|
|
| נשלח ב-1/8/2012 02:49 |
|
| |
עד כמה המשפחה של הצד השני, תוספת אצלכם בהחלטה?
אשמח לעלות שאלה, עד כמה משפחה של הבחורה או הבחור תוספים אצלכם מקום בעניין החלטה (שזה הבחור/ה שתקימו בית בע"ה)? נכון אצלנו בשידוכים הפגישה עם המשפחה נעשת קצת מאוחר יותר (ולפעמים ממש קרוב) האם משהוא לא יתאים לכם תוריד על דבר כזה? או שתגידו "אני מתחתן/ת עם הבחור/בחורה ולא עם המשפחה"
*המגדרה משפחה זה האחים אחיות של הבחור/ה*
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 02:53 |
|
| |
לא יוריד בגלל זה אך אבדוק כיון שזה יכול לתת אינדיקציה על הסגנון של הבחורה
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 09:06 |
|
| |
בסופו של דבר זה ברור שמתחתנים עם הבחורה, אבל אצלי לפחות גם המשפחה זה פן שאני מאד מסתכל עליו, אם יוריד בגללו? לא נראה לי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 10:02 |
|
| |
"שותא דינוקא דאבוה ודאימיה" "רוב בנים דומין לאחי האם" הייתי רוצה לדעת מי המשפחה ולו רק בגלל שזה אומר לי הרבה על הבחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 19:17 |
|
| |
אם המדובר הוא רק על אחים ואחיות של הבחור, ברור שהייתי מבררת לדעת את הסגנון ומה הם, זה נותן הרבה ידע לגבי הבחור עצמו, למה הוא נחשף עד עתה, איזה סגנון הוא ראה, אם יש נשואים בבית, וודאי וודאי שיעניין אותי לאיזה סוג של בתים צעירים הוא נחשף, ואיך זה השפיע עליו הסביבה בה הוא גדל.... (וזה משפיע המון) חשוב לי גם לדעת אם זה סביבה מפרגנת , תומכת וכו וכו, בכל אופן הם עומדים להיות גיסים/גיסות במקרה ומשו ייצא... לפסול על משפחה, אני חושבת שהיה לי קשה, אא"כ יהיה מדובר באיזשהו מידע שבשבילי הוא יישמע קיצוני ומוגזם, ואני אדע שלא אוכל להתמודד איתו.. על אף שכיום, אני חושבת שאני כן אצא לפגישה ואם יתקדם משו , אלבן את הדברים מולו בפגישה מתקדמת...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 19:20 |
|
| |
אההה.. עוד משו קטן למה חשובה המשפחה, זו גם הדוג שהילדים שלנו בעז"ה יראו (הדודים והדודות ודור ההמשך שאח"כ...), אז יש חשיבות לכך שהם כן יהיו ברמת הציפיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 03:24 |
|
| |
פעם פתחתי על זה אשכול
מתחתנים עם המשפחה או עם הבחור/ה?
אני חושבת שיש להתחשב באופי המשפחה, פחות לסגנון עם האופי (מתערבים או לא, נוחים לבריות או לא) אני כן מתחתנת ואצטרך להתמודד. אורח חיים (סגנון, הנהגות פתוח סגור וכו) - אצלי , זה הבחור. איתו אחיה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 10:10 |
|
| |
"אני מתחתן/ת עם הבחור/בחורה ולא עם המשפחה" !!! אך יש תנאי הכרחי מהמשפחה, והוא שלא יתערבו בחיי הילדים, לכה"פ אחר הנישואים. על תנאי זה ראוי להוריד, לדעתי.
נחמד עם המשפחה תהיה משפחה טובה, אך לא עקרוני כלל. להכיר את המשפחה יכול להועיל להבין את הבחור/בחורה בדר"כ, אך יש להתיחס לזה בערבון מוגבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2012 01:43 |
|
| |
תופס. אבל זה דבר שמבררים קודם. לא?
|
|
|
|