|
|
| נשלח ב-13/6/2012 17:49 |
|
| |
לא אמרתי קשה אלא נחושה. נחישות נראית לך מיותרת בחיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:18 |
|
| |
אם משהו היה יודע מה יקרה.......
מלכתחילה אף אחד לא רוצה להתפשר....
(זה כמו להגיד למשהו שלא טוב לא בנישואים אחרי שנה שיתגרש ח"ו...זה לא הולך ככה ואף אחד לא יודע מה יהיה בסוף..לפחות מנסים..)
תוקן על ידי available1 ב- 13/06/2012 18:19:07
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:44 |
|
| |
למה להתפשר מלכתחילה?? אני לא מבינה את השאלה, ברור שכל אחד רוצה בשבילו את הטוב ביותר, ברגע שלא מוצאים,רק אז יש צורך להתחיל להתפשר, אבל למה לפני שמתחילים לחפש לבוא בגישה של 'אני ילך על פחות'?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:53 |
|
| |
available1, לא הבנתי את הקשר שבין הסוגריים לנאמר ... :) מבריקה, יש התפשרויות ויש התפשרויות... אני מסכימה איתך בגדול, אבל לפעמים מתעקשים על שטויות בהתחלה, ועם השנים כביכול מקבלים את השכל במה להתמקד..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 19:50 |
|
| |
אני לא מאמינה בלהתפשר. אני מאמינה בלהתבגר. אולי צריך לבחון כל מקרה לגופו ולא להתקבע בכל מיני שטויות אנסה להסביר את עצמי בדוגמא - נניח שבחור מחפש בחורה דווקא בלונדינית (בכוונה מקרה קיצון מטופש) והוא מרגיש שזה אחד משאיפותיו, והוא לא מסוגל לרצות מישהי שהיא לא כזו . להתפשר = נכון שאני מחפש בלונדינית, אבל אני לא מצליח למצוא מישהי כזו שמתאימה גם לשאר הדברים שאני מחפש ולכן אתפשר על הדבר הזה. ואני אסתכל עליה ולאו דווקא אהיה מרוצה, אבל היא מספיק בסדר בדברים אחרים. להתגבר = אמנם פגשתי בחורה שמוצאת חן בעיני, והיא לא בלונדינית. אבל אולי השיקול שלי לא נכון? אולי אני חושב שאני רוצה בלונדינית רק בגלל שפעם נפגשתי עם מישהי שהיתה נראית בעיני ומאז זה מה שאני רוצה? אולי אני מקובע על איזה דפוס ואין לו משמעות אמיתית בחיים שלי? ואחרי חשיבה אם הדבר באמת חשוב ומשמעותי, ומסקנה שהוא לא משמעותי אלא שיש קושי, אז אפשר לעשות נסיון אמיתי להבין מאיפה הקושי באמת. ולהשקיע קצת בקשר, עד שמגיע מצב, שלא שופטים את האדם על סמך הנתון הזה. הרי אם מדובר במשהו משמעותי - איך אפשר להתפשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 20:00 |
|
| |
עם הזמן הרצונות משתנים בגילי המתבגר אני נפגש עם בחורות בנות 19-25 בגיל המבוגר יותר בחורות נהיות יותר פתוחות אולי זה בגלל שאין חברה שמלחיצה אותם או שחיים מחוץ לסמינר כמה שנים. אני לא חושב שזה נקרא התפשרות אני לא מאמין שמה שאנשים חיפשו לפני חמש שנים הם מחפשים היום כולנו משתנים לטוב ולמוטב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 20:34 |
|
| |
אחת, יפה אמרת....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:36 |
|
| |
כמעט ולא מכיר אנשים שמתפשרים. למשל, בחור בגיל 25 מחפש בחורה עד גיל 21, כשהוא בן 26 הוא כבר מחפש בחורה עד גיל 22, זה לא נקרא התפשרות, זה נקרא להתאים את עצמך למצב החדש. התפשרות היא, כשהוא בגיל 26 הוא מחפש בחורה עד גיל 25. וזה דבר שכמעט אף פעם לא קורה בין אצל בנים בין אצל בנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:38 |
|
| |
תתפלא לשמוע... יש הרבה התפשרויות שלא קשורות להתאים למצב החדש...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:39 |
|
| |
אני באמת אתפלא, ספרי לי על התפשרות עקרונית אחת שאת אישית מכירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:40 |
|
| |
מישהו שמפאת גילו המבוגר (27-8) הסכים ללכת על גרושה, והוא לא היה מתפשר על זה בגיל צעיר....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:56 |
|
| |
ומי אמר שבגיל צעיר לא היה מתאים לו רק שיש סטיגמות?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:59 |
|
| |
זה התפשרות עדיין... מה שבגיל מבוגר יותר אתה מסכים לקחת, לא משנה מאיזה סיבה, שבגיל צעיר יותר לא היית לוקח, זו התפשרות בשבילך.. וזה לא אומר שזה לא היה מתאים לך גם בגיל צעיר יותר
|
|
|
|
|