|
|
| נשלח ב-15/7/2012 00:15 |
|
| |
מזה אייפון? בלאקברי הכי טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 00:17 |
|
| |
אם האינטרנט מסונן, אז יש להקל. כמובן שהסינון יהיה בדרגה 5 דרך חברת הסלולער. Sent from litai613 iphone5
|
| נשלח ב-15/7/2012 00:21 |
|
| |
זה כזה אירוני לדון בפורום אם מתאים סמארטפון כזה או אחר כשכל הבעיה הגדולה שלו היא האינטרנט..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 00:26 |
|
| |
ממש לא כל הבעיה! מה עם ההתמכרות? מה עם זה שא"א לדבר עם הבן-אדם כי הוא כל הזמן באייפון?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 00:39 |
|
| |
אפרופו אייפון... הולכת לה אישה ברחוב, פתאום רואה מנורת קסמים, מרימה, משפשפת... והופ! יוצא שד... השד אומר לה: "הביעי משאלה ואקיים אותה!" האשה, שוקלת מעט, ואומרת: "בבקשה, תן בליבו של בעלי שאני האשה הכי יפה, שיתעניין רק בי, ויסתכל רק עלי, שידאג לי שיקנה לי ויטפח אותי... וכו'..." השד: "אין בעיה" ו.... הופך אותה לאייפון...
אז קחו את זה בחשבון... :-)
ובקשר לשאלה, אין לי שום דבר נגד אייפון. זה תלוי מאוד בבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 02:01 |
|
| |
לא מפריע, זה לא קשור לאייפון זה קשור לבנאדם! כל דבר צריך לדעת לעשות בגבול ואם גם פה זה לא בגבול וטאקט אז בעוד הרבה דברים אחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 02:08 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | | מפריע לכם/ן? תורידו על זה?
תוקן על ידי אחי23 ב- 14/07/2012 22:56:45
לאהוב זה הטוב שבטוב. |
|
וואי,חתיכת שאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 03:17 |
|
| |
לאחר כל הבדיחות האירוניות,
עצה של ידיד, אל תגעו בבחור עם איפון!.
(אלא"כ הוא בוכה על היום שהוא קנה את זה, ואז סתם תדעי שאתם מתחתנים כדי להפוך את מצבו לאינ ריליישנשיפ, לתוספת שם לוואט אפ, ותקבלי גם תמונת רקע, ואחרי כל זה בעצם אחרי האיפון, רק מקומה של האשה, יש יותר סיכוי שהוא יראה שקודמת בעבודה בynet.....)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 10:22 |
|
| |
ואני יכולה לומר:
או שלאף אחד כאן אין אייפון,או שכולכם מכורים! בתור אחת שיש לה... זה לא קשור בכלל ל"תכנים לא טובים"... אלא בזבוז של זמן משווע!!! ולריק... וזה פי אלף יותר גרוע מאינטרנט בבית, כי זה נגיש!!! וזה בכל זמן, בכל מקום... הדבר הכי עצוב היום זה לראות זוגות יושבים...כל אחד בתוך האייפון שלו... ה' ירחם...המצב של הדור...
אגב,אני כבר קניתי לי סים רגיל.... מה שנותר זה לתקן את המכשיר הקודם. בהצלחה לי!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 10:28 |
|
| |
אם יש לך אייפון את לא יכולה לדבר, את נוגעת בדבר.... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 10:30 |
|
| |
ועוד מדברת בגנותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 11:34 |
|
| |
| אושר_תמידי כתב: |  | ואני יכולה לומר:
או שלאף אחד כאן אין אייפון,או שכולכם מכורים! בתור אחת שיש לה... זה לא קשור בכלל ל"תכנים לא טובים"... אלא בזבוז של זמן משווע!!! ולריק... וזה פי אלף יותר גרוע מאינטרנט בבית, כי זה נגיש!!! וזה בכל זמן, בכל מקום... הדבר הכי עצוב היום זה לראות זוגות יושבים...כל אחד בתוך האייפון שלו... ה' ירחם...המצב של הדור...
אגב,אני כבר קניתי לי סים רגיל.... מה שנותר זה לתקן את המכשיר הקודם. בהצלחה לי! |
|
אני מסכים איתך. ברמה האישית כיום אני מחזיק כזה אבל אחרי החתונה בכוונתי לעזוב את זה במיידי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 12:18 |
|
| |
ואצלינו קוראים לאייפון - הפילגש... :) ברור שמפריע... מכל היבט שהוא... לא בא בחשבון בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 12:23 |
|
| |
האייפון בגבעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 12:29 |
|
| |
אני הורדתי בחורים בגלל אייפון אני לא מבינה למה צריך את כל ריכוז הטומאה הזאת ביד?????מילא זה בעבודה אבל ביד? בחור שיש לו אייפון מבחינתי הוא לא בחור ישיבה! הוא יושב עם אייפון.
(גם מתמכרים לזה ...כבר ראיתי בחורים שבפגישה ישבו עם אייפון ושחכו שיושבת מולם בחורה...) זה מדרדר!!!
|
|
|
|
|