אממ קודם כל זה היה חצי דיסק.. את הארוח של גבי ואוהד לא אהבתי.. אם הייתי רוצה לשמוע אותם הייתי קונה את הדיסק שלהם. הם תפסו חצי דיסק!!! וגם הלחנים החדשים לא היו ממש מושקעים.. נראה שירחמיאל מיהר להוציא את הדיסק ולא היה לו חומר לכן הוא גם צירף זמרים אורחים.
אני אומרת את דעתי והרגשתי..
בכלל זו תקופה לא מי יודע מה של יבול מוצלח. תתחילי מדיסק משיח, ואח"כ דיסק על המדורה, ואח"כ דיסק התעוררות...
נשלח ב-25/11/2013 16:44
נכון.. לכן אני אומרת שהתקופות הן לאו דווקא בזמן אלה הן גם תקופות בחיים של ירחמיאל!
נשלח ב-25/11/2013 19:45
netson כתב:
chayaחיה18 כתב:
אממ קודם כל זה היה חצי דיסק.. את הארוח של גבי ואוהד לא אהבתי.. אם הייתי רוצה לשמוע אותם הייתי קונה את הדיסק שלהם. הם תפסו חצי דיסק!!! וגם הלחנים החדשים לא היו ממש מושקעים.. נראה שירחמיאל מיהר להוציא את הדיסק ולא היה לו חומר לכן הוא גם צירף זמרים אורחים.
אני אומרת את דעתי והרגשתי..
בכלל זו תקופה לא מי יודע מה של יבול מוצלח. תתחילי מדיסק משיח, ואח"כ דיסק על המדורה, ואח"כ דיסק התעוררות....
נטסון, אני בספק אם התעוררות נחשב כאלבום של הזמן שבו יצא או של הזמן שבו הוקלט... מה דעת המקום והקהל?
נשלח ב-25/11/2013 19:56
זה אלבום בלי זמן... רק התמונה של יאיר ושאול בגילאים דומים על אותה עטיפה גרם לי הלם!
נשלח ב-25/11/2013 22:12
התעוררות - כתוב שזה יצא ב (2010) שזה בערך תש"ע, התקופה של יבוא, אבל זה הוקלט בתשס"ז (2007)