בית פורומים שידוכי חרדים

מאיפה האומץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2012 02:10 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
אני סוברת שלהוריד על דברים קטנים וחסרי משמעות, זה עניין של אופי ושל חוסר מודעות לערכו של קשר.
יש אנשים שלוקחים את כל הקטע בצורה כזו: אם לא הי\וא אז ת\יגיע אחר\ת..
כלומר, זה לא באמת עקרוני מי תהיה הכלה\חתן. ואני לא רואה שהמין משנה פה.
המין משנה כי גברים שראלים צודקים ויש להם על מה לסמוך אבל בנות שאופטימיות טועות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:12 לינק ישיר 

לא2מהישוב,  אני מתביישת בשבילך איך אתה מתבטא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:17 לינק ישיר 

לא2מהישוב, האם לגבר אין חסרונות? יש הרבה בחורים שמורדים על שטויות
בחורה בוגרת שחושבת על העתיד=בית , לא תוריד סתם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:25 לינק ישיר 

יהודי23 כתב:
לא2מהישוב, האם לגבר אין חסרונות? יש הרבה בחורים שמורדים על שטויות
בחורה בוגרת שחושבת על העתיד=בית , לא תוריד סתם
לגבר  חסרונות אבל מה לעשות הכל ענין של הצע וביקוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:26 לינק ישיר 

לא  מהישוב, הדברים שלך הם הוכחה לאי נכונותם.
האם כל הגברים ראליים?
וגם אם כן, לא זו הנקודה בכלל, כי גם להוריד בחורה על כסף, כבוד יופי אלו שיקולים ראליים,
אבל השיקולים טפשיים מעיקרם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2012 02:30 לינק ישיר 

לא2מהישוב כתב:
לגבר חסרונות אבל מה לעשות הכל ענין של הצע וביקוש

לדעתי בכל כיוון יש את הצד הזה.. גם אצל גברים וגם אצל נשים
לפעמים אנשים מורידים על דברים מטופשים להחריד!
כניראה שזה הנקודה שאפשר לדעת האם בשל/ה לנשואים או הראש עובד כמו ילד/ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:31 לינק ישיר 

למה נראה לך שכסף חשוב פחות מיראת שמים   שמעתי על הרבה זוגות שהמריבות ביניהם על כסף ועל כבוד ולא על יראת שמים   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:34 לינק ישיר 

אישית הייתי נגעל מזה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:39 לינק ישיר 

יהודי23 כתב:
אישית הייתי נגעל מזה..
הראיה הכי גדולה למזעריתן של יראת שמים בשידוכים היא שאצל החילונים הנושא לא קיים ולמרות זאת רובם מתגרשים בגלל כסף וכדו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 02:42 לינק ישיר 

כי אם לאותם אנשים היה שכל בראש ורגש בלב הם היו עושים את הבחירות שלהם אחרת.
אם הם היו יודעים שהקשר שלהם הוא הדבר היקר ביותר שיש להם, ושהוא הדבר היקר ביותר ביקום,
אז היו מקפידים על התאמה אמיתית  וחזקה יותר (כי היו מוותרים על ה'קיטש' מסביב), וממילא הכל היה נראה אחרת.
כי כשיש לך משהו ערכי ומיוחד ביד אתה לא ממהר להרפות ממנו גם כשיש קשיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2012 03:47 לינק ישיר 

לא2מהישוב, אני חושבת שהאיש מחזר ומחפש את האישה . לא להיפך.
משתמע מדבריך. שאתה משוכנע בכל הכח, שהבת היא אפעס, ההחלטות שלה שגויות, ועוד בטוחה בעצמה.
אז כדאי שתעשה סוויטש בראש וכמה שיתר מהר. 

