|
|
| נשלח ב-12/7/2012 02:25 |
|
| |
נהנתנית דעתנית ישרה (מהכבד אל הקל)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 02:28 |
|
| |
זהו, שגמני כמעט נפלתי היא דברה על ישירה, לא על ישרה..
שזה בטח יתרון!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 09:40 |
|
| |
מדוע בחור נהנתן נשמע יותר גרוע מבחורה נהנתנית ובחורה דעתנית יותר גרועה מבחור דעתן?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 10:08 |
|
| |
לגבי הנהנתנות- נראה לי שהמעשיות הגברית שמה אותם במקום פחות מוסרי. לגבי הדעתנות- דעת קשורה בשכל ומה לשות שהדעת הגברית יותר ממשית? (פייר, אנחנו ״חושבות״ מהבטן. כשתחושות מובעות בצורה דעתנית---- זה מעצבן!)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 10:48 |
|
| |
האמת,? צודקת!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 11:10 |
|
| |
:)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 13:48 |
|
| |
א. דעתנית ב. בליינית ג. ישירה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 14:04 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | זה שטויות???
ציטטו אותי נראה לי 3 פעמים במהלך האשכול....P= |
|
אוי ואבוי, אני בכלל דיברתי על התמונה החדשה... מי אני_הקטן שיגיד עליך שכותבת שטויות?! חלילה! (אבל באמת היה קשה להבין)
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 14:50 |
|
| |
אההההה הבנתי.........;ׂׂ))
והתמונה שלי היא אחלה....P=
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 14:52 |
|
| |
נצטרך להכיר אותך מחדש...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 16:19 |
|
| |
מה רע בבחורה שאוהבת להנות..?! לא רואה את זה כמינוס..:P אחרי החתונה רק הבנים נהנים בסופו של דבר.. האישה כמשועבדת לבית.. לא משנה כמה שתצא העול עליה.. ולא כיף לה-משוחררת כבר כמו שלרווקה כיף לצאת ולהשתולל..
(זה היה סתם תמיכה לבנים דכאן להחליט על איזה סדר עדיפויות ילכו.. שמישום מה הבנות התלבשו על האשכול יותר מהם..:P)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 17:47 |
|
| |
להנות או לבלות?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 19:10 |
|
| |
אני אביע בצורה ישירה את דעתי על בחורה בליינית... סתם, את האמת, בתחילה חשבתי שפותחת האשכול מתכוונת שהבילוי והנהנתנות זה עיקר חיי הנערה המדוברת, יותר מאוחר היא כתבה שלא לזה התכוונה אלא לנהנתנות סולידית דעתי היא כזו: נהנתנות סולידית זה דבר רצוי כי אם אישה לא יודעת ללכת להנות זה קצת בעיה, בעיתות קושי היא תהיה בבעיה. אך גם נהנתנות סולידית משתנה מאחת לאחת. ולגבי השאלה "להנות או לבלות" הייתי אומרת שניהם כשהם באים בסולידיות זה נחמד וטוב. סיכומי כמו שמישהו הזכיר כאן, כל ה"בעיות" שפותחת האשכול העלתה, מנקודת מבטי הן יתרונות כשהן מגיעות בסולידיות נשית.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 19:29 |
|
| |
יפה לך על הגישה אבל את משקפת את נקודת המבט הנשית..... (וגם את, קטנית :)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 20:23 |
|
| |
דעתנית - משום שזוגיות זה שותפות, זה לחיות ביחד, ובן אדם דעתן מטבע הדברים הוא לא מקבל, הוא עומד על שלו, הוא שומר על בלעדיות מסויימת. ובעייני זה חסרון משמעותי.
בליינית - משום שבחיים העתדייים לא הכל דבש, לא תמיד יש את כל מה שרוצים או את היכולת לקבל את כל מה שרוצים, ובן אדם שהתרגל ליהנות, לבלות, לעשות ככל העולה על רוחו, בעתיד זה יקשה עליו מאד להתמודד עם החיים האמתיים.
ישירה - אני לא רואה בזה חסרון בכלל אלא מעלה, אני חושב שה - א, ב בקשר בריא וטוב זה פתיחות וכנות, שכל מה שמרגישים וחושבים פתוח לדיון ולשיתוף, ואחת ישירה אני יכול להיות בטוח שהמעלה הזאת תצא בשלמות... ויותר מכך, אני מעדיף אחת שתאמרי לי את כל מה שיש לה בלב.. שהיא תוציא את הכל, מאשר שתשמור בבטן וזה רק יצור משקעים ומצב שבסופו של דבר הכל יתפרץ בעצמה רבה יותר.
אין ספק שגם ישירות ודוגריות צריכות טאקט ותבונה. אבל המעלה שבכך גוברת על החסרון.
|
|
|
|
|