דיווח מבית הכנסת הגדול בירושלים עם שוורץ וקירשנבוים
זכיתי ליהיות נוכח בשבת זו, שבת חוויתית עם הרבה נוסח של אלי, שלא שומעים בכל שבת, עם יצירות שלא שומעים בכל שבת ,,, ועם המון המון מוזיקה, יוסי שוורץ ניגש בקבלת שבת ובמוסף והביא תפילה מאד יפה , גם נוסח וגם ביצוע וגם פלסט, יש לך פלסט מאד יפה !!! אברימי ניגש למעריב ושחרית וגם הוא הנעים לי את האוזן, בנוסח מאד יפה של אלי בברכת כהנים ובחזנות סתם,, לא היה הרבה קטעי חזנות, אבל היה הרבה נוסח וזה העיקר !!! והיו הרבה דואטים מרגשים בין יוסי לאברימי כמו,, אנא עבדא של דוד קוסוביצקי,שביצעו מאד יפה בליווי המקהלה,, ומודים אנחנו לך של ליאו לוב שזה ביצוע שמאד אהבתי, ביצוע מאד מעניין של המקהלה, כמובן אלי יפה !!! ומאד נהנתי מהדואט של יוסי ואברימי והפעם גם תלמידו של אלי יפה אבי זייבלד לבעבור דוד, שזה היה ביצוע מאד יפה, ומאד התרשמתי מאבי, בחור מאד מוכשר ויש לו הרבה חזנות,,ואני מאחל לך הצלחה בעתיד ואני חושב שכאן המקום לומר תודה לאלי יפה על קידום החזנים הצעירים הן בקונצרטים והן בתפילות,, שאם לא יקדמו את הצעירים החזנות באמת תמות !!! וזה הא"ב במורים לחזנות !!! ןתודה רבה להנהלת בית הכנסת על כל ההשקעה והטרחה,,,,,,,,, שבוע טוב לכולם יקי
תוקן על ידי פורוםחזנות ב- 10/06/2012 07:14:36
 |
|
|