אני לא אעמוד איתך על מה עדיף, לתת צ'אנס או לא. להפגש עוד ועוד או לא. ( ולמה לשבור לו את הלב, כשברור כשמש שזה לא ילך?)
האישה ניחנה בבינה יתרה,אם אתה יודע, ויש לה חושים לזהות את מי שעומד מולה מהר, לא כמו גבר. מה אתה אומר על זה? אולי זה הנקודה?
אה שכחתי שאתה לא מדבר על פגישה ראשונה דווקא, אלא סתם על למה מורידות. 
אז נו. טוב זו שאלה שלי גם לגברים. אולי יועילו בטובם להסביר? איך אפשר להפגש עם בחורה כמה פגישות ואז לאמר: הפרצוף שלה לא מתחבר לי....איפה היית עד עכשיו? P=

לסיום אני אומר לך לפני שנתים (וואהו! איך זה נראה לי מזמן) הייתי בתחילת דרכי בשידוכים. נפגשתי עם בחור, 3 פגישות. ולא קרה לי שום דבר. לא התלהבתי ממנו. ממש לא. במבט לאחור אפילו קצת סלדתי ממנו (איסטניסיות) נו. אז למה המשכתי? הפחד, שאולי זה זה ואני מפספסת. וניסיתי בכל הכוח למצוא בו רק את הדברים הטובים. אבל לא הלך לי. ואז פניתי לרב . והסברתי לו שאני חוששת להוריד שמה זה השידוך! הוא אמר לי בברור: אין לך מה לפחד, .את לא מרגישה משיכה, אין טעם  להמשיך! לא מתחתנים מפחד. ובע"ה השידוך שלך עוד יבוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 10:23 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
כי אם לאותם אנשים היה שכל בראש ורגש בלב הם היו עושים את הבחירות שלהם אחרת.
אם הם היו יודעים שהקשר שלהם הוא הדבר היקר ביותר שיש להם, ושהוא הדבר היקר ביותר ביקום,
אז היו מקפידים על התאמה אמיתית  וחזקה יותר (כי היו מוותרים על ה'קיטש' מסביב), וממילא הכל היה נראה אחרת.
כי כשיש לך משהו ערכי ומיוחד ביד אתה לא ממהר להרפות ממנו גם כשיש קשיים.

ברוך ה אני לא במקום הזה אבל בהחלט מבין את מי שחושב שהזוגיות מתבססת על עוד דברים חוץ מאישיותו של בן הזוג. תשאלי כל יועץ נישואין מה הרקע הראשוני ל95% מהבעיות בשלום בית והוא יענה לך כסף כבוד וכאלה אישיות טובה של בן הזוג עוזרת להתגבר על הבעיות האלו אבל לפעמים כסף וכבוד עוזר לא להכנס מלכתחילה אליהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 10:33 לינק ישיר 

אריסה כתב:
לא2מהישוב, אני חושבת שהאיש מחזר ומחפש את האישה . לא להיפך.
משתמע מדבריך. שאתה משוכנע בכל הכח, שהבת היא אפעס, ההחלטות שלה שגויות, ועוד בטוחה בעצמה.
אז כדאי שתעשה סוויטש בראש וכמה שיתר מהר. 

אני לא אעמוד איתך על מה עדיף, לתת צ'אנס או לא. להפגש עוד ועוד או לא. ( ולמה לשבור לו את הלב, כשברור כשמש שזה לא ילך?)
האישה ניחנה בבינה יתרה,אם אתה יודע, ויש לה חושים לזהות את מי שעומד מולה מהר, לא כמו גבר. מה אתה אומר על זה? אולי זה הנקודה?
אה שכחתי שאתה לא מדבר על פגישה ראשונה דווקא, אלא סתם על למה מורידות. 
אז נו. טוב זו שאלה שלי גם לגברים. אולי יועילו בטובם להסביר? איך אפשר להפגש עם בחורה כמה פגישות ואז לאמר: הפרצוף שלה לא מתחבר לי....איפה היית עד עכשיו? P=

