| נשלח ב-8/8/2012 02:35 |
|
| |
גימגום
שאלה קצת רגישה: האם יפריע לכם שבן הזוג מגמגם מעט?
אני לא מדבר על אחד שצריך למשוך לו מילים מהפה, אלא שמידי פעם בורחים לו מילים.. זהו דבר נפוץ מאד ברמה כזו או אחרת. השאלה היא עד כמה אם בכלל זה יהווה שיקול? נ.ב. שאלה זו נשאלת בעקבות ניסיון (ואני מדגיש ניסיון!!) להרגיע חבר שזה שטויות.
גילוי נאות: אשכול זה מיועד לנשים וגברים כאחד, ונוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 04:35 |
|
| |
מהצד של הגבר, לא יפריע לי בכלל, להפך זה יכול להיות משהו חמוד!! (: נראה לי (ע,פ הטעם האישי שלי) שזה מסוג הדברים הקטנים ומיוחדים שגורמים לך לאהוב את הבנ-ת'אדם יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 09:56 |
|
| |
צודק.
שמעתי על הרבה בחורים שלא היו סגורים על המראה של הבחורה והיה לה משהו ש"הדליק" אותם. חיוך. צחוק. צורת דיבור. התייחסות. וכדומה.
כך שבהחלט יכול להיות שזה כמו שאמרת "שזה מסוג הדברים הקטנים ומיוחדים שגורמים לך לאהוב את הבנ-ת'אדם יותר..."
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 10:36 |
|
| |
או להיפך - שהדיבור לא היה משהו אבל המראה החיצוני ושאר הדברים חיפו על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 10:48 |
|
| |
נקודת זכות זה לא אבל גם אני לא יוריד על זה לבד
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 11:31 |
|
| |
זה משהו שכשמתרגלים אליו, לא מבחינים בזה. אבל כמובן רק כשמדובר בגמגום קל בלבד...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 13:03 |
|
| |
אני לא יודעת כמה יעזור שתשכנע אותו שזה שטויות.. זה איך שמרגיש לו... (אם כבר תנסה לחזק אותו בדרכים אחרות...:)
לענייננו, אין ספק שזה דבר שצריך להתרגל אליו.. אני כן יכולה להבהל בשניות הראשונות מכזה דבר. אבל כמו שאמרו כבר, אני מאמינה שיהיו דברים שיחפו.. (ואז תיהיה חופה בעז"ה =))
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 13:11 |
|
| |
מה שמטריף אותי בתגובות באשכולות ממין זה היא נקודת הבסיס שנולדנו מושלמים. מקסימים. יפים. שופעי מידות וחדי אבחנה. עכשיו בואו נבדוק את יחסינו לבעלי החסרונות שמסתובבים סביבנו. די! אין פה אחד או אחת באחריות אישית שלי עם חותמת, שאין לו דפיקות קלות פה ושם. אופי או יופי. נסיבות או תוכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 13:16 |
|
| |
נערונת, הנקודה היא שלעצמנו היה זמן להתרגל, מהרגע שנולדנו...=) וכאן צריך להתרגל לבנאדם תוך 3 חודש.
מלחיץ קצת, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 13:17 |
|
| |
נערונת, אני לא כ"כ מסכימה איתך כי גימגום זה משו שהוא פחות נפוץ מאשר נגיד אף ארוך... גימגום זה משו שהוא יותר יוצא דופן ובגלל זה השאלה אם זה היה משו נורמטיבי ונפוץ, אני מתארת לעצמי שזו לא הייתה שאלה של שיכנוע... וברור שלכל אחד/ת יש את הדפיקויות שלה/ו, בעוה"ז אין מושלם! אבל מה לעשות? בגלל שאנחנו לא מושלמים אנחנו רואים יותר מידי טוב את חסרונות הזולת...
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 13:48 |
|
| |
לפי דעתי זה יתרון, הרי היא תגיד: "אני אוהבת... אני אוהבת... אני אוהבת אותך" במקום פעם אחת...:)
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 13:56 |
|
| |
חחחחחח מזכיר לי, שפעם התעצבנתי לאחי שאני לא סובלת ששואלים אותי כל דבר אלף פעמים.. אז הוא אמר לי, יופי, אם יגיע בחור שישאל אותך: 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' 'התנשאי לי?' אלף פעמים.. תדעי בוודאות שזה לא זה....P=
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 14:00 |
|
| |
אני הייתי חושבת שהיא תגיד "אני אוהבת אותךךךךךך" ואז הוא יחשוב שהיא צוחקת עליו
|
|
| נשלח ב-8/8/2012 17:06 |
|
| |
ממש בוגרים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 14:56 |
|
| |
אני מכירה בנאדם שבורחים לו מילים מהפה, כמו שאמרת, והוא תקוע לכמה שניות עד שהוא מוצא את המילה.
וזה רק גורם לי לחבב אותו יותר :)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 16:17 |
|
| |
לא, לא, לא, לא חושב שהייתי פוסל מייד.. =)
|
|
|
|
|