| נשלח ב-6/7/2012 14:00 |
|
| |
סיבוב שני
קורה לפעמים שבתחילת הדרך בשידוכים מציעים הצעה, נפגשים והשידוך יורד מסיבות שונות. ויהי באחרית הימים ותצוף ההצעה בשנית ויתלבטו הצדדים ויבוכו... מה אתם אומרים? בעד לשחזר פגושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 14:28 |
|
| |
בעד לגמרי.. איננו יודעים חשבונות שמים ואם הקב״ה זימן את זה שוב כנראה יש לכך סיבה.. לא בהכרח.. אבל שווה לבדוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:00 |
|
| |
תלוי.
לא בעד, לא נגד..
כל מקרה לגופו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:06 |
|
| |
לא חושב שצריך להתייחס לפעם הקודמת כשיקול
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:07 |
|
| |
מביך, לא? כי נפגשתם פעם אז זה מביא אותך לסיטואציה חדשה לגמרי. איפה מתחילים, ישר מפגישה שלישית?...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:10 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | מביך, לא? כי נפגשתם פעם אז זה מביא אותך לסיטואציה חדשה לגמרי. איפה מתחילים, ישר מפגישה שלישית?... |
| מתחילים מהתחלה. מתייחסים לפגישות הקודמות בתור עוד אינפורמציה ותו לא
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:12 |
|
| |
בדיוק, מתחילים מההתחלה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:21 |
|
| |
יש לי חברה שהתחתנה עם אחד שנפגשה איתו 3 פגישות ואח"כ הוריד אותה.
אחרי חצי שנה עלתה ההצעה שוב ונפגשו ויראו כי טוב ויתחתנו וילדו ילדים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:41 |
|
| |
לא מהישוב, התנסית?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:43 |
|
| |
ציק, זה שקיימים סיפורים שכאלה אין ספק. מעניין אותי לדון בחוויה הרגשית שם...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:44 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | לא מהישוב, התנסית? |
| לא ברוך ה׳ כל האקסיות שלי נשואות אבל בהחלט יש לי חברים ולא אחד שהתנסו
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 16:04 |
|
| |
והם הדחיקו/הכחישו את ההסטוריה אל מחוזות החושך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 16:15 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | והם הדחיקו/הכחישו את ההסטוריה אל מחוזות החושך? |
| זה מאוד תלוי כמה זמן עבר מהפגישה. אחד שרק היה הפסקה של חודש חודשים המשיך מהאמצע אחרי שנה שנתיים מהתחלה (אנשים משתנים אני חושב שאני אדם אחר ממה שהייתי לפני שנתים)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 16:21 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | | לא מהישוב, התנסית?לא ברוך ה׳ כל האקסיות שלי נשואות אבל בהחלט יש לי חברים ולא אחד שהתנסו |
|
אקסיות... לא הקצנת?? כולה פגושות....
ולשאלה, לא רואה שום דבר רע בלחזור למישהו שהיה וירד... אני חושבת שזה גם מראה על בגרות שניגשים לשידוך שהורידו בעבר, היכולת להודות שטעינו בשיקול בפעם שעברה... חוצמיזה, שככל שעוברות השנים - האנשים משתנים, הן אישית, והן בגישה שלהם בחיפוש בן/ת זוג, ויש מצב שמי שפעם לא התאים, היום יתאים .... רגשית? אנימאמינה שזה לא פשוט... אבל אם מדובר במשהו שיש לו סיכוי לצאת אל הפועל- שווה את הקושי...:) ואם מדובר כרגע במשו קונקרטי- אז בהצלחה מה שלא יהיה ויהיה... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 16:47 |
|
| |
בדרך כלל זה בא ממקום של התפשרות, ולכן תלוי על מה זה ירד! אם על דבר שהיום פחות חשוב מבעבר יש מקום לנסות שוב, אבל אם לא הייתה כלל התאמה או שהמראה לא מצא חן, לא הייתי עושה הצגה שנייה.
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 02:35 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  |
ולשאלה, לא רואה שום דבר רע בלחזור למישהו שהיה וירד... אני חושבת שזה גם מראה על בגרות שניגשים לשידוך שהורידו בעבר, היכולת להודות שטעינו בשיקול בפעם שעברה... חוצמיזה, שככל שעוברות השנים - האנשים משתנים, הן אישית, והן בגישה שלהם בחיפוש בן/ת זוג, ויש מצב שמי שפעם לא התאים, היום יתאים .... רגשית? אנימאמינה שזה לא פשוט... אבל אם מדובר במשהו שיש לו סיכוי לצאת אל הפועל- שווה את הקושי...:) ואם מדובר כרגע במשו קונקרטי- אז בהצלחה מה שלא יהיה ויהיה... :)
|
|
 אני מכירה אחת שקנתה כבר שמלה לאירוסים שהוא הוריד, ולאחר מכן (שנה) שהוא רצה לחזור היא הסכימה וכעת הם חיים באושר. ומאז היא נהפכה לדמות שאני אישית מעריצה, כי למחול על כבודך, ולתת לבן אדם הזדמנות שניה בכזאת צורה זה מדהים אבל היא זכתה היא נשואה באושר לבן אדם מקסים.
|
|
|
|
|