לסיום אני אומר לך לפני שנתים (וואהו! איך זה נראה לי מזמן) הייתי בתחילת דרכי בשידוכים. נפגשתי עם בחור, 3 פגישות. ולא קרה לי שום דבר. לא התלהבתי ממנו. ממש לא. במבט לאחור אפילו קצת סלדתי ממנו (איסטניסיות) נו. אז למה המשכתי? הפחד, שאולי זה זה ואני מפספסת. וניסיתי בכל הכוח למצוא בו רק את הדברים הטובים. אבל לא הלך לי. ואז פניתי לרב . והסברתי לו שאני חוששת להוריד שמה זה השידוך! הוא אמר לי בברור: אין לך מה לפחד, .את לא מרגישה משיכה, אין טעם  להמשיך! לא מתחתנים מפחד. ובע"ה השידוך שלך עוד יבוא.
לא באתי חלילה להמעיט מערך האשה או מחכמתה באתי רק לומר שלמרות שיש לה ערך וחכמה יתכןואפילו סיכוי גבוה שתסיים רווקה אני חושב שדרכו של איש לחזר אחר אשה הייה פעם לפני חרם דרבינו גרשום כשהגברים היו בעמדה הרעה ולגבר עשיר וחכם היו עד אלף נשים ולעומתו היו הרבה גברים עם 0 נשים אז הם היו בעמדה הרעה והיו צריכים לחזר ואפילו לתת מוהר כדי שיסכימו להינשא להם. היום התהפכו היוצרות .נ.ב.גבר שהוריד על יופי אחרי כמה פגישות מה הבעיה ? בהתחלה חשב שיוכל להתגבר על זה בסוף הוא הבין שלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 10:47 לינק ישיר 

טוב, לא חשבתי בהתחלה להגיב לאשכול, כי דעתי ידועה לכל, שהכל משמים, גם ההורדה כביכול ללא סיבה...
כשמגיע השידוך, לא יעזור כלום, והוא יוצא לפועל, ורק לשמוע את סיפורי השידוכים אצלינו במשפחה זה חיזוק גדול באמונה :)

אבל, מה שכן גרם לי  לענות, כי יש לי כמה הבהרות, לא מהישוב,
1, כבוד זה לך ק מהאופי והמידות של בן הזוג, ובשביל לבנות בית יהודי אמיתי עם זוגיות טובה צריכים יר"ש ומידות, וכמה שפחות כבוד עצמי (כמובן שכל אחד ואחת צריכים לכבד את החצי שלו/ה)
2. מאיפה הבאת את זה שדרכו של האיש לחזר היה תקף רק בעבר??? אני לא שמעתי על זה מעולם.... אמנם כיום יש מיעוט של בחורים טובים לעומת הבחורות , כנאמר, פה ובכלל, אבל מכאן ועד להחליף תפקידים??? נשגב מבינתי....
3. באותה מידה שאתה אומר הבחור הוריד על יופי אחרי כמה פגישות כי הבין שלא מתאים לו, כך תבין לעצמך שיש סיבות לבנות להוריד והן לא צריכות לנמק על מה ולמה הן הורידו, הן ראו שזה לא מתאים, פעמים שאפילו רק לאחר פגישה אחת... זוהי זכותן... (וכנ"ל אגב מהצד השני)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2012 11:00 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
טוב, לא חשבתי בהתחלה להגיב לאשכול, כי דעתי ידועה לכל, שהכל משמים, גם ההורדה כביכול ללא סיבה...
כשמגיע השידוך, לא יעזור כלום, והוא יוצא לפועל, ורק לשמוע את סיפורי השידוכים אצלינו במשפחה זה חיזוק גדול באמונה :)

אבל,div>
מסופר מבעל אמונה ובטחון אחד שפעם הייה שיטפון גדול הגיעה סירה לחלץ אותו אמר להם הריני בוטח ולא עלה המשיך השיטפון ועלה באה ספינה לחלץ אותו אמר הריני בוטח. המשיך לעלות השיטפון בא מסוק לחלץ אמר הריני בוטח ולא עלה. בסוף מת באמונתו. עלה למעלה ושאל מדוע מתתי הרי בטחתי אמרו לו שלחנו להציל אותך מה לעשות שדחית בידיים הסטיפלער כבר כותב שתיתכן המציאות לדחות את הבשערט בטעות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מאיפה האומץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.