בית פורומים שידוכי חרדים

למה הוא רוצה אותי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2012 12:10 לינק ישיר 

פו, לא פיספסתי, אם אתה מתכוון לתגובה שלך (שאגב- היא נכונה), אני מתכוונת בעיקר לאילו מסוג א ודומיהם.

תוקן על ידי אריסה ב- 22/07/2012 12:11:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2012 12:13 לינק ישיר 

סוג א הם בעייתים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2012 12:20 לינק ישיר 

אז ככה... דבר ראשון, איך יש דרך לוודא שזה רק על סמך משו חיצוני?
דבר שני, בפעם הקודמת לא הורדתי, ועשיתי טעות (לפחות עלה לי הבטחון העצמי שאני יפה... ;))
מקווה שלא תהיה פעם הבאה, אבל אני מאמינה שאני אברר את זה באיזה שהיא דרך, כי אני לא הייתי מעיזה לסגור רק כי מישהו התלהב מהחיצוניות.... תכלס, בחיים, הכי חשוב זה מה שיש לאדם למכור בפנים, מה יש בו , מה המידות שלו , והדעות שלו וכו.... צריך בסיס להתאמה, לא רק יופי וטופי....
ואם תגידי, מה 'כפת לך אם לך טוב עם מה שהוא , עם היר"ש והמידות וכ וכו שיש לבחור? עדין לא הייתי מסתמכת על זה כי קשר ביני לבין בעלי, צריך להתבסס על משו עמוק יותר מחיצוניות כל שהיא, מ2 הצדדים,  כי יכול להיות שמחר (ויש מחר שלאחר זמן) פתאום הוא ישים לב שמפריע לו דברים רבים ושונים ויהיה קשה לו להשאר רק עם החיצוניות....
מקווה שהובנתי... הכל נכתב שלא ע"ס מעשה, כי ב"ה לא התנסיתי בזה לאחרונה.... :)

תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 22/07/2012 12:20:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2012 12:30 לינק ישיר 

האמת, שיש לי דבר אחר שמאד צורם לי בסיפור שלך.. ובעקבות זה אני ממש מבין את הפחד שלך, ואף מסכים איתו. 

משום, שבד"כ שבן אדם מגיע לפגישה, הוא מגיע עם רצון להרשים, ליחצן, להיות האדם האיכותי ביותר.. לגרום לצד השני לרצות אותו.. ואם בכל זאת בפגישה הוא משדר שמה שבאמת מעניין אותו זה לא פנימיות, איכותיות או דברים מהותיים, אלא המראה, כסף וכו'.. הייתי חושש מזה.. לא רק בגלל שלא הייתי רוצה שמישהי תיקח אותי בגלל דברים חיצוניים, אלא משום שזה מראה מה באמת האדם הזה.. מיהו באמת..  ומה סולם הערכים שלו.. ואחד כזה אישית אני לא רוצה. 

ולעצם הפולמוס, אף שזה נכון שכל בן אדם יש את הדברים החיצוניים שמושכים אותו, "שעושים" לו את זה.. שמניעים וגורמים לו לחשק.. ואף אם אותם דברים הם עיקר אצלו, עדיין לא בהכרח שזה פסול או יהווה בעיה לחיי העתיד. רק חושבני, שבן אדם שאכפת לו פנימיות, שבן אדם שחשוב לו ערכיות, לא אמור לרצות את זה, כי - למה להיכנס למיטה חולה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2012 22:02 לינק ישיר 

אולי קודם תשאלי את עצמך מה את מוצאת בו, והאם הוא מתאים לך לפי המדדים שלך.
אחרי זה תטרידי את עצמך בשאלה שהעלית כאן..
אם הוא מתאים לך אז מה זה משנה לך למה את מתאימה לו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למה הוא רוצה אותי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.