בית פורומים שידוכי חרדים

בחור רזה ישלול בחורה מלאה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/10/2013 13:54 לינק ישיר 

מה שנקרא, מכוערת כמו הלילה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 11:32 לינק ישיר 
בררתי את הנושא, אין שום קשר בין אישה רזה לחיבור הגופני או לקשיים בלידה, כמו שאצל גבר אין קשר בין מימדי הגוף למימדי ה..

מתמזגת כתב:
בחורים חילונים כבר בדקו את 2 האופציות. אם אתם מחפשים אשה למטרת יופי ותצוגצ אופנה תקחו רזה ות שברו לה את העצמות אבל אם אתם רוצים חיי זוגיות טובים ונע ימים ושיהיה לכם כיף לעשות ילדים אז ברור שיצאה אבל רק קצת . זה האידיאלי להנאה מקסימלית. כך אומרים אלפים של בחורים חילונים בארץ ובעולם וזה מחקר בדוק. אז תחליטו מה אתן מעדיפים . דוגמנית בשביל החבר'ה או שותפה מתאימה . עם רזות זה יוצא דפוק וזה ידוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 21:03 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אז תסתכלי עליהם בחזרה, ותפסלי אותם, מישהו הכריח אותך להתחתן עם שחיף או שמן או מחוצקן או שעיר? ואגב לא כתבת 'נמוך', שזה עוד סוג של כיעור, וחוץ מזה יש כאלה שיש להם את כל הנ"ל ביחד - למעט שחיף ושמן שלא הולכים ביחד.אני מכיר מישהו מהישיבה שלמדתי בה שהוא אחד המכוערים הכבדים ביותר שראיתי מעודי; נמוך, שמן, הפנים שלו נראות כמו בלון אדמדם עם קוצים כאלה כמו שיש לתפוחי אדמה, שהם חצ'קונים עבים, גדולים, אתה צריך שלוש אצבעות כדי לתלוש אותם, אבל אז יתלש גם החצקון הצמוד להם וזה יהיה כבד אז תצטרך להוסיף עוד אצבע וכשזה יגיע לחמש מה יהיה? בתחתית הדבר הזה מונח גוש צמרירי-מתכתי של זקן, שדרכו נראים היטב החצ'קונים והוא נראה כמו עץ עם פירות אדמדמים עם גושים לבנים במרכז הפירות. עסיסי. פרצוף של אביון, משקפיים עבות, מרובעות וגדולות בעובי של טלסקופ, שיניים צהובות-חומות עקומות ומפוזרות כמו פשקוילים שעפים ממכונית. ריח פה מזעזע, שנראה לי שהוא שם דג מסריח בפה שלו, נתן לו להרקיב בפיו במשך חמש שנים, וכל כך אהב את הדג עד שהוא בנה לו קבר בתוך אחד הבורות בשיניו הרקובות, ודאג שכל אחד שידבר עמו יזכור את הדג המנוח. חולצה מהוהה ופרופת כפתורים, מוטלת ברישול על בטנו העגולה והמרתיעה, ונראית כאילו הוא גנב אותה מאיזה מיצג מוזיאוני מהמאה ה-17. גמ"ח סמרטוטים הוא יכול לפתוח מהמלתחה שלו שאני מסופק אם כוללת יותר מחולצה-לשעבר אחת. אם כי ספק אם מישהו יסכים לנגב את הרצפה המלוכלכת שלו עם הדבר הזה. החליפה שלו מכוסה בשכבה עבה של כל מיני רטבים מעובשים חומים-לבנים מסתוריים, שהפרשנות האפשרית היחידה שלהם היא שמדובר בשטיח ישן, שסבא שלו תפר ממנו חליפה, ושלושה דורות של זיעה ארצישראלית זה בכל זאת משהו..

מתחשק לי לעשות לו דיאטה טיפול פנים, מדיקור ופדיקור, שאווה ולתת לו משחה לפצעים ...... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחור רזה ישלול בחורה מלאה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext