| נשלח ב-27/6/2012 13:35 |
|
| |
איך לסיים פגישה?
אני יושבת בפגישה, הזמן מתארך... ובאיזשהו שלב שנינו מבינים שיאללה מיצינו.. איך מסיימים????????? הבנתי שהבחור אמור להיות אחראי על הקטע הזה... אבל אם הוא לא קולט???? או לא יודע איך לסיים????
[מתייחסת לפגישה ראשונה בלבד שבה כמעט תמיד אין עלמה לדבר 4 שעות...]
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/06/2012 14:14:57
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 14:02 |
|
| |
מסתכלים על השעון ואם הוא לא מבין לבד אז אין מה לפחד להגיד מפורש בין כה לא תתחתני איתו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 14:08 |
|
| |
להפסיק לשתף פעולה בשיחה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 14:14 |
|
| |
בס"ד
"יש לי אוטובוס בעוד 10 דקות".. זה מה שבד"כ אומרים. או "מתי יש לך אוטובוס?" בצורה יותר נחמדה..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 14:21 |
|
| |
שניקח חשבון? או, כל דבר בסגנון שירמוז לו.. עדיין הוא לא מבין?! אז תגידי נהיה מאוחר..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 14:37 |
|
| |
טוב אמממ יאללה...ביי. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 15:15 |
|
| |
אוקיי נחמד... אבל רובכם התייחסתם דווקא לפגישה שאתם יודעים שלא יצא מזה כלום... ונגיד שהוא כן נחמד ונראהלי שבאלי להמשיך איתו... אבל אממה- הוא לא יודע לאמר ביי... :P מה עושים??
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 15:32 |
|
| |
תנסי לומר משפט משהו כמו: כדי שנעצור כאן כי אם נמשיך בפעמים הבאות לא יהיה לנו על מה לדבר... או : לא כדאי שנשמור קצת לפעם הבאה...
חברה שלי אמרה לבחור עכשיו אתה רוצה לדעת הכל? חכה לאט לאט והבחורציק הבין וסיים את הפגישה היום הם נשואים ועד היום הוא צוחק שמהתחלה היא רצתה אותו אבל לא הסכימה להגיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 15:44 |
|
| |
בפגישה ראשונה את מפרגנת 4 שעות??!! ואם לא בא לך אחרי חמש..?! זה לדעתי גג שעתיים..!! איך אחותי צוחקת, אם חפר מעל שעתיים הייתה מורידה רק על נתון זה. למה לשבת עם אחד שלא מכירה ולא חייבת לו כלום כל כך הרבה כבר בראשונה..?!:P
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 15:47 |
|
| |
אני לא חושבת שזה תפקיד הבת לגמור את הפגישה, מקסימום לומר "וואו, כמה מאוחר, איך הזמן טס כשנהנים וכו כו" משפטים פלצניים שיכולים להועיל.... אני נפגשתי עם אחד שמרח אותי שעות פגישה ראשונה, תו"כ שאני זו שאמורה להוביל ולהעלות נושאים... למזלי, הוא יצא לשירותים באמצע והתקשרתי לחברה שלי לשאול איך אני גומרת ואם זה לענין לומר לו אז אולי נצא לתפוס מונית... והיא אמרה שבחיים לא לעשות את זה לבחור (לא שהייתי מסוגלת לעשות לו את זה, אפילו שלא חשבתי להמשיך..) בסוף בסוף, כשכלו כוחותי הוא סיים, כבר לא זוכרת אפילו איך.....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 15:51 |
|
| |
אני חושב שזה קשור לזמן.
אולי הוא נהנה והוא לא שם לב איך עובר הזמן???
את יכולה לרמוז לו שאת רוצה לצאת החוצה לעשות סיבוב והוא יבין.
אבל את צריכה לדעת שכמו שאת נעלבת כך גם הוא יכול להיעלב (בחורים לא חסינים) אז תסבלי עוד כמה דקות או שתעשי את זה עם תאקט
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 16:02 |
|
| |
פספוסה אהבתי :) אולי אני אאמץ :) פונציבננה- נראהלי שהגישה שלך קצת לקויה, סליחה שאני אומרת.... את לא חייבת לו כלום, אבל תחשבי על סיטואציה שבה את מתלהבת על הפגוש שיושב מולך ונסחפת בזמן [אצל בנות זה מאד שכיח ] ... זה יכול לקרות לכל אחד, במיוחד בפגישה ראשונה שבה מאד מתרגשים ולא כלכך שמים לב לזמן שמתעופף.... צדיק-- לייק.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 16:06 |
|
| |
| בקרובצלך כתב: |  | צדיק-- לייק. |
|
כרגיל......
תודה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 16:20 |
|
| |
לא ניסחפת בכלללללל................. 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 16:26 |
|
| |
עכשיו כשאני חושב על זה.................... .................................................... לא!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 21:05 |
|
| |
הרעיון הוא, לסיים אך בלי לפגוע, כך שמעבר לרעיונות שכבר כתבו, יש עוד שיטה, שיטה יותר נעימה ופחות דורשת אומץ לבוא ולרמז באופן ברור ולהסתכן בפגיעה. וזה שיטת הכן ולא. שזה אומר. שאם הוא שואל שאלות את מתחילה לענות קצר וענייני. בכן ולא. תשובות שלא נותנות או גורמות לפתח את השיחה. הרווח שבזה, שלבד ייגמר לו הנושאים לדבר והוא יהיה מוכרח לסיים. (גם אם הוא אחד שלא יבין את הרמז שבעניין. )
אבל יש פה עוד נקודה. את כותבת שמדובר בפגישה ראשונה שאין על מה לדבר. אבל בעצם יצאת מתוך נקודת הנחה שפגישה ראשונה זוהי פגישה שאין מה לדבר בה. ואיני מסכים עם ההנחה הזאת כלל וכלל. הסיבה שאת חושבת ככה, כי המקובל הוא, שפגישה ראשונה לא סוחבים יותר מידי משום שרק עכשיו מכירים, ובמקום להמאיס, ולהלאות, עדין להישאר עם טעם של עוד מאשר שלא. וגם כי בקושי מכירים כך שקשה להיפתח וכו'. אבל, אף שבעקרון זה נכון וכך זה חכם לנהוג, עדיין יש הרבה נושאים אפורים ומעניינים שאפשר לשוחח איתם גם מבלי להיחשף ולחשוף, יש הרבה נושאים גם של רגש דיי התחלתי שלא קשה לחשוף אותו. כך, שאם את מרגישה לאות או קושי.. תתחילי את לפתח נושאים, לגרום לזה שזה יזרום יותר (שוב, במקרה שעליו את מדברת שנחמד לך, ואת כן רוצה להמשיך גם שפתאום אין על מה לדבר, או שזה נהיה משעמם או מסטיק מידי..).
הדרך לכך היא: כשאת שואלת או עונה תעני בצורה שמפתחת את השיחה. למשל: את שואלת אותה האם הוא נהנה בישיבה. תשובתו: או כן או לא. אך אם תשאלי: ממה הוא נהנה בישיבה, כאן הוא חייב להרחיב ולפתח את הנושא. וכן על זה הדרך.
 |
|
|
|
|
|