|
|
| נשלח ב-25/7/2012 16:06 |
|
| |
| אוהבתותך כתב: |  | בתור בחורה שמנמנה בעבר ובין מלאה לרזה בהווה היו מקרים שהורידו על הפרט הזה.. בעיני זה לא נכון להוריד על משקל... אלא אם זה משו ממש חריג... בדיוק כמו שלא מורידים על צבע שיער או עינייים... (בין כה וכה חודש אחרי החתונה כולם נראים חביות מתגלגלות...) |
|
V
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 15:19 |
|
| |
את הבחור שלי הכרתי בלי לדעת מה מבנה גופו המדוייק (הסתירו בכוונה) היה לי מאוד קשה להמשיך איתו בגלל הפרט הזה. מי שלא רוצה מלא, אני כן אוחזת שצריך לעמוד על זה. אמנם אני מאושרת, וזה לא סותר. אבל לקח זמן כדי להשלים עם זה.
(אני רעה? אולי. אבל כמו שאני יודעת בוודאות שגובהיי מפריע לו, הוא יודע שהמבנה שלו מפריע לי, אבל לא מדברים על זה ויש מספיק מעלות שמחפות!)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 16:08 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | את הבחור שלי הכרתי בלי לדעת מה מבנה גופו המדוייק (הסתירו בכוונה) היה לי מאוד קשה להמשיך איתו בגלל הפרט הזה. מי שלא רוצה מלא, אני כן אוחזת שצריך לעמוד על זה. אמנם אני מאושרת, וזה לא סותר. אבל לקח זמן כדי להשלים עם זה.
(אני רעה? אולי. אבל כמו שאני יודעת בוודאות שגובהיי מפריע לו, הוא יודע שהמבנה שלו מפריע לי, אבל לא מדברים על זה ויש מספיק מעלות שמחפות!) |
|
נשמע שאת מדברת מתוך נסיון?? אבל כמובן שגובה זה "בעיה" שלא ניתן לשנות מאשר רוחב שזה עם עבודה והתמדה ניתן לשינוי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 16:11 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | את הבחור שלי הכרתי בלי לדעת מה מבנה גופו המדוייק (הסתירו בכוונה) היה לי מאוד קשה להמשיך איתו בגלל הפרט הזה. מי שלא רוצה מלא, אני כן אוחזת שצריך לעמוד על זה. אמנם אני מאושרת, וזה לא סותר. אבל לקח זמן כדי להשלים עם זה.
(אני רעה? אולי. אבל כמו שאני יודעת בוודאות שגובהיי מפריע לו, הוא יודע שהמבנה שלו מפריע לי, אבל לא מדברים על זה ויש מספיק מעלות שמחפות!) |
|
אתם זה לא דוגמא כל אחד מכם התפשר כי לא מצאתם משהו יותר טוב. השאלה היא מה עושים במצב אידיאלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 16:16 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אתם זה לא דוגמא כל אחד מכם התפשר כי לא מצאתם משהו יותר טוב. השאלה היא מה עושים במצב אידיאלי
|
|
בתכלס אי אפשר לדעת..מה צופה לך בחיפושים הבאים... זה מה שקורה בפגישות יש בחורה מלאה (אני רזה) הכל סבבה חוץ דבר צפציפי ניראה לי צריך ביטחון עצמי מופרז? לא כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 17:31 |
|
| |
| אוהבתותך כתב: |  | בתור בחורה שמנמנה בעבר ובין מלאה לרזה בהווה היו מקרים שהורידו על הפרט הזה.. בעיני זה לא נכון להוריד על משקל... אלא אם זה משו ממש חריג... בדיוק כמו שלא מורידים על צבע שיער או עינייים... (בין כה וכה חודש אחרי החתונה כולם נראים חביות מתגלגלות...) |
|
זה הבעיה של הנשואים שיום אחרי החתונה שיש להם באמת בשביל מי להתיפייף הם שוכחים לעשות את זה ו"בעלי יאהב אותי כמו שאני" עפ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 19:17 |
|
| |
יש הרבה מלאות שנראות טוב.. והרבה פעמים כשבן אדם מתחבר ונמשך לאישיות של הבן אדם, זה גם משפיע על המשיכה החיצונית.. אז למה להוריד על דבר עוד לפני שניסו אותו..?! מה גם, שאם זה כזה קריטי עניין הרזות והשמנות.. תמיד אפשר לשלוח מישהי (שאתה סומך על הטעם שלה..!) שתראה ותגידי לך עד כמה זה משמעותי.. ושוב, לא שהיא תגיד לך אם היא יפה או לא, או מה טעמה האישי ביופיה, אלא רק כמה שזה משמעותי המלאות שבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 21:51 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אתם זה לא דוגמא כל אחד מכם התפשר כי לא מצאתם משהו יותר טוב. השאלה היא מה עושים במצב אידיאלי
|
|
:) כמה שצחקתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 21:52 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | בתור בחורה שמנמנה בעבר ובין מלאה לרזה בהווה היו מקרים שהורידו על הפרט הזה.. בעיני זה לא נכון להוריד על משקל... אלא אם זה משו ממש חריג... בדיוק כמו שלא מורידים על צבע שיער או עינייים... (בין כה וכה חודש אחרי החתונה כולם נראים חביות מתגלגלות...)
זה הבעיה של הנשואים שיום אחרי החתונה שיש להם באמת בשביל מי להתיפייף הם שוכחים לעשות את זה ו"בעלי יאהב אותי כמו שאני" עפ"ל |
|
תלוי במה האישה מאכילה. ואם לאישה חשוב בעל רזה - בבקשה תדאגי לבעלך שיאכל בריא ומאוזן ולא מתי שרק יוצא כי רעבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 23:24 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | תלוי במה האישה מאכילה. ואם לאישה חשוב בעל רזה - בבקשה תדאגי לבעלך שיאכל בריא ומאוזן ולא מתי שרק יוצא כי רעבים. |
|
ואם לזכרכר חשוב אישה רזה, מה הדין?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 23:49 |
|
| |
אז היא תלך לסטודיו C ולאימונים אירוביים ותאכל פחות כדי להיות יותר רזה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 23:59 |
|
| |
סטודיו C? מאמץ גדול מדי. אני בעד הרעבה הדדית.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2012 00:02 |
|
| |
גם לי גם לך לא יהיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2012 02:56 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | | סטודיו C? מאמץ גדול מדי. אני בעד הרעבה הדדית. |
|
חחחח מה הרעבה הדתית? אני יעלם חחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2012 11:25 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | תלוי במה האישה מאכילה. ואם לאישה חשוב בעל רזה - בבקשה תדאגי לבעלך שיאכל בריא ומאוזן ולא מתי שרק יוצא כי רעבים. ואם לזכרכר חשוב אישה רזה, מה הדין? |
|
אישה לא נוטה להיות חבית. לא מייד אחרי חתונה בכל אופן.
|
|
|
|
|