|
|
| נשלח ב-18/7/2012 19:32 |
|
| |
אבי, אבי, רכב ישראל ופרשיו.
ואיפה זה פוגש אותנו? מה עלינו...איך, מה מרגיש בפנים...בחוץ... עבור מה... תשתפו?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 19:45 |
|
| |
אכן הרגשתי שזה אמור להופיע כאן , מצאת הקשר יפה . זה אכן פוגש . לראות את התמונות שלו כילד , ולחשב מה יצא ממנו . יש את האמרה אל תזלזלו בבני עניים שמהם תצא תורה , אלו מחשבות שעולות לי בהקשר . לדעת שמאחורי כל ילד יש נשמה . ולפעמים פוגשים ילדים שהם נשמה גבוהה שאולי יהיו הרבנים של הדור הבא. ואנחנו מקוים שהילדים הכהנים והלויים של דורנו ישרתו בבית המקדש .
לחשב כמה התאמץ הרב להגיע לאן שהגיע , כמה התמודד , איך גבר על מכשולים . הרי ככל שהאדם צדיק יותר יצרו גדול יותר .
ידוע לנו שלא כל הצדיקים נולדו עם יכולות לימודיות מוצלחות ועוד ועם זאת עשו מאמצים עילאיים , והגיעו לרבנות וכד'
מפחיד להשאר דור יתום . הענקים הולכים .
אפשר לקחת את זה אולי גם לאיך מתמודדים עם אבלות . אבלות פרטית ואבלות צבורית . בשורות טובות .
תוקן על ידי תסמכועלי ב- 18/07/2012 19:49:12
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 02:05 |
|
| |
אני מרגיש כאב ועצב, קשה לנתח עכשיו ולהעמיק בכאב הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 23:38 |
|
| |
לליבי מתגנבות גם תחושות אשמה.. אולי גם בגללי הוא נפטר.. הרי צדיק נתפס בעוון הדור.. זה אולי נשמע מגוחך ולא קשור, אבל אני מרגישה 'רעה' בעקבות הפטירה שלו.. עוד מעט ננתח גם את זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2012 00:01 |
|
| |
כן... חונכנו הייטב להרגיש תמיד אשמים באשמה המשתקת הזו... כך תמיד הרגשתי בתשעה באב. אשימה ורעה. עייני באשכול חרטה ונחמה. הדברים מוצגים באמת פנימית ומלאת אמונה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|