|
|
| נשלח ב-25/7/2012 01:52 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | | או שמא כותבים מצטרף? |
|
מצטרף...
ולגבי הדיון- זה מאד תלוי מה סוג הקשר וכמה זמן לא היתה חתונה בכיתה. אני ממש מאחרוני האחרונות בכיתה ואני בטוחה שכולן תדפוקנה אצלי כרטיס בבוא העת גם בגלל שבאמת היו לי הרבה חברות, למרות שביננו, הן לא ממש מעניינות אותי היום... בשבילן זו תהיה הזדמנות להיפגש ולנשנש אוכל על חשבוני :) מפרגנת להן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2012 03:56 |
|
| |
אכן כמו שרבים רשמו לפני כמה קשר... כמה שקשר חזק-קרוב הביטחון שהם יגיעו יהיה כך אבל לפעמים זה מהגיע מכבוד או מערכה... להורים,לחתן/כלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 23:33 |
|
| |
לדעתי כדאי לצאת במיזם השאלת בחורות/זכרכרים לחתונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2016 13:40 |
|
| |
השבוע אשתי (או בלשון גוראית הצד השני של הבית..), שמה פעמיה אל עבר חתונת אחת מחברותיה האחרונות מכיתתה בסמינר. בסיום החתונה היא דיווחה שהגיעו הרבה חברות אבל רובן רוב הזמן עמדו בחוץ ופטפטו. לשאלתי למה הן לא היו באולם לשמח את הכלה הבודדה, ענתה: "עד שאנחנו נפגשות"
|
|
| נשלח ב-22/7/2016 18:06 |
|
| |
אני לא מגיעה לחתונות, אבל נראה לי שיש נוכחות נאה בהחלט גם עכשיו (הרבע האחרון שנשאר) אצלנו, מי שבעיקר באות זה החברות מהתיכון, לא מהסמינר, והקשרים שלנו מהתיכון די חזקים, כך שכולן מרגישות מחויבות לבוא. למעשה, לא נראה לי שיש כזה הבדל בין הנוכחות שהייתה בהתחלה לבין הנוכחות העכשיוית..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2016 23:16 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | אני לא מגיעה לחתונות, אבל נראה לי שיש נוכחות נאה בהחלט גם עכשיו (הרבע האחרון שנשאר) אצלנו, מי שבעיקר באות זה החברות מהתיכון, לא מהסמינר, והקשרים שלנו מהתיכון די חזקים, כך שכולן מרגישות מחויבות לבוא. למעשה, לא נראה לי שיש כזה הבדל בין הנוכחות שהייתה בהתחלה לבין הנוכחות העכשיוית..
|
|
איבדתי אותך כבר במשפט הראשון... למה לא ללכת?? מצווה להיות ללא סמארטפון אבל אין מצווה לשמח חתן וכלה ? הגזמת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|