בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

עיבודים חדשים או ישנים? דיון.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2013 16:35 לינק ישיר 

chayaחיה18 כתב:
אממ קודם כל זה היה חצי דיסק.. את הארוח של גבי ואוהד לא אהבתי.. אם הייתי רוצה לשמוע אותם הייתי קונה את הדיסק שלהם. הם תפסו חצי דיסק!!!
וגם הלחנים החדשים לא היו ממש מושקעים.. נראה שירחמיאל מיהר להוציא את הדיסק ולא היה לו חומר לכן הוא גם צירף זמרים אורחים.

אני אומרת את דעתי והרגשתי..

בכלל זו תקופה לא מי יודע מה של יבול מוצלח. תתחילי מדיסק משיח, ואח"כ דיסק על המדורה, ואח"כ דיסק התעוררות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2013 16:44 לינק ישיר 

נכון.. לכן אני אומרת שהתקופות הן לאו דווקא בזמן אלה הן גם תקופות בחיים של ירחמיאל!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2013 19:45 לינק ישיר 

netson כתב:

chayaחיה18 כתב:
אממ קודם כל זה היה חצי דיסק.. את הארוח של גבי ואוהד לא אהבתי.. אם הייתי רוצה לשמוע אותם הייתי קונה את הדיסק שלהם. הם תפסו חצי דיסק!!!
וגם הלחנים החדשים לא היו ממש מושקעים.. נראה שירחמיאל מיהר להוציא את הדיסק ולא היה לו חומר לכן הוא גם צירף זמרים אורחים.

אני אומרת את דעתי והרגשתי..

בכלל זו תקופה לא מי יודע מה של יבול מוצלח. תתחילי מדיסק משיח, ואח"כ דיסק על המדורה, ואח"כ דיסק התעוררות....

נטסון, אני בספק אם התעוררות נחשב כאלבום של הזמן שבו יצא או של הזמן שבו הוקלט... מה דעת המקום והקהל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2013 19:56 לינק ישיר 

זה אלבום בלי זמן...
רק התמונה של יאיר ושאול בגילאים דומים על אותה עטיפה גרם לי הלם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2013 22:12 לינק ישיר 

התעוררות - כתוב שזה יצא ב (2010) שזה בערך תש"ע, התקופה של יבוא, אבל זה הוקלט בתשס"ז (2007)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > עיבודים חדשים או ישנים? דיון.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext