| נשלח ב-5/6/2012 16:45 |
|
| |
שאיפות
מהם שאיפותיכם ? האם אתם מגשימים ? מה מפריע , חוסם בדרך להגשמה ? מה אם יהיה לכם תוכלו להגשים שאיפותיכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 17:41 |
|
| |
אני באחד הימים הפחות טובים....... לא רןאה שום סיכוי להגשמת השאיפות.......הדבר היחיד שהייתי רוצה הוא להיות בריאה, רגילה, לא פגומה....אבל אין מה לעשות מאוחר מדי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 17:47 |
|
| |
נפגשנו באותה סירה , ובד"כ מי שפוגשת אותי , זה אחד הימים הטובים שלה תשאלי את נגוהות ואת מי שלא .
בענין הפגם - תתבעי את בני הדודים !
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 18:25 |
|
| |
נו......הלוואי :) תודה חמודה........והפגם שלי הרבה יותר בגלל יהודים :(אבל סטינו מהנושא....מהן השאיפות שלך? ספרי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 19:27 |
|
| |
כרגע לא ברור . נדלג עלי . יש כאן עוד 3 ניקים פעילים שיכולים להשתתף . מלבד זאת יש עוד כ10-15 במאורה שיצאו רק אם ימשכו אותם משם בכח . או שצריך להודיעם שפגה תרדמת החורף ומהי הדרך לכאן , כנראה ששכחו ב"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 21:00 |
|
| |
תסמכו, למה החלטת שיום שפוגשים בך זה יום טוב?.. דימוי עצמי גבוה יש לך.. ואני? צריכה ?ללמד ?אותך ?איך? פותחים? אשכול? ומנסחים? אותו? בצורה ?כזו ?שלא? יהיה? סימן? שאלה? אחרי? כל? חצי? מילה?.. ואולי באמת תהיי מנהלת משנה?.. אני רואה את מחיה כאן את הפורום. בלעדייך היה מת מזמן..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 21:36 |
|
| |
כגודל הביקוש , כך גודל התהילה - לא ? רצונך , הוא זה שהודיעני . (וי וי אל תאכזבי , שתפי פעולה יפה ) דימוי עצמי גבוה - ברור! למה לא ? את יכולה לפתח גם קורס פתיחת אשכול . רק שנראה לי כרגע , שלי יש יותר נסיון ממך ... בענין מת מזמן - את ממש צודקת . מלאך המוות התקרב , ואמרתי לו שילך ולא יחזר . (זה לא נקרא לפתח פה לשטן - נכון?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 15:40 |
|
| |
אולי שאשלים עם זה שרק לאחרים מתגשמות המשאלות ... שלא יכאב...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 16:12 |
|
| |
:( ציפור, אל תחשבי על זה בכלל!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 19:33 |
|
| |
צפור (לא בודד) ישמח אותך שגם לאחרים לא מתגשמות המשאלות ? יכול להיות שאוכל לספק לך את השמחה הזו .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:00 |
|
| |
לא נראה לי שתצליחי. אפילו משאלה אחת לא?
אבל אם תצליחי, זה יהיה רק כואב יותר...
|
|
|