים לכל אחד, ולא כל אחד שמפורסם כרע, הוא באמת כזה. הייתי מציע לך לנהוג בזהירות יתרה, ואם אתה רוצה באמת לעזור, אז דבר ראשון תבדוק מי הבחורה באמת (לא ע"פ שמועות), ודבר שני תגשש אצל חברך, בעדינות, לראות אם הוא מעוניין במידע שלך. בהצלחה.
משום מה נשים מעדיפות גברים לא חביבים על פני חביבים כי החביבים קלים להשגה כביכול אז אין אתגר אבל זה כבר נושא אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:43 |
|
| |
ליטאי, בתקופה שנעדרת היית נשוי ועכשיו התגרשת, ואתה בכריז על הנקבות...??
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:46 |
|
| |
מתי ליטאי היה סימפטי לבנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:49 |
|
| |
לא עד כדי כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:50 |
|
| |
ליטאי, מוחה, מוחה, מוחה! אני מעדיפה חביב ע"פ אחד שמרים את האף. ברור שיהיה עם אופי , אבל שיש בו גם יופי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:50 |
|
| |
אז כנראה הוא אחרי רדבול.. לכן עכשיו זה עד כדי כמה שהרדבול משפיע
|
|
|
|