|
|
| נשלח ב-12/6/2012 17:55 |
|
| |
פעם ראשונה שאני נחשף לאתר הזה, האם זה אתר חדש?.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 18:28 |
|
| |
חדש, לפני השקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 00:52 |
|
| |
מה זה אומר השקה?
אמור להיות איזה אירוע השקה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 08:18 |
|
| |
לא "אירוע", מפגש צנוע לחברי הפורום. הזמנה תבוא תוך יום יומיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 13:14 |
|
| |
מזל טוב, ברכות! יפה מאד!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 15:53 |
|
| |
מנחם רבינוביץ הגיב שם כך:
אכן כשאברכים באלעד רצו לפתוח לבנותיהם בית ספר יותר מחמיר מבית יעקב, מנע זאת הרב שטיינמן. וטענתו שיש לנו אחריות לכולם, ואם כל הבנות הטובות ייצאו מבית הספר, יישאר בית הספר ברמה נמוכה יותר. האם זו טענה הגיונית? אולי לרב שטיינמן עצמו… יש לו אחריות כלל ישראלית, והוא סבור שזה יגרום נזק. אבל איך אפשר לצוות על אברך לשלוח את בנותיו לבית ספר בינוני בעיניו רק בגלל אחריות כלל ישראלית כדי שרמת בית הספר תישמר?? וכמו שהרב שטיינמן סבור כך במסגרות מחמירות יותר, כך אולי הוא סבור גם במסגרות מקילות יותר. זו זכותו. לא ברור לי איך הוא יכול לחייב אותנו. כך פעל גם הרב אלישיב בירושלים. אגב, זה לא היה נקי מנגיעות פוליטיות, לייזרזון פעל ברקע כדי לטרפד כל תכנית כזו. וכל הכבוד לו, יש לו אינטרס. אני רק לא מבין בשם איזה אידיאל אפשר לבוא לאדם ולחייב אותו לשלוח למסגרת הטרוגנית כדי לשמור על הטרוגניותה… שיעשו אחרים מה שיעשו, והאדם הפרטי מחוייב רק לעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 00:58 |
|
| |
ומה עם החידרים שם לא שייך טענה זו?.
למה שם כן נותנים לפתוח מסגרת מסגרות?
אולי אוחזים שלגבי בנים יש חשיבות יותר ביצירת מסגרות נפרדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2012 01:16 |
|
| |
| אגודה_אחת כתב: |  | מנחם רבינוביץ הגיב שם כך:
אכן כשאברכים באלעד רצו לפתוח לבנותיהם בית ספר יותר מחמיר מבית יעקב, מנע זאת הרב שטיינמן. וטענתו שיש לנו אחריות לכולם, ואם כל הבנות הטובות ייצאו מבית הספר, יישאר בית הספר ברמה נמוכה יותר. האם זו טענה הגיונית? אולי לרב שטיינמן עצמו… יש לו אחריות כלל ישראלית, והוא סבור שזה יגרום נזק. אבל איך אפשר לצוות על אברך לשלוח את בנותיו לבית ספר בינוני בעיניו רק בגלל אחריות כלל ישראלית כדי שרמת בית הספר תישמר?? וכמו שהרב שטיינמן סבור כך במסגרות מחמירות יותר, כך אולי הוא סבור גם במסגרות מקילות יותר. זו זכותו. לא ברור לי איך הוא יכול לחייב אותנו. כך פעל גם הרב אלישיב בירושלים. אגב, זה לא היה נקי מנגיעות פוליטיות, לייזרזון פעל ברקע כדי לטרפד כל תכנית כזו. וכל הכבוד לו, יש לו אינטרס. אני רק לא מבין בשם איזה אידיאל אפשר לבוא לאדם ולחייב אותו לשלוח למסגרת הטרוגנית כדי לשמור על הטרוגניותה… שיעשו אחרים מה שיעשו, והאדם הפרטי מחוייב רק לעצמו. |
|
ממש לא מסכימה, רב אמור להיות לו אחריות לכלל הציבור ולא לאברך מובחר פלוני או אלמוני, ולכן סירב לתמוך בהקמה של בית ספר נוסף. זה ראוי להערכה בעיניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 10:26 |
|
| |
לייק על השימוש ב"חישבונות רבים".
|
|
|
|