תודה רבה יום שישי תעודות..אמנם זה לא לציונים לתעודה אבל אני צכה לסיים עםזה..
מה שאהרון המליץ לי...;ׂׂׂ)))
קטנה תוכי האכלת יד זה תוכי הרבה יותר חברותי והוא ממש חיית מחמדיעל רצית מצלמה עם זום ווידאו באיכות גבוהה... _________________ תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
חחחחכבר אמרתי שאחותי גנובה...;))(גמני...)פרטי..ווקשה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802559
היא נחשבת מצלמה קומפקטיתאבל לא קומפקטית במיוחדאז את צריכה לעשות את החשבון מה עדיף לך??מצלמה עם יכולות גבוהות או מצלמה קטנה עם יכולות מופחתות _________________ תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
קטנה היא כבדה המצלמה?..מסכן ארון שגעתייייייי........
לא שגעת בכלל _________________ תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
טובבבבב.מחר נלך לחנות נתייעץ עם המוכרן..אגב אתה יודע שהיא על בטריות..ולא ענית לי על האיקסוסתוקן על ידי available1 ב- 24/06/2012 00:36:09
תוקן על ידי available1 ב- 24/06/2012 00:36:09
היא עדיין לא הגיעהאבל כבדה, למה??יש לאחותי כזו מהדגמים הקודמים והיא ממש אחלההההתנו לי רעיון מה לעשות מחר עם כיתות שזהו, סיימנו ללמוד!!!
אם אינני טועה הסדרה הזאת היא של קומפקטיות במיוחד _________________ תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
כן.אבל אני מדברת מבחינת איכות. ..או שגם פה כמו כל דבר בחיים חייבים להתפשר על משו...?תוקן על ידי available1 ב- 24/06/2012 00:43:26
תוקן על ידי available1 ב- 24/06/2012 00:43:26
איזו מוכשרת אני.............;))מחר עושים סדנא מהממת של חבקי מפיונים!