בהתגלות הקרובה הוא יהיה גלוי כמעט 4 חודשים. והיה אם צדקנו בחישובנו יתגלה בקרוב ויהיה גלוי עד בערך תשרי הקרוב משם ייעלם לשנה שלימה ויתגלה שוב שנה אחרי ההעילמות. תשרי-חשון הבא.
שאלות 'רגש' כמו "מה חטאנו?" "לא סבלנו מספיק?!" נא לא להפנות אלי. אינני הכתובת לשאלות כאלה. אני בסה"כ השליח המביא את דבר המפרסם בתורה. תודה. עכשיו תחתום כאן בבקשה..
נשלח ב-13/8/2013 17:13
בסימן מה תעמוד שנת תשע"ד? ידוע שהשנה הקרוב, תשע"ד היא שנה שישית לשמיטה, ותשע"ה היא שנת שמיטה, השנה השביעית. מופיע בגמרא שבשביעית-מלחמות ומוצאי שביעית בן דוד בא
יש מצב להניח ששנת תשע"ד- עד"ש ערוב דבר שחין, צופנת וטומנת בחובה אירועים שהמוטיב המרכזי שלהם זה נגיפים ומחלות והתנהגות אלימה ומוזרה של בעלי חיים כלפי בני אדם, ואז לאחריה תשע"ה, שנת המלחמות כפי שמסתמן שאמור להיות בשנת שמיטה? אני שואל זאת כי כבר שומעים על בעלי חיים כגון כרישים ונחשים שממיתים בני אדם באופן אכזרי אם בחופי ים ואם הסיפור של נחש שחנק שתי ילדים בזמן שישנו בביתם בקנדה ודגים טורפים שמטילים אימה בחופי שבדיה וכו' וכו', כלומר בתשע"ד זה יצבור תאוצה?
נשלח ב-13/8/2013 17:16
אני רק מקווה שבעזרת ה' נהיה שמורים ומכוסים ב"כיפת ברזל" שמיימית מכל אירועים מסוג הנ"ל וכל הצרות על אומות העולם, ולא עלינו...
נשלח ב-13/8/2013 17:21
מי יודע.. זה שהמצב כולו יקצין והאירועים יתרבו והאסונות יתגברו ברור מאליו זה שישראל מוגנת ושמורה גם כן ברור וכמעט מובן מאליו. לגבי שביעית מלחמות וכו' מוקדם מדי לדעת נצטרך להמתין עוד קצת.
נשלח ב-28/8/2013 21:36
שבוע ימים לפני ראש השנה התשע"ד: האם שנת התשע"ד תיפתח לקול תרועות המלחמה והמטוסים על רקע תרועות השופרות? ימים מסקרנים לפנינו...
נשלח ב-28/8/2013 21:46
יישר כח
אכן כן, לדידי אין ספק בכלל שתשע"ד היא שנת התגלות המשיח הראשונה והאירועים המלווים אותה, קצת מפתיע אותי למען האמת שהאירוע שנבחר לפתוח את רצף האירועים הוא תקיפת סוריה והפלת משטר אסד. מבחינתי השאלה הגדולה היא מי הבאה בתור לחטוף מהצבא האמריקני האיראנים או המצריים? קשה קשה להכריע חד-משמעית מהכתובים. האם מלך נגב זה איראן או מצרים. כמובן שהבחירה הטבעית היא מצרים אך זה לא כ"כ פשוט והתמונה קצת יותר מורכבת. לכן בהרבה עניינים אני פשוט שותק ולא מדבר, מחכה לראות לאן נושבת הרוח.
נשלח ב-16/1/2014 15:00
.
מייחל יקר!
נעלמת כל היום ואני דואג... עלו לי כל מיני מחשבות.. יכול להיות שנכנסת לפרד"ס ולא חזרת? אולי נסחפת בים? אולי שיחקת עם מישהו משחק "צוללות" על אמת? אני ממש לא רגוע.
מכל מקום [על פני הגלובוס], ברגע שאתה חוזר אני רוצה שתודיע לנו שאתה בסדר.
בקשה נוספת: העליתי פורום ישן לכותרות במטרה לחדש בו חידושים. יש תחושה של פספוס באשכול הזה ואולי הגיע הזמן שתעדכן אותו שיתאים לימינו.
נ.ב: מתי יתקיים שיעור?!!
נשלח ב-16/1/2014 15:23
למה נעלמתי כל היום? לא השארתי שתי הודעות בבוקר? בינתיים משעמם ולא קורה שום דבר בעולם לכן אין על מה לדבר. חוצמזה שהאשכול הזה היה רלוונטי בימים ההם ולא בזמן הזה כאשר אנו מחכים להמלכת המשיח ותסריט הכתובים לא ממש אקטואלי. בינתיים אני מכין אשכול חדש על 'רדיפת הרבנים' המבוסס על דברי הרב שהבטיח שכך יהיה עד אשר יתעוררו לבקש את המשיח.
נשלח ב-16/1/2014 15:32
סליחה שאני מתפרץ , אני רק שאלה .. . באיזה שעה ממליכים את מלך המשיח ??
עוד מימי למה פרצת עליך פרץ ועד לימנו על-יד איש בן פרצי פתאום! יבוא אל היכלו למה פתאום מה קרה למה צריך להבהיל?! ככה זה, כל מי שמתפרץ קשור כנראה למשיח.. אתה הבנת את זה ברוך? ה'..