פרחי ניו יורק בהפקתו של איצי בולד יוצאים עם סינגל חדש בשם Kids of Courage - תוצאה משיתוף פעולה עם ארגון שנושא את שם הסינגל, ארגון שעוזר לילדים חולים להגשים את חלומותיהם, מארגן להם טיולים, ימי כיף וכד'
תודה רבה פסנתר ומילקי! אהבתי את הקליפ! ויש לי מן כזאת הרגשה שNYBC הולכים להיות להיט!!! הסולנים שלהם מצויינים!!! השירים (מה ששמעתי) מעולים!!! והכיאוגרפיה יפה ואחיד!!! רק דבר אחד מפריע לי, כבר לא פעם ראשונה אצליהם - אין מספיק גיוון עם הסולנים... רגע, ולא ידעתי ששלמה סקולניק במקהלה - אני הכרתי אותו מהjewish star.
נשלח ב-27/6/2012 19:33
לדעתי (והיא שונה מכל אלו שכתבו לפני) שהקליפ מאוד גס (!) אהבתי יותר את מאמינים שהם רוקדים בטלטון הרבה יותר עדין. גם לי הקליפ גילה ששלמה שקולניק הזה נמצא במקהלה,מה שכן הוא נראה קצת שיכור,יש לו תנועות מוזרות. וכן.. שיגוונו בסולנים.
נשלח ב-27/6/2012 20:49
יכולה להבין אותך, משיחמשיח. הקליפ מקצועי מאוד, אבל גם "חילוני" (במשמעות המקורית של המילה: חילוני = חול = ההיפך מקודש). הכוריאוגרפיה שלהם כרגיל מקצועית מאוד. ולא עקבתי אחרי הג'ואיש סטאר, אז אני לא יכולה להצטרף להפתעה לגבי סקולניק הנ"ל ;)
נכון שהוא קצת מופרע, אבל אהבתי אותו מאוד. איצי בולד עושה עבודה מדהימה!
נשלח ב-27/6/2012 23:25
שלמה סקולניק לא חלק מהמקהלה- הוא אורח. כתוב בפרוש בסוף. מאד אהבתי את השיר! מדבק! או כמו שהאמריקאים אומרים- ויראלי...
משיחמשיח- קבל ממני תואר אבירות על רגישות יהודית ויידישקייט אמיתי! בקליפ משולבים אלמנטים מקליפים של (התינוק המגודל) ג'סטין ביבר ולכן זה נראה כמו שזה נראה.... מסתבר ששלמה סקולניק מנסה לחקות אותו... חבל.
כנראה לכן זה צורם לך....וזה ראוי להערכה!
נשלח ב-27/6/2012 23:32
whisper_s כתב:
בקליפ משולבים אלמנטים מקליפים של (התינוק המגודל) ג'סטין ביבר ולכן זה נראה כמו שזה נראה....
מסתובב ברשת קטע קצרצר שמשווה בין קטע מקליפ של הנ"ל לבין קטע מהקליפ 'אה אה אה' של ישיבה בויס.... הוא פשוט נהיה חלק מהתרבות האמריקאית.
נשלח ב-27/6/2012 23:36
בחלקים של המקהלה? אם כן, זה אחרת...
נשלח ב-28/6/2012 18:48
במקהלה הם הזכירו לי גם קצת את "שבחי"...
נשלח ב-28/6/2012 22:57
וויספרס ואידי - לא הבנתי את כוונתכן במילה 'מקהלה'. התואילו להסביר?
נשלח ב-2/7/2012 19:38
הכוונה- לא בקטעים שרואים את סקולניק ומושקוביץ שרים, אלא בקטעים שרואים את שאר המקהלה רוקדים. הכוריאוגרפיה שלהם בקטעים האלה ממש מזכירה את של YBC אם כי הם שיפרו חלק מהתנועות.
ראיתי שוב את 'אה אה אה' ואני לא רואה בו שום דמיון או אפילו דבר קטן שמזכיר את ג'סטין ביבר. אני מניחה שהסרטון שראית עוסק בהשוואה של הקטעים של המקהלה, כמו שאמרתי. בקליפ הזה לעומת זאת- הם ממש התאמצו לחקות אותו וכמו שהבנתי (ככה אמרו לי, אני לא ראיתי בעצמי) זה פשוט חיקוי לקליפ מסויים. הדברים שאני ראיתי- הבגדים של סקולניק ומושקוביץ- הג'קט מעור, הפוקוס על הנעליים, הסגנון לבוש. הם מחקים את התנועות וההבעות שלו ועוד. מה שאמרו לי שמועתק זה הקטע בהתחלה שהם יושבים ומסתכלים על מטוס, הישיבה על הכיסא הגבוה, החמצוצים :) ואפילו העיצוב של האולפן.
נשלח ב-2/7/2012 19:49
אגב, המפיק של הקליפ הנ"ל ושל הקליפ של ליפא הוא אותו מפיק.....
נשלח ב-3/7/2012 20:13
קליפ נעדר כל חן וטעם.אסתפק בזה. כידוע ש"אין אומרים כל שבחו...בפניו.. "
החיקויים האלה הורגים אותי.
---------- ועד זקנה ושיבה אמשיך לומר כן.מתוך ריבוע,קיבוע,אולי חכם,אולי נבער... עדיף לחכות 7 שנים לקליפ של מיאמי,גם אם יש כל יום אלף קליפים אחרים,של כל השאר......
קליפ דפוק מכוער גס ובקיצור מזעזע ולבבית אני מסכימה איתך בכל מילה ד"א לא כ"כ אהבתי את הקול של הסולן המרכזי בשיר הזה ובשיר מאמינים השיר "מאמינים" בהופעה של הטלטון מ-ק-ס-י-ם! שירה יפה מוזיקה טובה ואין גסות!
נשלח ב-9/7/2012 01:04
לא חושב שהרבה יסכימו איתי.
אך נראה שהרבה אמנים מהמוזיקה ה"חסידית"
מנסים "לחדש" כל תקופה חדשה את המוסיקה שלהם ועוברים את הגבול הטעם הטוב
נכון,ילדים חמודים ללא ספק הרבה חיוכים ושמחה.
הענין של הילדים החולים אכן מרגש ואני מקווה שכל פרויקט כזה יצליח
אבל....
אני לא רואה שום הבדל בין הסרטונים של ג'סטין ביבר ומייקל ג'קסון לבין מה שראיתי כרגע
תנועות של ראפ מוגזמות לחלוטין לא מראות שום נקודה של יהדות.
סליחה שאני קצת מקצין את זה אבל המוסיקה שלנו חייבת להתעורר
עכשיו הייתי ממליץ לעצמי לשמוע את זה באודיו. בלבד.