בית פורומים עצור כאן חושבים

משמעות הקבלה- יהיאור, מיימוני, שותפי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2012 15:53 לינק ישיר 

לא סיימתי,את דבריי,מי שראה את סדרות המטריקס,יכול להבין שמעבר לעולם הוירטואלי,שבו הייתה יכול לקטג הכל בקטלוג הוירטואלי,יודע שיש המשך גם לסרט,הוא ההארה.
הארה בסרט מטריקס שמעבר לכל העולם המוגדר מעבר ליש הטראנסדנטי,שאת עולם התופעות ניתן להגדיר במחשב,ישנו חומר המפעיל את התוכנה,האלקטרונים הפוטונים ואיך שתקראו לכל החומר המפעיל את העולם הוירטאלי הטראנסדנטי.
בסרט מוצגים האנשים בעולם אחר שהם נמצאים בתוך בטריות,שהם בעולם הוירטואלי כאילו חיים אך הם למעשה הבטריות לעולם הוירטואלי,"הממשי"
אם זכרוני אינו מטעני,ניאו (גיבור הסרט),החל לראות כאשר נפגעו עיניו (בעולם הבטריות,לאחר שהוא נחלץ מהעולם הוירטואלי,המטריקס),מעבר למרטריקס,והוא לכאורה נהיה עיוור,ניאו החל לראות בשכלו ולא בעיניו,מה שמחזק את הטענה,הראשונה של הסרט,שהעולם המוגדר בתוכנה,מונחת העצמים,הוא עולם האמת,אז אל תנסו לחפש מעבר כביכול שאתם בטריות מעבר.

על הטראנסדטי,אם יתאפשר אדבר בעתיד,אם יצא סרט חדש.

:)

וולקם טו דה מטריקס.(מונחת העצמים)

תוקן על ידי הוא_אה ב- 08/07/2012 15:58:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2012 15:55 לינק ישיר 

ברגע שאתה מבין שכל המילות שהשתמש בהם אינם מבטאים שום "מציאות". כבר אפשר לומר את זה באיזה נוסח שאתה רוצה. בדיוק להבין מה המשך הזה מבטא ומה המשל הזה מבטא אינו מעניין האשכול הנוכחי.

אתה מתעקש לדבר בשפה שאני [ואני חושד שגם אתה, ואולי גם הלשם] לא מבין. אז איך אפשר להתווכח בכלל?. תגדיר מה זה ספירות [לא, "ישויות קיימות", ששוב אשאל אותך באיזה מובן] מה זה קיומם לפני ששת ימי בראשית [באיזה מובן שייך "לפני", לפני שהיה זמן?] מה זה "מתאחדים" עם המאציל [עם דבק או עם סלוטייפ?] מה זה "נור בהם הייחוד". אם נבין על מה אנחנו מדברים נוכל להתווכח.

[לא הבנתי איך מענין השבירה עולה מה שאתה מביא בשם הלשם, אז צריך לעיין בזה בכלל.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2012 16:00 לינק ישיר 

יהיאור כתב:
אתה מתעקש לדבר בשפה שאני [ואני חושד שגם אתה, ואולי גם הלשם] לא מבין. אז איך אפשר להתווכח בכלל?. תגדיר מה זה ספירות [לא, "ישויות קיימות", ששוב אשאל אותך באיזה מובן] מה זה קיומם לפני ששת ימי בראשית [באיזה מובן שייך "לפני", לפני שהיה זמן?] מה זה "מתאחדים" עם המאציל [עם דבק או עם סלוטייפ?] מה זה "נור בהם הייחוד". אם נבין על מה אנחנו מדברים נוכל להתווכח.

אוקיי, אני אשאיר את הדיון לך ולמיימוני. בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > משמעות הקבלה- יהיאור, מיימוני, שותפי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.