| נשלח ב-3/7/2012 18:46 |
|
| |
געגועים געגועים.......איך מתמודדים איתם?
אומרים שגעגוע הוא כמו חוט המקשר בין לב ללב ,וככל שהמרחק גדל החוט נמתח וזה כואב......
לפעמים המרחק הוא לא רק פיזי....
ובכל מקרה מה למען ה' עושים כדי להתמודד עם הגעגוע הכואב-מתוק הזה?
לא יצא לכם לחשוב לפעמים שעדיף לא מדובשו ולא מעוקצו?
בניסיונות חוזרים ומתישים להתמודד ,נדמה שכבר ניסיתי הכל...כולל להדחיק ולהכחיש,הכל שטויות
הרי לחשוב על כך שאיני רוצה לחשוב על זה...-מגוחך...
לעבוד נון סטופ כדי שלא ישאר זמן למחשבות ...לצנוח למיטה שדודה ולבסוף לחלום על זה....
נראה שהאופציה הטובה ביותר היא לתת לגיטימיות לרגשות...ועדיין זה סביבי מהיכן שלא אביט על זה...כל הזמן.
לא מרפה.
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2012 22:47 |
|
| |
כשפעם ראשונה הרגשתי את זה, אמרו לי, תשמחי, פעם ראשונה שיש לך מישהו שחשוב לך, ואת חשובה לו, להתגעגע אליו... אפשר לנסות להרגיש את הטוב הזה, את השייכות. זה פשוט יותר כשמדובר בגעגועים שיודעים שיבואו לסופם מתי שהוא... במקרה שלא - אפשר לנסות למצוא כיוון אחר לתת מה שהיינו נותנים, למצוא את השייכות והרגש הזה במקום אחר. זה יכול לשרוף באמת מבפנים... וכמה בנאלי, הזמן באמת מרגיע קצת... עד אז...אנחנו איתך כאן... בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 07:12 |
|
| |
| בין_הצללים כתב: |  | הגעגוע הכואב-מתוק |
|
כואב כי הוא מלווה בעצבות עמוקה ובתחושת אובדן
ומתוק כי הוא מעורר כמיהה עזה והתרפקות על מה שאבד
לא מפליא שהרבה יצירות של שירה וספרות נולדות מרגשות געגועים
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2012 21:58 |
|
| |
קראתי פעם משפט שאומר, שכשמתגעגעים, כדאי פשוט - לשלוח אהבה אל מי שמתגעגעים אליו, לשחרר את אנרגיות האהבה שמציפות כלפיו, ואז הכאב מרפה קצת. אולי זה מה שכתבת - לתת לגיטימציה לרגשות. או - להרפות קצת את החוט שנמתח וכואב כל כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2012 22:08 |
|
| |
"לשלוח אהבה אל מי שמתגעגעים אליו" הכיצד ? בדמיון /במעשה במעשה -הכיצד ?
אולי העברת אנרגית האהבה לגורם אחר הזקוק לכך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2012 22:11 |
|
| |
גם העברת אנרגית אהבה לגורם אחר יכולה לעזור, אבל מה שקראתי היה - לשלוח אהבה אל נשוא הגעגוע. איך? לשחרר את רגש האהבה, לשלוח את הרגשות אליו. בדמיון? אולי. אולי פשוט בהרגש. לשחרר. לאהוב אותו, גם כשהוא מרחוק, גם כשהוא לא פה. אפילו אם הוא רחוק ריגשית. לי מותר לאהוב אותו. אני לא תלויה במה שהוא. הצלחתי להסביר?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2012 22:25 |
|
| |
לי זה נראה שלא ישתחרר , אלא יתגבר .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2012 22:31 |
|
| |
"לאהוב אותו. אני לא תלויה במה שהוא." אז למה אוהבים ? כל כך קל להגיע לדרגת אהבה שלא תלויה בדבר ? לרוב אנחנו נגועים , ותמיד תהיה סיבה לאהבה .
גם אהבת הורים לילדים , זה עם סיבה .
תוקן על ידי תסמכועלי ב- 07/07/2012 22:31:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2012 22:52 |
|
| |
גם אני חושבת כך | תסמכועלי כתב: |  | | לי זה נראה שלא ישתחרר , אלא יתגבר . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2012 23:50 |
|
| |
פעם ניסיתי את זה, וזה היה נפלא. הצלחתי רק פעם אחת... בטח שלא קל להגיע לשם אבל משתלם מאד... זה בעצם, כמו שבין הצללים כתבה - לתת לגיטימציה לרגשות..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 05:01 |
|
| |
תוקן על ידי סינדרלה13 ב- 08/07/2012 05:02:34
|
|
|
|