בית פורומים שידוכי חרדים

פגישות פורמליות- עד מתי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2012 14:15 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
אליהו, למה אתה קורא פורמלי?
למה שנערתבזק קראה שיחות בעניני פרווה סמינר משפחה בלה בלה בלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 14:26 לינק ישיר 

זה לא ממש מקביל לשיחות על עגבניות ... ;)
אני הבנתי המנערתהבזק ששיחות פורמליות זה שמדברים על כל הדברים שידועים מראש, כבר מהבירורים, כדי לא להגיע עדיין לנושאים חשובים ועמוקים יותר...
ולמיטב הבנתי כוונתו של הרב דיאמנט שלא כל החיים זה שיחות רציניות וכאלה , וצריך לראות שזורמים גם בדיבור סתם פה ושם, מה היה היום, חברים/ות וכו.. זה לא בדיוק באיזה סמינר לומדים וכמה אחים אחיות יש לך ?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2012 14:38 לינק ישיר 

אני לא יודע איך אצלך הולך הפגישות אבל אני מעולם לא שאלתי כמה אחים יש לך? מדברים על הווי הישיבה הווי הסמינר הווי משפחתי וודאי שלא שואלים מה זה ראיון עבודה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 14:44 לינק ישיר 

חחח... התכוונתי ללזה שמורחים את הפגישה ראשונה, ושניה לפעמים על כל מיני דברים ידועים... :)
כמו שאומרים שבפגישה שלישית מדברים על ספרים... זה היה הרעיון בכללותו... הכללים האלה של מה לומר ומה לא בפגישה ראשונה, שניה ושלישית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2012 14:51 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
חחח... התכוונתי ללזה שמורחים את הפגישה ראשונה, ושניה לפעמים על כל מיני דברים ידועים... :)
כמו שאומרים שבפגישה שלישית מדברים על ספרים... זה היה הרעיון בכללותו... הכללים האלה של מה לומר ומה לא בפגישה ראשונה, שניה ושלישית...
נכון שזה דברים ידועים אבל כל אחד מרגיש אותם בצורה שונה אחרי כמה בחורות ואחות אני יודע פחות או יותר איך מתנהל סמינר אבל חשוב לי לשמוע את נקודת המבט של הבחורה זה אומר המון צורת ההסתכלות על הדברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 14:57 לינק ישיר 

אתה צודק... אבל אני עדדין לא בטוחה שמה שאתה מגדיר פורמלי זו היתה גם כוונת נערתהבזק... :)
יכול להיות שאני טועה בהבנתי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2012 15:07 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
אתה צודק... אבל אני עדדין לא בטוחה שמה שאתה מגדיר פורמלי זו היתה גם כוונת נערתהבזק... :)
יכול להיות שאני טועה בהבנתי..
״נקרא לנערה(בזק) ונשאל את פיה״

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 18:31 לינק ישיר 

אם ניקח את דברי הרב דיאמנט כפשוטם הרי שאין צורך בהתאמה בינאישית ובאומנות גדולה בזיווג שידוכים. נו מה, החיים הם עגבניות פלפלים ותכשיטים נאים וההתאמה היא רובה ככולה טכנית. ה כ צ ע ק ת ה? זה לא יתכן שהמשפט מהווה לך כלל עיקרי.... אנחנו נפגשים כדי לראות אם אופן התקשורת, קווי האופי והרקע המנטלי לא יעלו על שרטון כבר בתחילת הדרך ויותר מזה, אולי אפילו יצליחו להניב פרי.... כך לפחות אני רואה את הדברים. הכוונה שלי בניהול פגישות פחות פורמליות התמקמה על סוג התקשורת. כלומר, אפשר לדבר על משפחה לדוג׳ באופן אינפורמטיבי. אפשר באופן כנה. זה לא הנושא אלא הטון והאווירה בה מתנהל המפגש. שורה תחתונה: קצת יותר כנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 18:43 לינק ישיר 

אם זאת הייתה הכוונה אז תמיד הייתי כן בפגישות גם בצעירותי אני חושב שהבסיס הראשוני בקשר צריך להיות אמון, מצד שני לא צריך לדבר על נושאים מורכבים בהתחלה כדי שלא תצטרך לשנות מהאמת הכי פשוט לשתף תחושות בנושאים פשוטים משפחה חברים סמינר ישיבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 20:02 לינק ישיר 

יש שחסומים רגשית או מוגבלים בהתבטאות, יש דברנים שמברברים עד כדיי מיאוס, יש חכמים שיודעים מתי לשתוק ויש טיפשים ששותקים כשצריך לדבר.
בגדול הכרות של הפגישות היא למטרת היכרות חלק מזה זה סגנון הדיבור על כל מרכיביו.
חושבני שצריך להיות פתוחים ולראות לאן נושבת הרוח אם לכיון החיובי אז צריך להיפתח בכדיי שהצד השני יתקרב אל נפשך יותר ואולי ידלק הניצוץ - גם בפגישה ראשונה בכדיי שלא תהיה אחרונה...       
ואם ח"ו לא עלינו המועמד/ת לא נראה מתאים צריך להיות נחמד אבל לא במידה של השתפכות הנפש. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 20:16 לינק ישיר 

עוד מתי נוב 07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 20:33 לינק ישיר 

אוקי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2012 03:19 לינק ישיר 

עד מתי מרץ 08

תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2012 06:18 לינק ישיר 

scaaron כתב:
עד מתי מרץ 08

יא צעיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2012 06:20 לינק ישיר 

על 4 חודש אתה מתפז''ם???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישות פורמליות- עד מתי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.