הרבה פעמים יש תחושה של לבד (אצל בחורים זה מתעצם בבין הזמנים...) בתוך תחושת הלבד הזו ששולחת תוגה ללב, פורצת בשתיקה לחישת צעקה לשמים לאבא שיושב שם למעלה שאלת ה "למההההההההההההההה??????" מאיימת לפרוץ ולגלות את נוכחותה... קשה קשה קשה אלו רגעים שפשוט קשה איתם! המשקפים הוורודות קצת מתלכלכות... ואנחנו לא בדיוק במצב של לנקותותם אז אנחנו פשוט רואים את האפור הזה... ככה מסתכלים רק על מה שלא הלך לנו היום ואתמול ומחר ובסופ"ש שעבר ובסופ"ש הבא... וזה כ"כ קשה, אני מאמינה שרובנו התנסו... אויש, התחושה הזו שלא הולך... קשה... עד שאנחנו נכנעים.... מרימים ידיים (ז'תומרת מורידים ונותנים להן להתנדנד ברפיון לצידי הגוף)... נראה לנו ש"לא הלך לנו" אך דא עקא לפעמים שוכחים אנחנו שלא אנו אלו שמובילים את המהלכים אנחנו אחראים על תחום ההשתדלות בלבד... (ומותר גם לפעמים לחשוב על כל אלו השוכבים בביה"ח בלי יכולת לזו וכדו' ולהודות ולקפוץ ולרקד שמה שמדכא אותי עכשיו זו התכנית שאירגנתי ולא הצליחה, המבחן שלא עברת, מה שקניתי ונעלם או כל דבר מדכא אחר/כל הדברים יחד... וב"ה אני בקו הבריאות, רואה, שומע, ישלי משפחה וכן על זו הדרך....) אז, מותר לצעוק בתפילה וצריך לדבר עם אבא אפילו שהוא כבר יודע את כל מה שיושב לי על הלב... לומר שקשה קצת, וכואב... ומרגיש עצוב ובודד... להסביר מה למה כמה ואיך... זה משחרר... כך, חודרת לתוכך ההכרה שעכשיו הוצאת את מה שקשה לך, אמרת וזה בטיפול... יש מי שקרוב אליך ודואג לך וצועד איתך יד ביד תוך התחשבות בקצב שלך... כמו תינוק שרק נעמד על רגליו וכבר רוצה להתחיל לרוץ... רגע חמודי, לאן אתה רץ? קודם תלמד ללכת יציב... יש מי שאיתנו בכל מצב כשנתחבר לניצוץ של הנשמה שלנו לא נחוש את אותה תחושת בדידות זה בינתיים עד שנזכה להתחבר לניצוץ הנשמה של החצי השני שלנו... לא נותר לנו אלא לזעוק בתפילה ותחנונים שידוך זה רק תפילה... אז להרבות בתפילה ולא להרפות מהרבש"ע... ועכשיו :) שתהיה חופשה נעימה ומועילה ושכל היוצאים לחופש-נופש יחזרו בשלום ועם כוחות מחודשים לטוב
נשלח ב-2/8/2012 01:12
הצילו זה יצא ארווווווווווווווווווווך סליחה ...
נשלח ב-2/8/2012 01:14
חדשונט, תודה..! היה שווה לשרוד את האורך.. :)
נשלח ב-2/8/2012 01:23
אריסה כתב:
היום זה הגיע לי. תחושה עצבובית בלב, המשבר הגיע. רציתי לצעוק שרע לי והכי עצוב לי. ומה יהיה איתי, ואין לי כוח. ודדדדדדדי נמאס לי! אין לי כח עוד להתמודד! כמה קשיים, למה זה קורה לי? איך הייתי פעם נטולת דאגה ואופטימית. ואיך הייתי מאמינה על עצמי ככה שככה אני ארגיש אי פעם, כ"כ לבד. נקרעתי ככה אט אט בתוכי, נותנת לפחד ולתחושת העצבות והמסכנות להשתלט עלי ולמלא את כולי........... ואז פגשתי אותה, חברה בגילי- גרושה. היא סיפרה לי על עצמה. כ"כ כאב לי בשבילה. פתאום התחלתי לחשוב, למה לי ככה? תראי כמה חסד ה' עשה איתך, תראי עם מה אנשים מתמודדים. תשמחי ותרקדי כל חייך, שאת בריאה ושלמה ושטוב לך,עוד חיים שלמים לפניך וכו. זה עשה לי משהו. באמת.
חבל שלא פגשתי אותה גם...:) האמת שאני רואה מקרים כאלו זה גורם לי לא להבין לאן אני רץ... אבל זה בהחלט נותן פרספקטיבה לימיי חלדנו..
נשלח ב-2/8/2012 01:31
Fake_smile כתב:
אוי אחי אחי (:
אל תזרוק אותו... אני לא יודעת כמה אתה תהיה פתוח עם הכלה שלך...
