זו ההודעה שקיבלה מנהל בי"ס מגן אבות גב' סיימון
כי החל משנה הבאה לא יקבלו שום בת מבי"ס מגן אבות בסמינר כה תאמר
בעצם סמינר כה תאמר זורק אבן לבור ששתה מ מנו מים
היש חוצפה גדולה הימנה להקים מוסד שבמשך חמש השנים הראשונות שום בת מבית יעקב הרמה לא רצתה ללכת לשם וכל קיומו של הסמינר היה מושתת על מגן אבות
הכושים עשו את שלהם הכושים יכולים ללכת
על מה חרבה ירושלים על שלא מיחו חכמים
נשלח ב-5/6/2012 19:37
אני לא חושב שיש בעיה, קימים עוד סמינרים מצויינים בבית שמש. מה רע בסמינר של הרבנית פרלשטיין?
אני דווקא מכיר משפחה שבניה לומדים במגן אבות והיא שלחה לפרלשטיין, ומאוד מרוצים.
נשלח ב-6/6/2012 07:57
מ-"בית יעקב" של הר' טקשה כן מקבלים?
נשלח ב-6/6/2012 10:57
גם מטקשה מתמעט והולך הקבלה לכה תאמר
נשלח ב-6/6/2012 17:43
אני דווקא מבין את הודעתה של גב' סיימון. הורי תלמידות מגן אבות החליטו להפוך את סמינר "פניני חן" להמשך טבעי של "מגן אבות", במיוחד כשבפניני חן עושים בגרוות מלאות. אז מה מתלוננים על כה תאמר? ואם כבר כה תאמר, למה אף אחד לא מעורר את העניין של שכר הלימוד המופקע שגובים בכה תאמר?
נשלח ב-10/6/2012 18:10
גב סולטן יורקת לבור ששתה ממנו ובזכותה קיבלה את המבנה המכובד (והלא מלא שלה...) פניני חן לא יהיה ההמשך של מגן אבות בשל העובדה שמדובר בסמינר שהוקם לסוג ב' מי שלא התקבל ל... עומד בראשו איש של הרב קורנפלד (איש החינוך הנודע..... בסגי נהור כמובן וראה ערך כל מוסדותיו ובית הכנסת שלו וילדיו) לצערי לא יהיה מנוס ומישהו יצטרך לקום ולהקים מוסד נוסף עם רמה גבוהה של בנות מגן אבות מבתים טובים והם שיבנו את בנות ישראל להקים בתים של תורה ויראת שמים כראוי .ואולי יפה שעה אחת קודם....
נשלח ב-20/9/2012 02:11
אין סיבה לחרוץ את גורלו של סמינר פניני חן לפני תום 5 שנות פעילות. רק אז אולי נדע את רוח הסמינר ואת הכיוון החינוכי שלו.
כה תאמר עוד תתחרט על המהפך שעשתה מהסיבה שפרו מרים לא ממש באים לגור כאן והסטטיסטיקה מוכיחה שחלק מאלה שכן כאן נהפכים למודרניים ורוצים בגרות והחלק האחר מחפש משהו יותר פרומר לבנותיו כך שכה תאמר ממש לא בעניין אצלם
נשלח ב-25/6/2013 11:52
ממתי כה תאמר כזה חרדי? שינו כיוון באמת... אולי התחילו להבין שהרבה בנות שם על פייסבוק וסרטים ושאר שטויות..