דיווח מקונצרט חנוכת הבית באשדוד
נכחתי הערב באחד הקונצרטים המדהימים בחיי הצעירים ולא רק בגלל המוסיקה, הקהל שגדש מפה לפה את האולם המפואר היה לא מחובבי החזנות הקלאסים אלא ברובו מעולי ברית המועצות שהיה נראה שהתמוגג מנחת, דקה של אושר היתה לי כאשר לאחר הקונצרט כל הקהל נשאר לשבת ולהריע לחזנים ולתזמורת הלוואי שכך יהיה בכל הקונצרטים, ועכשיו למוזיקה (מחר אעלה בלי נדר דיווח מפורט) יעקב לעמר היה כרגיל במיטבו עם קולו המתקתק והביצועים המדויקים שלו, לי באופן אישי היה משעמם קצת לשמוע את היצירות שכבר ביצע בדיסק (המבדיל ואתה נגלית) אך כנראה שאני הייתי כמעט היחיד באולם שמכיר את הדיסקים של לעמר , משה פישל שלראשונה מופיע עם הרכב סימפוני הפגין גם כישרון פייטנות וכפי שאמר הד"ר סובול עוד נשמע עליו רבות בעולם החזנות, יעקב מוצן כל מילה מיותרת, יעקב בשיא כוחו והוא מודל לחיקוי לכל החזנים הצעירים,והילד מישל כהן שכרגיל הפגין ביצועים מדהימים(למרות שהיתה לי תחושה שבקונצרט הגאלה האחרון הוא היה יותר חד) ולסיום תודה ענקית לד"ר מרדכי סובול שהביא את החזנות גם לעירנו אשדוד, ולמרות שאני חשבתי בתחילה שהאולם יהיה ריק אך כנראה הד"ר ושות' מבינים טוב ממני בענינים אלו. תודה לתזמורת ולמקהלה למפיק ולכל המסייעים במלאכה
תוקן על ידי ברטוןאמיתי ב- 14/06/2012 00:37:41
 |
|
|