אבל אני יכולה לומר לך מנסיון שזה ממש כיף לשחק פינג פונג עם החתן שלי!
תמשיך להתפלל לה'... אתה בחור טוב (ממה שראיתי בפורום)... יבוא יום והאחת שלך תבוא, ואני מקווה שתוכלו לשחק פינג פונג ביחד (:
בהצלחות!
לא כדאי לה, אני אביס אותה!! (היא לא תדע להתמודד עם ההנחתות... :) אם את לא מצליחה עם החתן דברי אלי אני אראה לו מזה פינגפונג... תודה....:)
נשלח ב-2/8/2012 01:37
חדשונט כתב:
הרבה פעמים יש תחושה של לבד (אצל בחורים זה מתעצם בבין הזמנים...) בתוך תחושת הלבד הזו ששולחת תוגה ללב, פורצת בשתיקה לחישת צעקה לשמים לאבא שיושב שם למעלה שאלת ה "למההההההההההההההה??????" מאיימת לפרוץ ולגלות את נוכחותה... קשה קשה קשה אלו רגעים שפשוט קשה איתם! המשקפים הוורודות קצת מתלכלכות... ואנחנו לא בדיוק במצב של לנקותותם אז אנחנו פשוט רואים את האפור הזה... ככה מסתכלים רק על מה שלא הלך לנו היום ואתמול ומחר ובסופ"ש שעבר ובסופ"ש הבא... וזה כ"כ קשה, אני מאמינה שרובנו התנסו... אויש, התחושה הזו שלא הולך... קשה... עד שאנחנו נכנעים.... מרימים ידיים (ז'תומרת מורידים ונותנים להן להתנדנד ברפיון לצידי הגוף)... נראה לנו ש"לא הלך לנו" אך דא עקא לפעמים שוכחים אנחנו שלא אנו אלו שמובילים את המהלכים אנחנו אחראים על תחום ההשתדלות בלבד... (ומותר גם לפעמים לחשוב על כל אלו השוכבים בביה"ח בלי יכולת לזו וכדו' ולהודות ולקפוץ ולרקד שמה שמדכא אותי עכשיו זו התכנית שאירגנתי ולא הצליחה, המבחן שלא עברת, מה שקניתי ונעלם או כל דבר מדכא אחר/כל הדברים יחד... וב"ה אני בקו הבריאות, רואה, שומע, ישלי משפחה וכן על זו הדרך....) אז, מותר לצעוק בתפילה וצריך לדבר עם אבא אפילו שהוא כבר יודע את כל מה שיושב לי על הלב... לומר שקשה קצת, וכואב... ומרגיש עצוב ובודד... להסביר מה למה כמה ואיך... זה משחרר... כך, חודרת לתוכך ההכרה שעכשיו הוצאת את מה שקשה לך, אמרת וזה בטיפול... יש מי שקרוב אליך ודואג לך וצועד איתך יד ביד תוך התחשבות בקצב שלך... כמו תינוק שרק נעמד על רגליו וכבר רוצה להתחיל לרוץ... רגע חמודי, לאן אתה רץ? קודם תלמד ללכת יציב... יש מי שאיתנו בכל מצב כשנתחבר לניצוץ של הנשמה שלנו לא נחוש את אותה תחושת בדידות זה בינתיים עד שנזכה להתחבר לניצוץ הנשמה של החצי השני שלנו... לא נותר לנו אלא לזעוק בתפילה ותחנונים שידוך זה רק תפילה... אז להרבות בתפילה ולא להרפות מהרבש"ע... ועכשיו :) שתהיה חופשה נעימה ומועילה ושכל היוצאים לחופש-נופש יחזרו בשלום ועם כוחות מחודשים לטוב
נשלח ב-2/8/2012 01:47
אחיה, אני מקווה שלא הספקת לעשות את זה. בשום אופן לא לזרוק ולא למעביר!!!
אני כ"כ מבינה ללבך... כל אחד ופינות החמד הנוסטלגיות שלו.
נשלח ב-2/8/2012 02:03
תודה שיר.. איזה כייף שכולם מבינים אותי.. תזהרו שאני לא אתחיל להתבכיין כאן כל יום...
נשלח ב-2/8/2012 02:12
חדשונט כתב:
איך כיתוב יפה ומדוייק נמצא בתוך אשכול מוסתר..? עבורי זה השגחה פרטית
נשלח ב-2/8/2012 02:23
אחי23 כתב:
תודה שיר.. איזה כייף שכולם מבינים אותי.. תזהרו שאני לא אתחיל להתבכיין כאן כל יום...
טוב. אני - לא מבינה אותך. תתפכח. אחי, החיים יפים. בחייאת.
נשלח ב-2/8/2012 02:31
אחי23 כתב:
אם תתבכיין כל יום כבר לא נבין אותך ;-)
נשלח ב-2/8/2012 02:32
אחי23 כתב:
מי שיציג אחרת לא ניראה לי שמקומו בפורום אלא באשכול "מזל טוב התארסתי"