|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:44 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | | איך ה2 נכנס לתמונה, אליהו? |
| סוד ה' ליראיו בינתיים לא הייתה התיחסות אמתית לטענות אני מבקש אם אפשר מכאן ולהבא להתייחס ענינית
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:46 |
|
| |
האם הורדה שלהם לפי יראת שמים לדעתי אין מה לדבר בעניין הזה... אנחנו חיים בעולם אבל מכאן ולגדל את הילדנו באי יראת שמיים זה בעיה!
האם הורדה סתמית כי זה לא ניראה.. אני איתך לחלוטין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:48 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | לאחרונה כמה בנות העלו כאן תהייה למה הבנים מתקשים להוריד ומשאירים בידן את ההחלטה
ואני שואל מאיפה אתן לוקחות את האומץ להוריד על דברים של מה בכך
הסטטיסטיקה אומרת שאחת מכל כיתה תשאר רווקה ובקרב הבנות בנות 24 + הוא גדל ללמעלה מ10% והוא ממשיך לגדול ככל שהבחורה מוצלחת מאיפה אתן לוקחות את הביטחון שזו לא תהיה את.
נכון שבסמינר מלמדים אותכם שארבעים יום קודם יצירתו של הוולד זיווגו של אדם נקבע לו (סוטה ב) אך דא עקא לא מגלים לכן שמדובר רק עד גיל 20(לרוב השיטות) ושהסטייפלער כותב שישנה מציאות שעונים תשובה שלילית לבן הזוג המיועד ובכלל אולי משמים נקבע לכן להיות אשתו השניה של הרב יורם אברג'ל
אני לא בא חלילה לדכא את רוחכם ולומר לכן להינשא למנוול ומוכה שחין (למרות שהגמרא מייעצת לאשה להעדיף את זה על פני הרווקות (קידושין מ.)) אבל קשה להבין את זה שלפעמים מורידים בלי לבדוק את הדברים מספיק לעומק.
אני יודע שזה לא פופלרי לומר את זה אבל התהייה היא אמיתית ולכן אני מבקש שתתיחסו ברצינות
תוקן על ידי לא2מהישוב ב- 01/08/2012 21:23:49 |
|
אגב..אני ממש בעד..
הבעיה היא שלפעמים הבנות כ"כ שטחיות..
אבל, תלוי על מה שללו.
אחרי פגישה ראשונה- אני בכלל חושבת שזו טעות, אלא א"כ מזהים חוסר התאמה בעליל.
אבל תכלס, פגישה שניה בד"כ כ"כ שונה מהראשונה..ונהנים פי כמה..
אבל תלוי..
בגדול, אני בעד לחשוב פעמיים לפני ה"לא".
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:49 |
|
| |
התהייה מעצבנת כי יש בה מן האמת. ל ש נ י הצדדים. אני מאשימה את הסמינרים מצד אחד ואת הסרטים מאידך..... (ואותי בתווך)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:51 |
|
| |
למה להאשים את הסמינרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:54 |
|
| |
ודווקא ההרגשה שלי אחרת, היום אם בחור סוגר עלייך כבר בפגישה שניה ואומר "זו שלי"=- זה ברכה משמיים, פשוט ס"ד. כ"כ קשה להם להיסגר ע"ז.. מיופי הם כבר לא מתלהבים, תלך היפה הזו, תבוא אחרת. בגילאים שלנו, הגברים עברו כ"כ הרבה בנות שמאוד קשה להרשים כבר.. הופכים להיות בררניים..קשה להם להכחע להחלטה. זה בכ"א הרושם שלי.. אז אחי, מעניין שזמשתחושב.. יכולהיות שאני טועה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 22:57 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | ודווקא ההרגשה שלי אחרת, היום אם בחור סוגר עלייך כבר בפגישה שניה ואומר "זו שלי"=- זה ברכה משמיים, פשוט ס"ד. כ"כ קשה להם להיסגר ע"ז.. מיופי הם כבר לא מתלהבים, תלך היפה הזו, תבוא אחרת. בגילאים שלנו, הגברים עברו כ"כ הרבה בנות שמאוד קשה להרשים כבר.. הופכים להיות בררניים..קשה להם להכחע להחלטה. זה בכ"א הרושם שלי.. אז אחי, מעניין שזמשתחושב.. יכולהיות שאני טועה
|
|
ברור שלא כל הבנות כאלה ואפילו לא רובן אבל אני מתפלא על המעט שכן חשות ומתנהגות כך
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 23:20 |
|
| |
כנראה שהגעת לבנות הלא נכונות.. אני בעד. פשוט תחפש תמועמדות הרציניות, העמוקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:16 |
|
| |
הוי, נו , לא2מהישוב. אני קצת מממ... לא כ"כ הבנתי איך הראש שלך עובד... כאילו מה? על סמך זה שהנשים הן צעירות מהבעל בד"כ, הן צריכות להלחץ ולהתרפס, ולהתחתן עם מי שיגיד להן כן? אתה בהלם שאמרו לך לא? חשבת שכולן עומדות בתור ומחכות לגואל, ולא משנה מי הוא יהיה, ואתה מה שנשאר לך זה רק לבחור מהשלל הרב? אז תלמד שגם הנשים מחפשות בחור כלבבן, שיתאים להם ותהיינה מאושרות איתו. מוזר לי שזה חדש לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:22 |
|
| |
| אריסה כתב: |  | הוי, נו , לא2מהישוב. אני קצת מממ... לא כ"כ הבנתי איך הראש שלך עובד... כאילו מה? על סמך זה שהנשים הן צעירות מהבעל בד"כ, הן צריכות להלחץ ולהתרפס, ולהתחתן עם מי שיגיד להן כן? אתה בהלם שאמרו לך לא? חשבת שכולן עומדות בתור ומחכות לגואל, ולא משנה מי הוא יהיה, ואתה מה שנשאר לך זה רק לבחור מהשלל הרב? אז תלמד שגם הנשים מחפשות בחור כלבבן, שיתאים להם ותהיינה מאושרות איתו. מוזר לי שזה חדש לך. |
| לא דיברתי עלי העמדתי נושא לדיון האם הבנות עושות טוב בזה שהם רגועות ובוטחות או להפך אין להם על סמך מה להרגע
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:33 |
|
| |
ומה אתה חושב בנושא הנ"ל?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:37 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | מדובר רק עד גיל 20(לרוב השיטות) |
|
אפשר מקור בבקשה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:47 |
|
| |
.
תוקן על ידי לא2מהישוב ב- 02/08/2012 00:48:11
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:49 |
|
| |
| אדםשתאנוש כתב: |  | מדובר רק עד גיל 20(לרוב השיטות)
אפשר מקור בבקשה? |
| יעבץ סוטה ב
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:52 |
|
| |
| אריסה כתב: |  | | ומה אתה חושב בנושא הנ"ל? |
| שזה אסון וצריכים להיות ראלים פונצית מה עשית בסוף עם הבחור היום. הורדת?
|
|
|
|
|