בית פורומים שידוכי חרדים

שידוכים, אהבה ומה שבינהם..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2012 20:13 לינק ישיר 
שידוכים, אהבה ומה שבינהם..

משו שמציק לי המון זמן כבר..
כנראה בגלל שאני לא באה מהזן החרדי ה"אמיתי"..החזק..

האם אתם מצפים שבמהלך הפגישות יתפתח איזשהו רגש כלפי הבן\בת זוג שאיתם אתם ניפגשים?
כלומר לפני הוורט?

תהיו מוסגלים להתארס בלי רגש? רק מתוך שכל? הוא מתאים לי מבחינה חברתית, שיכלית, הוא לא משעמם אותי, הוא נראה בסדר..אז אין סיבה לא להתרס?
 או שאתם מחכים לקליק הזה..? לפרפרים? להתרגשות?

אשמח לשמוע דעות ענייניות..=)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 20:35 לינק ישיר 

חד משמעי חייב להיות רגש כלשהוא, ככה הגישה של רוב הסקטור החרדי (גם החזק, כפי שהגדרת)
זוהי לא רק הגישה של כאלה שאני חי בסביבתם אלא אף אלו שהם עוסקים בעניינים אלו דוגמת הרב נחום דיאמנט, טוענים כך. (בספרו 'זכו') העניין הוא, -ובזה כל אחד לפי תחושתו- מה הרגש שרוצים לחוש? האם זו אהבה? (לא הגיוני) או חיבור חזק? 
אני מניח שקצת קשה להגדיר את זה, ממה שאני שמעתי מאנשים המבינים בעניינים הללו, זה נע בין רצון וסוג של געגוע להפגש שוב, עד לבאמת חיבור עם האדם שמנגד שמתבטא בזה שחושבים עליו וכדומה, אהבה זהו דבר שלא שייך לפני שהקשר מתמסד!
לכן התאמה שכלית נטו זהו לא דבר מומלץ, כי מה שלא בא לפני לא בא אחרי, ואין יהיה בסדר! (זהו פחות או יותר ציטוט של הרב דיאמנט) 

בהצלחה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2012 20:35 לינק ישיר 

אם אין את ה׳רגש׳ הזה בפירוש לא סוגרים!! ואני לא מדברת על לבבות באוויר.. אלא על רגש מינימלי שנבנה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2012 00:18 לינק ישיר 

ממסכים לחלוטין עם קודמי
והוסיף טיפ - ספקות (אם זה הבחור שאני רוצה או לא) משאירים לפני החתונה, ברגע שמתחתנים ה30%-20% של הספקות צריכים להיות 0%!
כניראה שזה אחת הבעיות שיש גירושים רבים בשוק.. 

תוקן על ידי יהודי23 ב- 07/08/2012 00:26:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 01:56 לינק ישיר 

לא מבינה מי הדביל שהכניס לכם לראש שחרדים חזקים לא יודעים מה זה אהבה.
האהבה אצלנו ב"ה נשמרת במצב טוב, כך שלא כל יום צריכים להציג לראווה קמפיין פירסומי חדש שיעודד את היחסים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2012 02:56 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
האהבה אצלנו ב"ה נשמרת במצב טוב, כך שלא כל יום צריכים להציג לראווה קמפיין פירסומי חדש שיעודד את היחסים.

איך העולם אומר "איך אפשר לאוהב בהכרות של כמה פגישות של מספר שעות בלבד"
ובשטח איפה שיש פירוק זוגיות זה ביציאות של עשרות חודשים-שנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 07:06 לינק ישיר 

[quote]לא מבינה מי הדביל שהכניס לכם לראש שחרדים חזקים לא יודעים מה זה אהבה.האהבה אצלנו ב"ה נשמרת במצב טוב, כך שלא כל יום צריכים להציג לראווה קמפיין פירסומי חדש שיעודד את היחסים.איך העולם אומר "איך אפשר לאוהב בהכרות של כמה פגישות של מספר שעות בלבד"ובשטח איפה שיש פירוק זוגיות זה ביציאות של עשרות חודשים-שנים[/quote]

לקחת לי את המילים מהפה.

