בית פורומים שידוכי חרדים

מאיפה האומץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2012 14:48 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
והטיפ שלך לא כ"כ יעיל, באותה מידה שאתה לא מעונין להתפשר, גם כך כל אחת לא מעונינת להתפשר, במיוחד לא בדבר כ"כ קריטי , בן זוג לכל החיים בעז"ה.... מה הטיפ? לא להוריד על "כלום", איך אתה יכול לדעת שמדובר בכלום? איך אתה יכל לדעת שה"כלום" הזה הוא לא משו אדיר ממדים בשבילה.....?
קיצער, שכל אחד ינהג בחוכמה בשידוכיו, ויהיה מספיק כנה עם עצמו לדעת על מה הוריד , ואם היה רצוי להוריד על זה...
זה שתאיים ברווקות וכו, לא נראה לי יוביל מישי בפעם הבאה שהיא באה להוריד להמשיך לעוד פגישה...
אבל זוהי דעתי האישית בלבד...
לדעתי סיכמת את כל הנושא!
ואם את מגיע מנסיון פי כמה וכמה! שזה נכון מאוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2012 13:09 לינק ישיר 

לא2מהישוב כתב:

לא באתי חלילה להמעיט מערך האשה או מחכמתה באתי רק לומר שלמרות שיש לה ערך וחכמה יתכןואפילו סיכוי גבוה שתסיים רווקה אני חושב שדרכו של איש לחזר אחר אשה הייה פעם לפני חרם דרבינו גרשום כשהגברים היו בעמדה הרעה ולגבר עשיר וחכם היו עד אלף נשים ולעומתו היו הרבה גברים עם 0 נשים אז הם היו בעמדה הרעה והיו צריכים לחזר ואפילו לתת מוהר כדי שיסכימו להינשא להם. היום התהפכו היוצרות .נ.ב.גבר שהוריד על יופי אחרי כמה פגישות מה הבעיה ? בהתחלה חשב שיוכל להתגבר על זה בסוף הוא הבין שלא

דרך האיש לחזר אחרי האישה נראה לי זה דרך העולם.(שהאישה תחזר אחרי הגבר? חחח) :)
נו. לא אמרתי שגבר שמוריד על יופי זה בעיה ממש לא. באתי להסביר. ועל זו הדרך אצל בחורה שמורידה וכו', והחכמה היא שמצליחים לקלוט מלכתחילה שאין מצב. אם באמת אין מצב. פראשטייסט?.
[אם מורידים באמת על כלום, זו בעיה שלה/שלו. וגם זה קורה. וחבל.] 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מאיפה האומץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.