בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

בבקשה היכנסו - בעיה משפחתית קשה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/7/2012 19:04 לינק ישיר 
בבקשה היכנסו - בעיה משפחתית קשה

שלום לכם, לכולם, צדיקים. אני בן 17 גר עם משפחתי בבני ברק. אני לא אפרט פרטים על המשפחה מכיוון שזהו נושא אישי.
לפני כחמש שנים הבחנתי בכך שאני לא כמו כולם. בפגישות עם החברים בשכונה, בשיחות וברצון להנות. הייתי רגיש יותר ומופנם ולא עשיתי מעשי קונדס אחרי סעודה שלישית עם כל הבנים, נהניתי יותר לשבת במזגן עם אמא והבנות ולשמוע סיפורים.
אני גיליתי פתאום שהתופעה שיש לי נקראת כיום... הומוסקסואליות... אני מרגיש שיש בי צד  שנמשך לגברים וזה הורג אותי חבריה.. אני נכנסתי לדיכאון לא רציתי לאכזב את המשפחה והרב שלנו שהוא בקשר טוב איתנו ויודע כל פרט בחיי המשפחה. אני האמנתי שאני חייב להשתנות ולכן הלכתי לטיפול דיסקרטי, במשך חצי שנה שבה התפקדתי באותו מקום, מספר ימים בשבוע לחצי שנה, ההסתרה מהמשפחה על הסיפור הזה כאבה לי מאוד ואני בדיכאון כל הזמן.
לפני כחודשיים אזרתי אומץ והתייעצתי על כך עם אבי. והוא שבר את הכלים וגירש אותי מהבית אחרי ששיתפתי אותו..
כפי שאתם בטח מבינים הטיפולים האינטנסיביים שעברתי לא עזרו ואף הגבירו את מה שאני מרגיש... אני כרגע נמצא בבית של דודה שלי והמשפחה שלי לא יודעת שאני כאן.. הם התנזרו ממני...
אני מתחנן שתעזרו לי בעצות אני רק רוצה שיקבלו אותי כי אני לא מסוגל להשתנות הקדוש ברוך הוא לא רוצה לקחת בחזרה את מה שהוא נתן לי...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2012 19:30 לינק ישיר 

ואלה מסכן....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2012 12:12 לינק ישיר 

תתחתן תביא כמה ילדים ,לא יהיה לך זמן לחשוב על זה אפילו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2012 16:42 לינק ישיר 

יואב,

דבר ראשון ליבי ליבי על המצב בו אתה נמצא עכשיו. ברור כי המצב בו אתה נמצא נכפה עליך ולא אתה בחרת בו. אך עם זאת עליך לדעת כי אתה, ולא אף אחד אחר, צריך לקחת את האחריות לידים ולנסות לא לאבד את העשתונות.

אביך איבד את העשתונות ברגע הכי קריטי ותראה למה זה גרם לו-לאבד את בנו אהובו!

ולגוף העניין:

כדאי שתדע כי אתה עומד כעת בצומת בה עליך להחליט האם אתה שייך לחברה על ברכיה גדלת (לטוב ולרע), או שאתה מחפש "דרך אחרת" (אין דרך בו החברה החרדית תקבל אותך איך שאתה ותיתן לך "להתחבר לגוף שלך ולרצונות שלך"-זה סינית בשביל חברה זו!) אך אל נא תדחיק את הידיעה כי גם בדרך החדשה מחכים לך קשיים ולא בהכרח יותר קלים מאלו שיש לך כעת בחברה החרדית.

לגבי אביך; בין אם החלטת כי אתה כן ממשיך "לטפל" בעניין ובין אם לא, כדאי שתמצא את האנשים שיש להם השפעה על אביך (הם לא חייבים להיות רבנים וכדו' אלא חבר טוב של אבא שאתה יודע שהוא מעריך ומתחשב בדעתו) ותגייס אותם לטובת העניין, שיסבירו לאבא כי אם יש סיכוי שתתיישר זה רק דרך קירוב ולא באמצעות התנערות ממך ומנטיותיך. ושהוא הולך לאבד אותך למרות שמבחינתו אולי הוא מנסה רק להפחיד אותך ולשדר לך שהוא ישבור את כל הכלים בכדי שאתה תחזור מהר ותתיישר לפי השקפותיו.

חזק ואמץ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2012 14:24 לינק ישיר 
זה שאתה רגיש

זה שאתה רגיש זו מעלה ולא חסרון.
אם אתה רוצה להקים בית נאמן בישראל אז תצא לשידוכים ובעזרת ה' הכל יסתדר לך :)

תוקן על ידי קונטרול ב- 02/08/2012 01:32:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2012 15:51 לינק ישיר 

למה לאמלל בחורה בנישואים לאדם שלא מתאים לנישואים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > בבקשה היכנסו - בעיה משפחתית קשה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext