|
|
| נשלח ב-27/6/2012 21:35 |
|
| |
אהבתי לגמרי נקודה! רק הייתי אומרת ששוה לקחת לתשומת הלב שאם בחורה תענה לזה שנפגש איץה בכן ולא - היא פשוט גורמת לעצמה להישמע בחורה משעממת וחסרת צבע... חוצמיזה לייק להכל :) ואהבתי תעצה בסוף..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 23:26 |
|
| |
לא התכוונתי שמהתחלה היא תענה בכן ולא. אבל אחרי שיחה של שעה, שעתיים שלוששש שהיא כן הייתה מעניינת וזורמת, והיא תתחיל לענות בכן ולא. זה מרמז בצורה הכי אלגנטית שיש. וגם זה יגרום לו לסיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 23:48 |
|
| |
| פתוחלהציץ כתב: |  | | להפסיק לשתף פעולה בשיחה |
| יפה..מנסיון זה עובד..אבל בעדינות תעשי אתזה..תני לו לצאת גבר..;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2012 00:57 |
|
| |
תמצית הבעיה היא שמצפים מהזכרכר לסיים את הדייט וכל יזמה של הבחורה לסיים אותו נתפסת כמשהו חריג אשר מוביל לפגיעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2012 01:46 |
|
| |
הערה קטנטנה, אם את מפסיקה לשתף פעולה, ומתחילה עם הכן ולא, שימי לב שלא תגרמי לו לא לרצות עוד פגישה אח"כ....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 03:01 |
|
| |
אני פעם אחת אזרתי אומץ ושאלתי....'מיצינו'?
הוא קיבל את זה בהבנה גמורה..!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 04:59 |
|
| |
| אליהו24 כתב: |  | | מסתכלים על השעון ואם הוא לא מבין לבד אז אין מה לפחד להגיד מפורש בין כה לא תתחתני איתו |
|
זה סוג של פגיעה... איך הייתה מרגיש שהיו עושים לך כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 14:47 |
|
| |
פשוט מחכים לשניה של שקט ואז תיגידי לו :נזוז? הכי קל הכי פשוט ולא פוגע..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2012 22:42 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | | ... אם חפר מעל שעתיים הייתה מורידה רק על נתון זה. למה לשבת עם אחד שלא מכירה ולא חייבת לו כלום כל כך הרבה כבר בראשונה... |
| למה להוריד על זה. הבחור התלהב ממך וקשה לו להפסיק את הפגישה, או שלא שם לב לשעה. האם זה באמת סיבה להוריד אותו ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2012 22:49 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | | ... יש עוד שיטה, שיטה יותר נעימה ופחות דורשת אומץ לבוא ולרמז באופן ברור ולהסתכן בפגיעה. וזה שיטת הכן ולא. שזה אומר. שאם הוא שואל שאלות את מתחילה לענות קצר וענייני. בכן ולא. תשובות שלא נותנות או גורמות לפתח את השיחה. הרווח שבזה, שלבד ייגמר לו הנושאים לדבר והוא יהיה מוכרח לסיים. (גם אם הוא אחד שלא יבין את הרמז שבעניין.) |
|
ממש שיטה מסוכנת. סיכוי ממש גבוה, לדעתי, שהבחור יוריד, או יבין שכבר הורדת אותו. ממליץ להמנע מסוג רמזים כאלו.
אני לא חושב שכזה נורא לומר 'מאוחר לי' או 'אני עיפה כבר' או 'יש עבודה מחר' וכו'. עדיף כמובן לסיים בעדינות או בעקיצה נחמדה, אך לא נורא לומר ישירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 01:44 |
|
| |
מנסיון- אפשר לומר שאני רוצה להספיק לקפוץ לומר מזל״ט בחתונה.
תזהרו רק בימי בין המיצרים... בר מצווה גם יכול ללכת טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 01:57 |
|
| |
קרה לי לא מזמן! נפגשתי עם אחד שמהמילה הראשונה שהוא אמר לי ידעתי שאין בכלל על מה לדבר.. ולו מסתבר היה ממש נחמד.. והוא מרח ומרח ומרח..... אפילו חמאה ממומסת לא נמרחת כמו שהוא מרח זה היה סיוט ולא היה לי מושג מה לעשות!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 03:09 |
|
| |
לא מסיימים דייטים.
הם מסתיימים לבד כשהשמש זורחת והגיע זמן קריאצ שמך של שחרית
|
| נשלח ב-15/7/2012 21:48 |
|
| |
אם הוא מוצא חן בעיני, אז אזרום עם השיחה שירגיש טוב לשנינו ואם לא משהו.. אז אולי קצת פחות לשתף פעולה ואם הוא מגזים אז לומר שנהיה טיפה מאוחר.. בדרך כלל עדיף לשתוק ולא לבייש
|
|
|
|
|