| נשלח ב-24/6/2012 10:36 |
|
| |
הזמנה לקונצרט סיום של בית הספר לחזנות בפתח תקוה
המודעה:

|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:30 |
|
| |
במה מדובר? מקום גדול? ומה עם יהודה רוטנר מדוע שמו נפקד מהתוכניה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 17:23 |
|
| |
יהודה אינו מורה מן המניין בבית הספר, הוא ממלא מקום מידי פעם
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 10:35 |
|
| |
נשמע מעניין!!! גם קולות מן השמים גם מקהלת בית הספר גם קלאנג רנד סובול ויפה וואלה מה צריך עוד!!!
יש סיכוי שכמו שנה שעברה יהיה שילוב של סובול ואלי יפה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 11:10 |
|
| |
נשמע מעניין? בוא תשמע דבר יותר מעניין... סובול ויפה כבר לא! השני הודיע על התפטרותו בשער בת רבים, נוכחותו בקונצרט מוטלת בספק ושיתוף פעולה בנוגע לנ"ל לא מתקיים. מעניין?!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 11:40 |
|
| |
שמאלצי - פעם ראשונה שאתה "מתחיל להיות מעניין" , בטוחני שהמקורות שלך באים מרח' דובנוב - אם כך, אולי תספר לנו מתי ,שם, יתקיים קונצרט סיום שנה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 11:54 |
|
| |
עדיין מעניין!!! ואפילו עוד יותר!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 13:09 |
|
| |
שרגא, אתה מתכוון לצייטלין בטח... האמת היא שאין לי שמץ, אבל סומך עליך שהאינפורמציה תגיע אליך איכשהו. ולא, אל תטרח לעדכן אותי, אני לא בעניין להגיע... אגב המקורות שלי מגיעים ישירות מבית הספר בפ"ת והם מדוייקים וחדים כתער! מר 2000, אין לי ספק שהעניין מעניין אותך...נייעס זה התחום שלך! חזנות, פחות!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 13:34 |
|
| |
אינני חושב שהדבר הוא חידוש, סובול הוא איש מצליח כשהוא לבד בבית, או במצב היותר טוב כשהוא יושב בלובי הכניסה של בית אבות טיפוסי ברעננה (כשעמיתו דורפמן אחד השותפים בו.. ) ומכבד את נכדיו במיני טעימה מסוכרים.
סובול הוא איש גרוע בלהיות מורה לתלמידים, מורה מכבד את עצמו ולא מעמיס את שיעורי החזנות שלו בדיבורים של נגד ונגד ונגד.
סובול הוא איש גרוע בלהיות שותף, הוא תמיד חייב להיות הכל יכול, היחיד, המבין, השולט, בעל הדעה ובעל המאה.
סובול הוא גרוע בלדור בכפיפה אחת עם אלי יפה, כי איך יתכן לדור יחדיו עם מאן דהו שמעז לנצח על קונצרט חזנות, או ח"ו מנחה תוכנית רדיו על חזנות, והכי גרוע אדם שמחייך ומפרגן, ועוד יותר גרוע אדם ששליש מחייו למד יום ולילה בכדי לדעת מוסיקה ובכדי להיות מקצוען.
סובול גם גרוע בלהמציא סיפורים על חזנים, וגם גרוע בניהול כספיים של עמותה שגונבת את כספי הציבור, וגם גרוע בקשרים עם חזנים, וגם וגם וגם.. אממ..שכחתי.. בדבר אחד הוא טוב ואפילו טוב מאוד, בלהיות ד"ר, בזה הוא באמת טוב, אויש, איך שכחתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 14:15 |
|
| |
מאסטרו הבאת כאן האשמות כבדות האם יש לך הוכחות???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 16:43 |
|
| |
מאסטרו_גו, על פי דבריך, אתה תלמיד בבית הספר לחזנות בפתח תקוה, כי אחרת איך אתה יכול לדעת ש"סובול מעמיס את שיעורי החזנות שלו בדיבורים של נגד ונגד ונגד" ? כתלמיד בבית הספר, אני שומע את סובול פעם בשבוע, ואני יכול להעיד שבשיעורים שאני משתתף זה לא קורה. אבל אולי אתה תלמיד משנתון אחר ואצלכם זה קורה? יכול להיות, אדרבה, בוא ותחשוף באיזה שנה אתה לומד, וכך נוכל לבדוק את העניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2012 15:34 |
|
| |
על מה בדיוק כל המריבות הגדולות? על כמות של שלושים תלמידים במחזור רבים כמה בתי ספר ועשרות מנהלים. בתי הספר שמרובים במורים ומרובים בדרכים שכל אחד מושך בחוט לכיוון אחר . אני מציעה להקים בית ספר רק עם חזן אחד ומורה אחר למוסיקה שלא יהיו התנגשויות ובשביל זה צריך חזן גדול שינהל את החינוך החזני. החזנות כיום נראית כמו גן ילדים החזנים לא יודעים כיצד להתנהג והממנצחים כבר מזמן רבים כמו תינוקות. כשיהיה קצת כבוד בין האדם לחבירו כל העולם ייראה אחרת. ובאמת זה לא משנה מי יהיה בקונצרט ומי לא יהיה בימים אלו של שלושת השבועות אנו חייבים לשנות תפיסה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 09:32 |
|
| |
זה היום : 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 10:59 |
|
| |
אני בא מקווה להנות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 13:35 |
|
| |
שינוי קל: הקונצרט היום יתקיים באותו מקום, רק באולם בית הכנסת למעלה ולא באולם האירועים למטה .המקום גדול יותר מרווח,וממוזג. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 14:13 |
|
| |
חבל - באולם האירועים למטה היה סיכוי לקבל גם כיבוד 
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 05/07/2012 14:19:47
|
|
|