| נשלח ב-12/6/2012 18:28 |
|
| |
בחורים פחדנים?!
לאחרונה אני שומעת הרבה סיפורים על בחורים שנפגשו חמש עד עשר פגישות עם בחורות ואחרי המספר הזה של הפגישות שתוך כדי גם דברו ונפתחו וספרו על עצמם ואפילו הראו סימנים שהם אוטוטו סוגרים החליפו מספרים וכולי..פתאום נתנו תשובה שלילית...היות ואני מכירה את הבחורות בחלק מהסיפורים אני יודעת שזה לא שהבחור שמע פתאום משו....אלא קבל רגליים קרות מההחלטה ו....ברח.
מה קורה היום לבחורים?! (בלי הכללות)
איפה הגברים האמיתיים?!(שפנים!!!)
תוכיחו לי שאני טועה!!!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 12/06/2012 20:18:21
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 18:37 |
|
| |
גם אני שמעתי כמה וכמה מקרים שכאלו...לדעתי זה פחד כזה שנפוץ אצל גברים... פחד מלהכנס פתאום למחוייבות וכו׳...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 18:43 |
|
| |
לא שמעתי ב"ה על כאלה סיפורים עדיין.
אבל אם כבר, זה לא מפחד. זה מאומץ יתר!
יאלה, בחורה, חברה שלו תקופה, וזהו, לא ממש בשביל להתחתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 18:45 |
|
| |
available, פחד מנישואים - זו שאלה שבאמת לא פתורה אצלי ומאד מעניינת אותי, במיוחד שנפגעתי מכזו סיטואציה...
בתאורים שאת מתארת, ייתכן מאד שזה לא פחד כמו שהם פשוט נהנים להפגש (בתת מודע). וכשמגיעים להלחטה- הם מבינים שזה לא בשביל החיים וכו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 18:52 |
|
| |
מה, ובחורות לא מפחדות מהחלטה? לא חושבת שזה תופעה רק של זכרים,
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 19:08 |
|
| |
ההבדל בין בנים לבנות בקטע זה הוא, שבנות בדרך כלל מפחדות בכלל להכנס לקשר, הן לא נותנות פתח אפילו, בעוד שבחורים יכנסו לקשר, וברגע שהם מרגישים שזה הופך לרציני מדי, הם יברחו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 19:09 |
|
| |
מעפיל, אני לא יודעת מה עדיף,
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 19:16 |
|
| |
תמר, כל צד ייפגע יותר מדפוס ההתנהגות של הצד השני...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 20:16 |
|
| |
אני מצידי מעדיף לא להכנס לקשר אם בסופו של דבר הוא יתרסק. אני ראיתי יותר מדי מכדי להאמין שאם רק אציע את כל הטוב שאולי יש לי להציע, הבחורה תשתכנע. אם הבחורה לא נמצאת במקום של אפשרות להתחתן, לא משנה מה שתעשה, כמה שתדון איתה, כמה שתוכיח וכמה שתשקיע, וכמה שהיא באמת תאמין שאתה בן אדם בסדר ואפילו יותר מזה, לקשר רציני ועל אחת כמה וכמה לחתונה זה לא יגיע.
אני מפנה את השאלה לבנות. האם אתן מעדיפות בחור שבכלל לא נותן לכן צ'אנס, או מעדיפות בחור שינסה למרות שיש סיכויים רבים שהוא יברח ברגע שזה יהפוך לרציני.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 20:17 |
|
| |
עדיף שום צאנס
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 20:22 |
|
| |
תלוי. אםיש קווי אופי משותפים עדיף צאנס-בום בנשמה-סוף. אם אין קווי אופי משותפים עדיף לא להכנס לזה בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 21:28 |
|
| |
לא הייתי מפילה את זה דוקא על הגברים, כי אני שמעתי על הרבה מקרים כאלה דוקא מהצד של הבנות, ואני בינהם, רק ש- מבחוץ כולם מדסכסים שזה היה רגליים קרות ואוהבים להאשים לפעמים, זה לא אומר שאין מקרים שזה לא מלחץ וזהו.. אבל ברוב המקרים אין כזה דבר שהסיבה היא מלחץ בלבד...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 21:40 |
|
| |
מעפיל, עדיף שלא יתן צ׳אנס..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 21:57 |
|
| |
| נעמה10 כתב: |  | | לא הייתי מפילה את זה דוקא על הגברים, כי אני שמעתי על הרבה מקרים כאלה דוקא מהצד של הבנות, ואני בינהן, רק ש- מבחוץ כולם מדסכסים שזה היה רגליים קרות ואוהבים להאשים לפעמים, זה לא אומר שאין מקרים שזה לא מלחץ וזהו.. אבל ברוב המקרים אין כזה דבר שהסיבה היא מלחץ בלבד... |
| את מדברת יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 22:01 |
|
| |
לא סובל את הכללות האלו, כמעט תמיד, הן שטויות במיץ (סוג המיץ נתון לבחירה.)
|
|
|