פרחי מיאמי, תרנגול, נתניהו- סיכום ביניים:
אל תשאלו אותי מה הקשר בין הכל אבל זה מה שיצא לפי בחירתנו... אבל רק עוד רגע אחד... שמישהו יספור כמה פעמים "שאול אלסן","מנחם קליין" "ירחמיאל ביגון", "חנניא אברמוביץ'" ,"פרחי מיאמי" מופיעים. אומר משהו, לא?
הרשימה המלאה:
ריקוד, שיר, מילים, לחן, קלטת, מי לה' אלי, מיאמי מזרח, מנחם קליין, ראיון, שאלות(ותשובות), חידון התנ"ך, עקיבא אברמוביץ', ביבי נתניהו, יוני נתניהו, יונתן פלאי, בסייעתא דשמיא, אלבום קרדיט, תמונה,יבוא DVD, דוד הרשקוביץ, שדי חמד 2010, טיולים, מיאמי במיאמי, שאול אלסן, מאמע רחל, הופעה קטנה, בנייני האומה, ירושלים, הכותל, הקדוש ברוך הוא, יוסי שיק, שלשלת ג'וניור, יצחק רוזנטל, בוגרים, מנחם קליין, ירחמיאל ביגון, פרחי מיאמי, פורום, המייל, תקנון, חוק , משפט, דין, עולם הבא, שכר, חיצים, מטרה, גלידה, גביע, משחק, פרח המסתורין(בריכת הפרחים), פרחי מיאמי, ירחמיאל ביגון, הופעה, שלשלת הסולואיים, בנימין רבינא אברמובי'ץ, הדרן עלך, וכל מאן דעסקין באורייתא, תורה תבלין, יחדשהו, רווח, האוסף המרובע, שיעור גאומטריה, שיעור קומה, ירחמיאל ביגון, מלחין, טוב לה' הכל(השיר ששרו בקול חי), מנחם מנדל, צ'ילי, רוטב צ'ילי, שבע ברכות, החתונות של הפרחים, תזמורת, תזמורת מיאמי, שמולי ברוין, יאיר קניג, מלך, כתר, זהב, טבעת, מי אדיר על הכל..., משה, תורה, הר סיני, כלל ישראל ביחד, אחדות, 'כל ישראל ערבים זה לזה', ארי רוזנר, גיטרה, פסנתר כנף, מנהל, רבונו של עולם, קריאת שמע שעל המיטה, "חצות לילה אקום", ארי גולדוואג, נחום סטארק, live a life of torah, אורי(בשורוק), ערבים, טילים, תהילים, דוד המלך, אל תירא, התעוררות, "כלל ישראל חולקת חלום שבת אחים גם יחד"..., אלי ווינשטיין, בדרך התורה, ושתו ממתקים, חנניא אברמוביץ, חידון התנ"ך, עקיבא אברמוביץ', המכביסט, חנוכה, נס, האירו את הלילות, לכה דודי, משיח, שאול אלסן, מי אדיר, זלמן פולק, דובי שפירו, מרדכי שפירו, טוב להודות, דדי גראוכר, ערבים(ר' בצירי), יעקב שוואקי, ערבים כל ישראל(שם שיר של יעקב שוואקי), בוגרים, מנחם קליין, מיאמי מזרח, יואלי דיקמן, פתיח של מוצ"ש מוזיקלי, מנחם טוקר, ראיון בבית ספר, ארי רוזנר, ממקומך, שלמה, מלך, רבינא, והיא שעמדה, יעקב שוואקי, יונתן רזאל, "אבל אני קבעתי את מושבי", קומזינג, קומזיץ, מסביב למדורה(האלבום), ל"ג בעומר, בין המצרים, די דיינו, הגדה של פסח, ליל הסדר, מיאמי אקספריאנס, אבנר, נתניהו, "לבנימין אמר", בנימין רבינא אברמוביץ', אידי, גריני, אקספריאנס 5, עודד קריטי ואיצי ספינר, אני מאמין, המחרוזת בוואקלי, ישיבה בויס, ירחמיאל ביגון, פרחי מיאמי, סולנים, להקה, בוגרים, איצי ספינר, היום קצר, הפועלים עצלים, פורום פרחי מיאמי, המייל של הפורום, תמונות, קליפים, תמרור(קליפ חדש לימי הספירה שתמרור 25 הכינה), שירה, ההרשמה לבחדרי, מריטת עצבים, מריטת נוצות, תרנגול, בוקר, מודה אני, נטילת ידיים, עמית ליסטוונד(מתוך עמית של הילדים), בקצב היום, קול חי, יוסי אייזנטל, מנחם טוקר, רבינא מניאטורי(בראיון 2009 שם הוא לא השתתף אבל ראו אותו), מוזיאון, דיסק מיאמי 1, חנוכה, האר את הלילות , זאבל פרלמן ע"ה, חסדי ה', פנסים, אורות("אור חדש על ציון תאיר"), נחום, ישראל, ירושלים, כותל, שמע קולינו, דובי שפירו, אדום(אולי בגלל שלחייו אדמות), גלות אדם, שיעור היסטוריה, משיח, בניני האומה, חב"ד, יא' ניסן, תאריך כניסה לפורום, חדש ימינו כקדם, יחדשהו, שאול אלסון, ארי רוזנר, יוסי שיק, רווח...
תוקן על ידי netson ב- 07/10/2013 12:53:20
 |
|
|