| נשלח ב-6/8/2012 16:59 |
|
| |
אשכול השגת ספרים ברשת
כיוון שספרים וקבצים רבים מסתובבים ברשת ועל כולנה האתרים הנפלאים אוצה"ח והיברובוקס [במיוחד] כך שמאות אלפי ספרים ללא גוזמא מסתובבים ברשת ובכל פעם שאני מחפש ולא מוצא, אני לבסוף מוצא באיזה אתר וחור נידח.
וכנ"ל לכל תחום אחר [שירים, תמונות וכו'].
ע"כ ראיתי צורך לפתוח אשכול שיעזור לכל מי שמפש ספר ולא מצאו.
ולהיפך מי שמצא ספר סרוק בחור נידח שיעלה לינק למען יאותו מאורו.
או למי שחפץ קטעים מסוימים ומבקש את עזרתם של יהודים טובים גולי חסדים שיסרקו בשבילו.
ויהי"ר שיהיה לתועלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2012 17:00 |
|
| |
ס':
שיעורי מרן הגר"א שפירא על יבמות [מעבר לדף ארבעים].
מי מצא?
או יכול לשלוח באישי את השיעור בדף י"ד על בני הכפרים.
אסיר תודה,
זיהוי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2012 18:36 |
|
| |
ס':
שפתי חכמים עמ"ס מגילה [ישנו באוצה"ח עד דף ארבעים] דף ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2012 22:59 |
|
| |
תוקן על ידי בשמחה ב- 06/08/2012 23:14:48
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2012 09:38 |
|
| |
בשמחה,
אני פשוט אסיר תודה.
שמך יאה לך.
משמח אלקים ואנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 18:04 |
|
| |
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2777214&forum_id=19616 ספריה וירטואלית במיילהרב אבישי אלבוים שליט"א (מנהל ספריית הרמב"ם בבית אראילה, ת"א) מגיש לציבור הרחב שירות יחודי: 1) ניתן לבקש ממנו במייל ( [email protected] - קיבלתי רשות להפיץ באינטרנט) לבקש ממנו קטע/מאמר מספר תורני שאין ברשותך, והוא שולח לך במייל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 18:15 |
|
| |
| נושא: עוד כתובת למקורות בס"ד בשורה משמחת למחפשי ספוני צפונות התורה גמ"ח פתרונות ליושבי בית המדרש נשארתם בקושיא, חסר לכם מראה מקום, נעלם מעיניכם פתרון הענין במקומות עלומים ונידחים במרחבי ים החכמה; - מערכת 'לדופקי בתשובה' תשמח לסייע ללומדי התורה בעזרת צוות ת"ח, תוכנות מחשב וכדומה. וכן, אם יש לכם שאלה בפשט, בהבנה, קושיא בש"ס, בתנ"ך, בדקדוק, בקבלה, בקידוש החודש וכו'. או, שאלה, הלכה למעשה, צורך במראה מקום בכל מקצועות התורה. את השאלות אפשר לשלוח: משפחת מרגלית רחוב תורה מציון 9 ירושלים, פקס: 02-5410943, מייל: gmail.com@052769 עבור מערכת לדופקי בתשובה. חדש יצא לאור ספר "לדופקי בתשובה" חלק א' מקבץ של קרוב לאלף תשובות שהושבו ע"י המערכת. ניתן להשיג בחנויות הספרים. (ניתן לקרוא את הספר בקישור: http://www.hebrewbooks.org/47276 ) ההודעה של למאי נ"מ?, נשלחה ב- יום ג', ב אייר תשע"ב 23:27 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 19:02 |
|
| |
מה יעשה מי שאין לו מייל?
[יש לי רק תיבה אישית בפורום, לא יותר]. ---------------------- המערכת הנ"ל "דופקים" תשובה במקום או שצריך להמתין המתנה מייגעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 19:04 |
|
| |
בקשות עזרה מאשכולות אחרים שלא קבלתי תשובה מספקת
בספרי הפוס' מציינים לחי' ברכות בס' ברך משה למהר"ם בן אדרת [ראו למשל שו"ת מהרש"א אלפנדרי ר"ס ו' ד"ה ולעד"נ].
בחיפוש באוצה"ח ובב' הספרים הנמצאים בהיברובוקס אין זכר לחי' ברכות אלא על כמה מסכתות שהמוקדמת שבהם מסדר הש"ס היא פסחים.
אשמח לקבל עזרה. ------------------------------ בשו"ת מהרש"א הנ"ל בדף 40 בהיברובוקס שורה לפני ד"ה ונר' יש ר"ת הרב מהרא"ח בס' ש"ץ.
פיענוח.
תוקן על ידי זיהוי ב- 08/08/2012 19:04:57
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 19:19 |
|
| |
מי שאין גישה לאינטרנט, ואין לו כתובת מייל, פותח חשבון בחינם בG-mail .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2012 21:52 |
|
| |
באיזה עיתון ראיתי בשבוע שעבר, שכתבו על הדף היומי, שנוסד לראשונה לפני שנת תק"צ בעיר סקאהל, שם כיהן כרב, חותנו של השר שלום מבעלז, רבי יששכר דוב מבעלז. וכתבו שמקור המידע בספר 'שיר מחקרי חלד', שאינו ניתן להשגה כלל, כי יש ממנו רק עותק אחד ויחיד בכל העולם, והוא נמצא בספריה הלאומית בירושלים, וכעת נשלח לכריכיה, ורק ברגע האחרון הספיק ר' אהרן אוסאיבל, לצלם ממנו את הדפים הנוגעים לענין. והנה, הספר שיר מחקרי חלד, זמין לכל מאן דבעי, בגוגל ספרים: http://books.google.co.il/books?id=wglQAAAAcAAJ&printsec=frontcover&source=gbs_vpt_reviews#v=onepage&q&f=false
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2012 12:01 |
|
| |
אולי בגלל שהוא לא ניתן להשגה ויש ממנו רק עותק אחד ויחיד בכל העולם, לכן התרגשו בגוגל מהמציאה שהגיעה לידם וצילמו את הספר בבילבולי דפים מרובים. כמה דפים מצולמים שוב ושוב, ואפי' האצבעות של אחד העובדים נכנסו לספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2012 20:13 |
|
| |
סידור בית עובד [למרבה הפלא אין בהברובוקס].
דף קפ"ב ע"ב.
אני אסיר תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2012 16:56 |
|
| |
מה נסגר עם סידור בית עובד?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2012 14:17 |
|
| |
סידור בי"ע ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ס' ביצחק יקרא להגאון ר' אביגדור נבנצל שליט"א סי' ס"ד גבי מוקף חומה והמסתעף.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 09:22 |
|
| |
יש לי אוצר החכמה, בו יש את סידור בית עובד. אבל כמדומני שהנך טועה בדף. הדף קפ"ב ע"ב שציינת, זה ס"ה תפילת מוסף של חול המועד. לפי הענינים שלך דלעיל, כוונתך לכמה דפים קודם, הדנים בהלכות מגילה ופורים. אולי כדאי שתוודא את בקשתך.
|
|
|
|
|