בית פורומים שידוכי חרדים

בחור רזה ישלול בחורה מלאה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2013 11:33 לינק ישיר 
שיחמיא לה על המראה שלה..

האלכסנדרה כתב:
תלוי במה האישה מאכילה. ואם לאישה חשוב בעל רזה - בבקשה תדאגי לבעלך שיאכל בריא ומאוזן ולא מתי שרק יוצא כי רעבים.
ואם לזכרכר חשוב אישה רזה, מה הדין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 04:20 לינק ישיר 

בחורים חילונים כבר בדקו את 2 האופציות. אם אתם מחפשים אשה למטרת יופי ותצוגצ אופנה תקחו רזה ות שברו לה את העצמות אבל אם אתם רוצים חיי זוגיות טובים ונע ימים ושיהיה לכם כיף לעשות ילדים אז ברור שיצאה אבל רק קצת . זה האידיאלי להנאה מקסימלית. כך אומרים אלפים של בחורים חילונים בארץ ובעולם וזה מחקר בדוק. אז תחליטו מה אתן מעדיפים . דוגמנית בשביל החבר'ה או שותפה מתאימה . עם רזות זה יוצא דפוק וזה ידוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 04:23 לינק ישיר 

אם אתם רוצים שיהיה לעם כיף וזה סוף כל סוף החישוב העיקרי שבגללו אתם מתחתנים תקחו בחורה קצת מלאה. כלומר שיהיה ניכר שהיא כבר התפתחה ולא נתקעה בגוף של ילדה בת 12. וכמובן לא שמנה כדי שלא תמחצו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 04:26 לינק ישיר 

כל הבנים בעולם כבר יודעים את זה שעם בחורה קצת מלאה מרגישים טוב . ועם רזה לא. רק החרדים נשארו עדיין דפוקים ושואלים כאלה שאלות. טוב נו מילא . זה בגלל שאין להם ניסיון. וטוב שכך. אבל תקשיבו למי שכבר מכיר ויודע. שלאף גבר לא טוב עם אשה רזה. כל הזמן כואב לה והיא כל הזמן בוכה זה לא העיקר להיות מקל של מטאטא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 04:30 לינק ישיר 

ועוד דבר שחשוב שתדעו. ואני לא מאחלת לכם שזה יקרה טבל יש בבנות מאוד קרות ובכלל לא מעניין אותן להיות עם הבעל. הן רוצות לברוח כל פעם שהוא מנסה . יש בנות שלא אוהבות בכלל את הבעל. הן אוהבות רק את עצמן. לא בא להם . הן ילכו לכם לישון ויהיו קרות אליכם. וזה לא תלוי במבנה גוך זה אופי . מקווה שלא יצא לכם ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 08:59 לינק ישיר 

מה נסגר איתכם? כל היום אנשים פה עסוקים באיך יראו קיום היחסים שלהם. תתבגרו קצת ותבינו שיש דברים קצת יותר חשובים. (ובכל מקרה לכל הסטיגמות ההזויות שנאמרו פה על קיום יחסים אין מקור ושורש)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 09:39 לינק ישיר 

מתמזגת כתב:
ועוד דבר שחשוב שתדעו. ואני לא מאחלת לכם שזה יקרה טבל יש בבנות מאוד קרות ובכלל לא מעניין אותן להיות עם הבעל. הן רוצות לברוח כל פעם שהוא מנסה . יש בנות שלא אוהבות בכלל את הבעל. הן אוהבות רק את עצמן. לא בא להם . הן ילכו לכם לישון ויהיו קרות אליכם. וזה לא תלוי במבנה גוך זה אופי . מקווה שלא יצא לכם ככה.

ואיך בדיוק נוכל לזהות את הקרירות הללו? מה הקשר למשקל וצורת הגוף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 10:51 לינק ישיר 
לא קראתי את כל הדאגות של האנשים כאן

One_OfThem כתב:
מה נסגר איתכם? כל היום אנשים פה עסוקים באיך יראו קיום היחסים שלהם. תתבגרו קצת ותבינו שיש דברים קצת יותר חשובים. (ובכל מקרה לכל הסטיגמות ההזויות שנאמרו פה על קיום יחסים אין מקור ושורש)
הגיוני שאנשים לא ירצו ליפול עם בחורה שלא מתאימה להם,‏ זה מעבר ל‏"שטויות‏" שאתה מדבר עליהם שהם לא בדיוק שטויות,‏ ההרגשה שלנו היא לא שטויות,‏ ותן לאנשים להתבטא בבקשה,‏ עדיף שיעשו זאת כאן ולא איפשהו בפורום ממול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2013 11:15 לינק ישיר 
אני לא חושב שהחרדים/דתיים שונים מכל הבחורים בעולם שמעדיפים מליאה טיפה/קצת

מתמזגת כתב:
כל הבנים בעולם כבר יודעים את זה שעם בחורה קצת מלאה מרגישים טוב . ועם רזה לא. רק החרדים נשארו עדיין דפוקים ושואלים כאלה שאלות. טוב נו מילא . זה בגלל שאין להם ניסיון. וטוב שכך. אבל תקשיבו למי שכבר מכיר ויודע. שלאף גבר לא טוב עם אשה רזה. כל הזמן כואב לה והיא כל הזמן בוכה זה לא העיקר להיות מקל של מטאטא

אף גבר לא טוב לו עם אישה רזה ‏?..‏ כל הזמן כואב לה ‏‏?‏..‏ היא בוכה כל הזמן ?מעניין לשמוע תגובה מהמבינים בענין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 21:50 לינק ישיר 

מתמזגת לא בחורה,בטוח
בנות לא יכתבו כאלו שטויות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2013 21:53 לינק ישיר 

אני רואה פה לאחרונה הרבה טענות שאנשים מסויימים מתחזים לבני המין השני..
מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה מניע יש לעשות כזה דבר מטומטם?

תוקן על ידי One_OfThem ב- 24/09/2013 21:53:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 21:57 לינק ישיר 

בנות תמיד מקבלות יותר צומי חח כנראה שזה חסר להם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2013 22:26 לינק ישיר 

יותר צומי?
יאללה גם אני פותח! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 22:47 לינק ישיר 

חסר לך צומי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2013 22:50 לינק ישיר 

כן, בא לך לתת לי קצת?

חח.. (ליתר בטחון אני מבהיר שזה היה בצחוק) דווקא בתקופה האחרונה אני רק מחפש קצת את השקט שלי להתנתק קצת מהסביבה בחוץ.

טוב אני הולך לתיקון הו"ר,  שיהיה לכולם גח"ת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחור רזה ישלול בחורה מלאה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.