זה מה שאני בד"כ עונה כשחילונים שואלים אותי איך אני יכול לחשוב להתחתן עם מישהי שאני אכיר כמה שעות.
בלי שהייתי איתה וכו' ואני תמיד עונה שהראיה שאתם נמצאים לפני החתונה כמה שנים ואנחנו כמה שעות ואצלכם יש יותר גירושין.... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2012 11:32 לינק ישיר 

שיר852 כתב:

למה שגמני לא אצטט...=)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 11:37 לינק ישיר 

את זה לא ראיתם: זוג חסידי גור בשיט תענוגות

ב"הפלגת המהדרין" שאליה יצאו גבי ותקווה לוק אין כמעט דבר שעונה להגדרה הזו, מלבד המזון. על הרקע הזה הצליח במאי לונדוני לעשות את מה שרבים בישראל ניסו וכשלו בו: להציג דמות חרדית אותנטית, מורכבת ואפילו ניתנת להזדהות

טלי פרקש

פורסם: 06.08.12, 08:31

חדר שינה. זוג חסידי גור אורז חפצים לקרוז בן שבועיים בים התיכון. היא מתלוננת שהוא מועך לה את הפאה, הוא לא מבין למה היא צריכה לקחת כמויות של קולבים. השטריימל, שנארז בקפידה עבור מה שיתברר בהמשך כשבת רומנטית בוונציה, עושה "סיבוב הדגמה" על ראשו הגאה של הבעלים. וכל זה אל מול הצלם והבמאי שהוא בכל מובן "הזר האולטימטיבי".

זו הסצינה שפותחת את הסרט הדוקומנטרי המסקרן "Kosher Cruise", או בתרגומו הרשמי "שיט תענוגות כשר למהדרין" שישודר ביום חמישי ב-yesדוקו. במהלך הסרט מתברר כי סצינת הפתיחה היא רק ספתח קליל למה שהופך עד מהרה ל"חשיפה טוטאלית" של הזוגיות שאותה מתחזקים הזוג גבי ותקווה לוק כבר כמה עשורים טובים...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4264816,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2012 11:52 לינק ישיר 

שייט תענוגות? חרדים?

מה שהולך שם זה סדום ועמורה. פשוט גועל נפש!!!

זה הופך אותם לנאורים כשהם הולכים לכזה מקום???

זה לא מראה על אהבה.

אהבה צריכה להיות בלב ומראים אותה בחדרי חדרים.
לא מחוץ לשם. 

מי שצריך להראות את האהבה שלו בחוץ סימן....

בשביל מה הבאת את הכתבה המטומטמת הזו לכאן???

סליחה על ההתקפה. אדם זה לא אישי זה פשוט יוצא מהלב.....   

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2012 17:58 לינק ישיר 

שיר852 כתב:

וואו שיר..קצת ניסחפת..
לא אמרתי שאין אהבה בכלל..שאלתי פרופר אם צרכה להיות ציפייה לרגש בזמן הפגישות, לפני הוורט..
אני בטוחה שיש אהבה..ו..באמת עוד שניה הפכתותי לחילונית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 18:00 לינק ישיר 

יהודי23 כתב:
לא מבינה מי הדביל שהכניס לכם לראש שחרדים חזקים לא יודעים מה זה אהבה.האהבה אצלנו ב"ה נשמרת במצב טוב, כך שלא כל יום צריכים להציג לראווה קמפיין פירסומי חדש שיעודד את היחסים.איך העולם אומר "איך אפשר לאוהב בהכרות של כמה פגישות של מספר שעות בלבד"ובשטח איפה שיש פירוק זוגיות זה ביציאות של עשרות חודשים-שנים

אני פחות מאמינה שזה בגלל זמן ההכרות..
זה פשוט סדרי עדיפיות של אנשים..כמה חשוב להם להחזיק קשר וכמה מהר רצים לרבנות.
ודרך אגב- הנגע כבר הגיע לחרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 18:02 לינק ישיר 

צדיקאלוקי כתב:

אהבה צריכה להיות בלב ומראים אותה בחדרי חדרים.
לא מחוץ לשם. 

אבל זה לא סותר שייט תענוגות=)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2012 21:14 לינק ישיר 

בעבר הבעתי את עמדתי ודעתי בנידון הנ"ל באשכול "בלית ברירה בלית בחירה"
וזה הקישור http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=1&topic_id=2911238&forum_id=17053

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2012 23:26 לינק ישיר 

שיט תענוגות הינו מקום אשר אפילו חלק מהחילונים מתביישים להיות בו. המקום מלא פריצות ותועבה!!!

נתי: 1. אם אני לא טועה הרבה זמן לא היית פה. נכון?
      2. מותר לי לחלוק עליך?

הרי  א. כל מה שההורים בוחרים זה נטו לטובתינו.
      ב. עובדה שיש פחות גירושין אצלנו.
      ג. אני לא רואה שזוגות חרדיים פחות האושרים ואוהבים... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2012 16:38 לינק ישיר 

מה????????
אוייש..לא ידעתי..סורי..
אז מה שאמרתי ממש לא היה במקום..סורי. לא הכרתי תמושג.

וצדיק..לגבי עובדה ב'- אתה לא יודע מהן הביסות האמיתיות לכך. השפעה חברתית.סטיגמה או שבאמת מאושרים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוכים, אהבה ומה שבינהם..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext