לאחרונה כמה בנות העלו כאן תהייה למה הבנים מתקשים להוריד ומשאירים בידן את ההחלטה
ואני שואל מאיפה אתן לוקחות את האומץ להוריד על דברים של מה בכך
הסטטיסטיקה אומרת שאחת מכל כיתה תשאר רווקה ובקרב הבנות בנות 24 + הוא גדל ללמעלה מ10% והוא ממשיך לגדול ככל שהבחורה מוצלחת מאיפה אתן לוקחות את הביטחון שזו לא תהיה את.
נכון שבסמינר מלמדים אותכם שארבעים יום קודם יצירתו של הוולד זיווגו של אדם נקבע לו (סוטה ב) אך דא עקא לא מגלים לכן שמדובר רק עד גיל 20(לרוב השיטות) ושהסטייפלער כותב שישנה מציאות שעונים תשובה שלילית לבן הזוג המיועד ובכלל אולי משמים נקבע לכן להיות אשתו השניה של הרב יורם אברג'ל
אני לא בא חלילה לדכא את רוחכם ולומר לכן להינשא למנוול ומוכה שחין (למרות שהגמרא מייעצת לאשה להעדיף את זה על פני הרווקות (קידושין מ.)) אבל קשה להבין את זה שלפעמים מורידים בלי לבדוק את הדברים מספיק לעומק.
אני יודע שזה לא פופלרי לומר את זה אבל התהייה היא אמיתית ולכן אני מבקש שתתיחסו ברצינות
תוקן על ידי לא2מהישוב ב- 01/08/2012 21:23:49
נשלח ב-1/8/2012 21:26
מי הורידה אותך שבאת כ"כ שלילי ועצבני? =)
נשלח ב-1/8/2012 21:36
נידון כאוב שמדובר בו אצל גדולי ישראל
הסטריאוטיפ החברתי בכלל והנשי בפרט השתנה בציבור החרדי בשנים האחרונות
הסיבה העיקרית לזה לדעתי היא זליגת בנות ישראל למערכות עבודה חשובות , וחילוניות.
מה שיצר מצב ברור שבו האשה היא המפרנסת והיוזמת דא עקא שכבוד תלמידי חכמים וכבוד התורה ירד פלאים
בשנים האחרונות ,ובכל הפצצה הזאת יש את המרכיבים לתופעה שאתה דן עליה .
ההשקפה מטשטשת , והתפקידים מטשטשים!!!
האשה מנסה להתאים את עצמה להתנהגות גברית בוטחת
במקום להתאים עצמה להתנהגות נשית בוטחת
והגברים מושפעים מהתנהגות זו ללא ספק
נשלח ב-1/8/2012 21:37
אדם_ה1 כתב:
לא אקטואלי אבל הנשים חיות באופריה ולא מבינות כמה הסיכוי שיגמרו רווקות ממשי. הרבה פעמים יש לי שיקול רציני להוריד ואני אומר לעצמי תן צאנס בכל אופן אתה לא צעיר כבר
נשלח ב-1/8/2012 21:58
אדם_ה1 כתב:
אני דווקא לא הייתי מוריד אולי כי זה מוצג כלפי על בחורות ויתרון לבחור (נודע בדבר) אבל לא הייתי מוריד.. מתי פגישה שניה?
נשלח ב-1/8/2012 22:14
לא הבנתי מאיפה האומץ שלך להפיל את התיק הזה על הבנות..
(אני מתאפקת..)
נשלח ב-1/8/2012 22:17
אני_הקטנה כתב:
לא הבנתי מאיפה האומץ שלך להפיל את התיק הזה על הבנות..
(אני מתאפקת..)
בן שמוריד הוא ריאלי הוא מבין שעל כל גבר רווק בגיל 24 יש 6-8 בנות ואין לו סיבה להתפשר
נשלח ב-1/8/2012 22:22
אתה חי בסרטים אחויה
נשלח ב-1/8/2012 22:24
פוהדוס123 כתב:
אתה חי בסרטים אחויה
דווקא אני מאוד ריאלי ולפני שכתבתי את הטור הזה בדקתי עובדות בשטח
נשלח ב-1/8/2012 22:32
האם הורדה שלהם לפי יראת שמים לדעתי אין מה לדבר בעניין הזה... אנחנו חיים בסבבה אבל מכאן ולגדל את הילדנו באי יראת שמיים זה בעיה
תוקן על ידי יהודי23 ב- 01/08/2012 22:33:46
נשלח ב-1/8/2012 22:34
יהודי23 כתב:
אתה חי בסרטים אחויה למי התכוונה? אני חושב שאשכול לא נכתב ע"י גבר
בפעם אחרונה שבדקתי הייתי גבר אבל מי יודע בדור שלנו דברים כאלו יכולים להשתנות ביום
נשלח ב-1/8/2012 22:36
לא2מהישוב כתב:
אתה חי בסרטים אחויה למי התכוונה? אני חושב שאשכול לא נכתב ע"י גברבפעם אחרונה שבדקתי הייתי גבר אבל מי יודע בדור שלנו דברים כאלו יכולים להשתנות ביום
אה... לפי השם זה לא ניראה כך (חשבתי לכיוון של לאה מהמושב..) קבל התנצלות!
תוקן על ידי יהודי23 ב- 01/08/2012 22:37:14
נשלח ב-1/8/2012 22:38
יהודי23 כתב:
אתה חי בסרטים אחויה למי התכוונה? אני חושב שאשכול לא נכתב ע"י גברבפעם אחרונה שבדקתי הייתי גבר אבל מי יודע בדור שלנו דברים כאלו יכולים להשתנות ביוםאה... לפי השם זה לא ניראה כך (חשבתי לכיוון של לאה מהמושב..) קבל התנצלות!
תוקן על ידי יהודי23 ב- 01/08/2012 22:37:14
השם נגזר מדברי המשנה סוף פרק' קמא בקידושין כל מי שאינו במקרא אינו במשנה ואינו בגמרא אינו מן הישוב
נשלח ב-1/8/2012 22:40
איך ה2 נכנס לתמונה, אליהו?
נשלח ב-1/8/2012 22:41
לא2מהישוב כתב:
אתה חי בסרטים אחויה למי התכוונה? אני חושב שאשכול לא נכתב ע"י גברבפעם אחרונה שבדקתי הייתי גבר אבל מי יודע בדור שלנו דברים כאלו יכולים להשתנות ביוםאה... לפי השם זה לא ניראה כך (חשבתי לכיוון של לאה מהמושב..) קבל התנצלות! השם נגזר מדברי המשנה סוף פרק' קמא בקידושין כל מי שאינו במקרא אינו במשנה ואינו בגמרא אינו מן הישוב
הרסתי את אשכול אה?! צריך להפנות מנהל שיסיר את השאלה שלי ואת סדר השתלשלות...
נשלח ב-1/8/2012 22:43
לא2מהישוב כתב:
אתה חי בסרטים אחויהלמי התכוונה? אני חושב שאשכול לא נכתב ע"י גברבפעם אחרונה שבדקתי הייתי גבר אבל מי יודע בדור שלנו דברים כאלו יכולים להשתנות ביום