|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:01 |
|
| |
ההסבר שאני אוחז בו, הוא שהעולם הבא הוא העולם שנוצר ממעשי האדם בעולם הזה, ממילא אם אדם פיתח את חייו סביב עניני החומר בעולם הזה, כשהוא יגיע לשם יתברר שאין לו כלים להתקיים שם כ"כ , או בכלל. (הכל תלוי בדרכיו ומעשיו בעולם הזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:11 |
|
| |
טוב, יהי, נראה לי שהדו-שיח (עלק) אתך מדבר בעד עצמו, והקורא יקרא ויבחין מהי רמת טיעוניהם של מעריצי המיכי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:18 |
|
| |
שיבולת היתה תקופה בעם ישראל שרבים רבים עבדו ע"ז בשם מיכה,
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:20 |
|
| |
שיבולי ההבדל בינינו הוא שאני אומר כאן במפורש שלא העליתי שום טיעון, רק הזהרתי את הציבור מפניך, והודעתי להם בערך מה שאתה מבקש להודיע על אחרים. משא"כ אתה כותב אשכול שלם עם ציטוטים וגרפים לעשות את זה, כאילו שמה שאתה רוצה להראות נובע באיזשהו מידה מהטענות שלך, וכאילו יש כאן טענות ענייניות. ולכן אתה שרלטן ואני לא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:24 |
|
| |
מתי עבדו עבודה זרה בשם מיכה? היה מיכה שהיה כהן של י-הוה, אם כי הוא דמות שלילית מנקודת המבט המקראית בשל העובדה שהוא יצר אייקון של י-הוה, וכן בשל שסביב אייקון זה היה פולחן בצפון הארץ גם בזמן שמנקודת המבט המקראית חל כבר חוק איחוד הפולחן בירושלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:25 |
|
| |
אני מצטרף לדבריה של צענע כל מי שיש לו טיפת חומר אפור בקודקודו יכול להבחין בקשקושים הבלתי נגמרים והטרחניים של ד"ר שיבולת. לא צריך את האזהרות שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:25 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | שיבולת
היתה תקופה בעם ישראל שרבים רבים עבדו ע"ז בשם מיכה, |
|
ירוחם הגזמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:26 |
|
| |
| דייר כתב: |  | אני מצטרף לדבריה של צענע כל מי שיש לו טיפת חומר אפור בקודקודו יכול להבחין
בקשקושים הבלתי נגמרים והטרחניים של ד"ר שיבולת.
לא צריך את האזהרות שלך. |
|
ההבדל בינך לבין צענע, לאיזה כיוון.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:26 |
|
| |
| צענערענע כתב: |  | "
מאין נובע הזלזול שלך בחברים כאן ?
|
|
כתבתי חברים, לא חברות. הן חכמות מספיק לחפש בגוגל ולצטט משם לבד, ואינם צריכים להמלצותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:32 |
|
| |
לדייר
אני מקווה שבחיים האמיתיים אתה לא משקר בכזאת קלות. אני דיברתי על הזלזול והיוהרה והרמה השכלית של יהיאור ותו לא.
והחיבור שאתה עשית עם דברי שלי ועם דבריך שלך הוא חיבור מטעה ומכשיל בכוונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:33 |
|
| |
צענע אשכרה מקרה אבוד. התכוונתי שלא צריך אזהרות מצד שלישי לגבי טיבו של כותב אנשים פה מספיק נבונים לדעת מי מקשקש ומי מדבר דברי טעם. הבנת???????
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:38 |
|
| |
לדייר תראה את הערתו של צבי ותבין שהיתה בדבריך הטעיה .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:44 |
|
| |
אנשים מספיק נבונים להבין מה הכוונה שלי. ואם לא זבש"ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:47 |
|
| |
| יהיאור כתב: |  | שיבולי ההבדל בינינו הוא שאני אומר כאן במפורש שלא העליתי שום טיעון, רק הזהרתי את הציבור מפניך, והודעתי להם בערך מה שאתה מבקש להודיע על אחרים. משא"כ אתה כותב אשכול שלם עם ציטוטים וגרפים לעשות את זה, כאילו שמה שאתה רוצה להראות נובע באיזשהו מידה מהטענות שלך, וכאילו יש כאן טענות ענייניות. ולכן אתה שרלטן ואני לא. |
|
הרי על פי הודאתך המפורשת לא הבנת אפילו את החומר בקישורים בויקי (אני מניח לטובתך מחמת השנים שבזבזת במיסטיקת קבלה ומיכולוגיה, ולא מפגם מולד), ולכן אין משמעות לדעתך מה נובע ממה. לכן, יהי, אינך מספיק מתוחכם להיות שרלטן, ונועדת להיות חסיד שוטה של השרלטן מיכי. עלוב מאד.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 15:48 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | שיבולת היתה תקופה בעם ישראל שרבים רבים עבדו ע"ז בשם מיכה, |
|
יש תקופה כזו. האם היתה גם תקופה כזו בעבר? אניח שאתה צודק.
|
|
|
|
|