|
|
| נשלח ב-2/8/2012 00:58 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | מדובר רק עד גיל 20(לרוב השיטות)
אפשר מקור בבקשה?יעבץ סוטה ב |
|
בהגהותיו על הש"ס, שהדפיסו בוילנא, ומצויים בסופי הגמ' המצויות, לא מצאתי, אף לא משהו דומה. וניסיתי אף במו"ק י"ח.
תוקן על ידי אדםשתאנוש ב- 02/08/2012 01:02:56
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:05 |
|
| |
| אדםשתאנוש כתב: |  | מדובר רק עד גיל 20(לרוב השיטות)
אפשר מקור בבקשה?יעבץ סוטה ב
בהגהותיו על הש"ס, שהדפיסו בוילנא, ומצויים בסופי הגמ' המצויות, לא מצאתי, אף לא משהו דומה.
תוקן על ידי אדםשתאנוש ב- 02/08/2012 00:59:10 |
| אני מצטט אלא הוא הענין כמו שבארו חכמי האמת שכל הנשמות באות לעולם זכר ונקבה אלא שפעמים הזכר מקלקל מעצמו שאינו בן זוגה ופעמים שעושה תשובה ונדחה השני והיא חוזרת ... והמהרץ חיות מפרט בגיל 20
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:10 |
|
| |
עדיין לא זכיתי. מי אומר שמדובר רק עד גיל 20?
סיכמנו שיעב"ץ כזה אין! מהר"ץ חיות כזה גם לא מצאתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:12 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | | ומה אתה חושב בנושא הנ"ל?שזה אסון וצריכים להיות ראלים פונצית מה עשית בסוף עם הבחור היום. הורדת? |
|
נו, אם כך, אז ,אז צדקתי! אתה כן חושב כמו שאמרתי למעלה, למה אסון??????????? רק לך מותר להוריד? להם אסור? תאמין לי שהן לא מורידות סתאם, כי לא מתחשק להן עליו! אין מצב.
אגב. אני לא פונצית , אני אריסה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:17 |
|
| |
| אריסה כתב: |  | ומה אתה חושב בנושא הנ"ל?שזה אסון וצריכים להיות ראלים פונצית מה עשית בסוף עם הבחור היום. הורדת?
נו, אם כך, אז ,אז צדקתי! אתה כן חושב כמו שאמרתי למעלה, למה אסון??????????? רק לך מותר להוריד? להם אסור? תאמין לי שהן לא מורידות סתאם, כי לא מתחשק להן עליו! אין מצב.
אגב. אני לא פונצית , אני אריסה. |
| היום פונצית אמרה שהורידה בפגישה ראשונה על סמך תחושה גסה בלי לבדוק יותר מדי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:24 |
|
| |
נו, נו. תבוא פונצית ותסביר. בטוחה שלא היה מצב להמשיך.
ולא2מהישוב. קוראים לזה אינטואציה פנימית. והרבה פעמים יש לסמוך עליה. אני חושבת שאם נפגשים ונפגשים והלב אומר לא! לא רוצה אותו! אני מרגישה ככה. והמועקה ממשיכה ומלווה, א"א לסגור ככה. מסכים איתי, או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:40 |
|
| |
| אריסה כתב: |  | נו, נו. תבוא פונצית ותסביר. בטוחה שלא היה מצב להמשיך.
ולא2מהישוב. קוראים לזה אינטואציה פנימית. והרבה פעמים יש לסמוך עליה. אני חושבת שאם נפגשים ונפגשים והלב אומר לא! לא רוצה אותו! אני מרגישה ככה. והמועקה ממשיכה ומלווה, א"א לסגור ככה. מסכים איתי, או לא? |
|
אני מסכים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:41 |
|
| |
אליהו.. שידוך זה לא לחם וחלב במכולת.. וגם אם הכל נראה מושלם והלב לא נותן לסגור אז אי אפשר לסגור ולומר "יהיה בסדר".. אין מה לעשות גם לי קרה שהורדתי אחרי חמש פגישות...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:42 |
|
| |
תגידו, אתם לא קוראים מה שהוא כתב?? הוא דיבר על להוריד אחרי פגישה אחת, ועל כלום כביכול.....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:45 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | תגידו, אתם לא קוראים מה שהוא כתב??
הוא דיבר על להוריד אחרי פגישה אחת, ועל כלום כביכול..... |
| לאו דווקא דיברתי על זה שאתן צריכות להפסיק להיות כל כך אופטימיות ולחשב שיש סיכוי ואפילו סיכוי טוב (או בעצם רע ) שתגמרו את חייכן רווקות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:45 |
|
| |
מי אמר שה כלום? אולי היא לא התחברה למראה\לדיבור\לסגנון?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:47 |
|
| |
אליהו, תודה על העידוד =P
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 02/08/2012 02:00:09
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 01:59 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | אליהו, תודה על העידוד =P
המבחן מחכה לך........... :) |
| הרבה פעמים נפגשתי ולמרות שלא מצא חן בעיני המראה המשכתי ואמרתי אולי בכל אופן בעבר היו מבינים את זה והנישים היו מגיעות מחוללות לפנינו בכרמים ומתננות שניקח אותן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 02:00 |
|
| |
בעבר היו עוד הרבה דברים שאין אותם היום....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 02:02 |
|
| |
אני סוברת שלהוריד על דברים קטנים וחסרי משמעות, זה עניין של אופי ושל חוסר מודעות לערכו של קשר. יש אנשים שלוקחים את כל הקטע בצורה כזו: אם לא הי\וא אז ת\יגיע אחר\ת.. כלומר, זה לא באמת עקרוני מי תהיה הכלה\חתן. ואני לא רואה שהמין משנה פה.
|
|
|
|
|