|
|
| נשלח ב-9/10/2013 22:41 |
|
| |
טוב אז פעם לפני שנתיים בערך ראיתי משפט יפה של חדוה-המשפט הובא על ידה בתור תגובה לסרטון של מיאמי אז הנה המשפט:כשאני רוצה לומר למישהו שהוא חמוד אני קוראת לו ג'רמי (מקווה שזה נקרא משפט טוב-מתאים לאשכול)
תוקן על ידי אידי ב- 16/10/2013 18:27:16
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 23:07 |
|
| |
יפה בתשכה!! את יודעת מאיפה זה? אם כן - כדאי שתכתבי זא מתחת להודעה אבל לא חיב:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 21:29 |
|
| |
תודה נטסון.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2014 10:34 |
|
| |
"...לפרחי מיאמי אין צורך שיכירו אותם עוד אנשים פרחי מיאמי היא המקהלה המוכרת בעולם החסידי. אין צורך בקליפים כדי להבין זאת. זה פשוט ידוע. ירחמיאל ביגון לא צריך לספק סחורה בקליפים. הוא כבר הצליח להיות מוכר בכל חור ובכל חנות מוסיקה יהודית כלשהיא. קליפים תופס לזמן מסוים לתקופה וסתם רעש וצלצולים. פירמה כמו ירחמיאל ומיאמי תופסת בגלל איכות, לא רעש ולא צלצולים" מקור: מקור: BroMish- דעה! פרחי מיאמי, לאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2014 13:46 |
|
| |
מוסיקה היא שפה בינלאומית. היא מגשרת על פני פערים גיאוגרפיים, תרבותיים, חברתיים ואחרים. היא עוטפת, מרוממת ומשמחת, וכשמדובר במוסיקה איכותית וטהורה, המושתתת ועולה מתוך אדני התורה, זו בהחלט נוסחה מנצחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 21:15 |
|
| |
וואוו!! איזה קטעים יפים מאד!! הם די עוסקים באותו נושא... יפה:) המשכו לעשות חיל, בע"ה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 15:28 |
|
| |
אנחנו צריכים להיות דוגמא של מקור האנרגיה לאהבת ישראל אמיתית.. שבאה בהחלט עם מוזיקה אמיתית.
מקור: ניורק - שיחה בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 22:25 |
|
| |
"אם משעמם לכם לפעמים או שסתם עולות לכם מחשבות, שירו לעצמיכם איזה שיר טוב ומרגש של מיאמי (בפרט הישנים) זה יעשה לכם טוב אני בטוח בכך. כך גם אני עושה כי תכל'ס אין כמו השירים של מיאמי, בפרט בכל הים הסוער הזה של המוזיקה של דורינו שספק אם ניתן לקרוא לך חסידית או יהודית. אז טוב שיש את פרחי מיאמי עם הרגש היהודי הפועם!"
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2014 18:58 |
|
| |
נטסון - כמה שזה נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 21:17 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2014 14:25 |
|
| |
שתי עדויות מרגשות של חברי הפורום :)
חברים ואחים יקרים!
חושבת הרבה על כולכם ועל המקום הנפלא הזה, שתמיד כיף לי לקפוץ אליו לביקורים. כי בשבילי הוא תמיד ישאר ויהיה כמו בית חם.. מכל הסיפורים וזכרונות הילדות, שהריח שלו ספוג בקירות.. ומתלווים אליו כל-כך הרבה צלילים, מנגינות וחוויות.
(רק חבל שאין לי את האפשרות להביא איתי איזו עוגה טובה..)
(חברת הפורום לבבית30)
* * *
להווי ידוע, כי אף אם לא תמיד עלה בידי להיות בין המגיבים, תמיד אני בין הקוראים, ותמיד - אבל תמיד - אהיה עם החברים. אם תרצו, אימרו זאת כך: עם מגיבי הפורום נמניתי בעבר (הלא כ"כ רחוק, תוך תקוה לשוב בזמן הקרוב), עם קוראי הפורום נמניתי אף בהווה, אולם עם חברי הפורום נמניתי בעבר, נמנה אני בהווה, ואשאר מנוי אף בעתיד.
(חבר הפורום משוררששיער)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2015 00:10 |
|
| |
"השילוב של קול נעים עם רגש מיוחד וכוונה יוצרים את 'היהדות' של המקהלה."
מקור: פרחי מיאמי, הפורום ואנחנו/ דיון פתוח - תמרור25
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 23:50 |
|
| |
"...אבל נדמה שאת הנאמנות שלי גם כל רוחות שבעולם לא יזיזו, ואמשיך לעקוב ולרכוש - כל קליפ, כל דיסק, וכל הופעה.
מה לעשות? ישנם הדברים הללו שאי אפשר להנתק מהם, הם מסמלים בשבילך משהו טוב ונעלה - שתלך אחריו באש ובמים, ותמשיך לאהוב אותו עד כלות - גם אם הוא יטיח בוץ בפרצופך.
ככה זה.
את האמת? ממש לא מפריעים לי כבלי האהבה האלה."
מקור: ברקולינאי. באשכול " ירחמיאל מפתיע!!! קליפ חדש "ut ut" "
תוקן על ידי netson ב- 01/10/2015 23:55:01
|
|
|
|
|