|
|
| נשלח ב-9/7/2012 15:57 |
|
| |
אין קשר בענייני שידוכים ל- "ישיבה הכי טובה שיש או לא הכי טובה שיש" . זה לא מבחנים של "דרשו". בשידוכים יש "בחור הכי טוב שיש או לא הכי טוב שיש " , צריך לבדוק את הבחור באופן ספציפי !
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 15:59 |
|
| |
הבחור גם נמדד ביחס לישיבה, לא הווי בחור מצוין מישיבה בינונית ומטה כבחור מצוין מישיבה מובילה....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:00 |
|
| |
| מתןלוי2 כתב: |  | אין קשר בענייני שידוכים ל- "ישיבה הכי טובה שיש או לא הכי טובה שיש" . זה לא מבחנים של "דרשו". בשידוכים יש "בחור הכי טוב שיש או לא הכי טוב שיש " , צריך לבדוק את הבחור באופן ספציפי ! |
| כל בת בית יעקב שואפת לקבל תלמיד חכם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:02 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | אין קשר בענייני שידוכים ל- "ישיבה הכי טובה שיש או לא הכי טובה שיש" . זה לא מבחנים של "דרשו".
בשידוכים יש "בחור הכי טוב שיש או לא הכי טוב שיש " , צריך לבדוק את הבחור באופן ספציפי ! כל בת בית יעקב שואפת לקבל בעל תלמיד חכם |
|
קודם בעל, אח"כ ת"ח
|
|
|
|
|
| |
אני לא החזקתי ממנה כל כך מאחר ואני באה מאחד הסמינרים הטובים... וכמובן כשנכנסים לשידוכים התחילי לדסקס על ישיבות וכו... ויש את הבנות האלה ש״רק מחברון״... כי זה ההישיבה והההבחורים וה ה ה... ואני לא אוהבת את ההתנשאות הזאת...
|
|
|
|
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | הבחור גם נמדד ביחס לישיבה, לא הווי בחור מצוין מישיבה בינונית ומטה כבחור מצוין מישיבה מובילה.... |
| יותר מזה .., לא הרי בחור מצויין מישיבה בינונית כהרי בחור בינוני בישיבה מצויינת.חז״ל כבר אמרו ״ הווי זנב לאריות ואל תהי ראש לשועלים ״
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:03 |
|
| |
| אלה21 כתב: |  | | אני לא החזקתי ממנה כל כך מאחר ואני באה מאחד הסמינרים הטובים... וכמובן כשנכנסים לשידוכים התחילי לדסקס על ישיבות וכו... ויש את הבנות האלה ש״רק מחברון״... כי זה ההישיבה והההבחורים וה ה ה... ואני לא אוהבת את ההתנשאות הזאת... |
| את לא אוהבת את החברות לא את הישיבה. והמעלה הגדולה בחברון שהם גם בני תורה וגם מטופחים מבחינה חיצונית
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:06 |
|
| |
| אלה21 כתב: |  | | אני לא החזקתי ממנה כל כך מאחר ואני באה מאחד הסמינרים הטובים... וכמובן כשנכנסים לשידוכים התחילי לדסקס על ישיבות וכו... ויש את הבנות האלה ש״רק מחברון״... כי זה ההישיבה והההבחורים וה ה ה... ואני לא אוהבת את ההתנשאות הזאת... |
|
נראה לי אנחנו מאותו סמינר..... ;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:06 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | הבחור גם נמדד ביחס לישיבה,
לא הווי בחור מצוין מישיבה בינונית ומטה כבחור מצוין מישיבה מובילה.... יותר מזה .., לא הרי בחור מצויין מישיבה בינונית כהרי בחור בינוני בישיבה מצויינת.חז״ל כבר אמרו ״ הווי זנב לאריות ואל תהי ראש לשועלים ״ |
|
לא להאמין!! היסטוריה.... אליהו מסכים איתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:07 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | | אני לא החזקתי ממנה כל כך מאחר ואני באה מאחד הסמינרים הטובים... וכמובן כשנכנסים לשידוכים התחילי לדסקס על ישיבות וכו... ויש את הבנות האלה ש״רק מחברון״... כי זה ההישיבה והההבחורים וה ה ה... ואני לא אוהבת את ההתנשאות הזאת...את לא אוהבת את החברות לא את הישיבה. והמעלה הגדולה בחברון שהם גם בני תורה וגם מטופחים מבחינה חיצונית |
|
וגם סנובים.... יש שם שיעור מיוחד לסנוביזם...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:07 |
|
| |
עכשיו שאלה ברצינות... יש שם גם בחורים פתוחים זאת אומרת, מודרנים, אבל רציניים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:08 |
|
| |
אלה, בטח שיש.... רק תגדירי מזה פתוח ומזה רציני.. במה זה מתבטא הפתיחות והרצינות?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:09 |
|
| |
| אלה21 כתב: |  | | עכשיו שאלה ברצינות... יש שם גם בחורים פתוחים זאת אומרת, מודרנים, אבל רציניים? |
| תגדירי מודרנים תגדירי רציניים כל אחד מגדיר את זה בצורה שונה מכיוון שאלו מושגים יחסיים
|
|
|
|
|
| |
אההה.. ועוד נקודה... הבחורים הרבה יותר פתוחים (מבחינת, נחשפים) ממה שאת חושבת...
|
|
|
|
|
| |
תסלחו לי על ההתבטאות , אבל כל התגובות החל מהודעתי האחרונה הנ"ל ממש ממש ממש לא קשורות !! "אתם/ן חיים בסרט" או שמא אין לכם/ן שמץ בעולם הישיבות !! יש ישיבות מאוד מאוד לא מוכרות ולא נחשבות , שהבחורים הבינוניים שם עולים על המצויינים דמצויינים בחברון ! ולגבי הטיפוח החיצוני , לזה כבר לא אתיחס , כי ההודעה הזו רק מאמתת את מה שאני כותב כעת . וכל הבנות שרוצות מישהו רק מחברון אני לא אתבטא על כך מחשש לכבודן . ( תמחלו לי על התקיפות , זה פשוט התבקש )
|
|
|
|
|