|
|
| נשלח ב-9/8/2012 08:42 |
|
| |
לצערי לא מכיר הרבה אנשים שלא ראו סרטים ולא מכיר אפילו אחד שגולש בנט אפילו כשר שלא ראה סרטים.
אבל בחורה שתולה על עצמה שלט אני רואה סרטים זה לא דבר טוב לא אומרים את זה בפגישות ראשונות אפילו שכולם עושים את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 09:02 |
|
| |
יש בנות שלא רואת סרטים ומתאימות למישו שגולש באינטרנט? יהודי- אני מזה לא מבינה תחוסר צדק הזה.. אתה מתכתב בפורום..מה שלא בדיוק הכי נקי ( ראית תאשכול של קורנפלקס? לצאט את הלב????!) אבל סרטים- זו נקודה שלילית??!!! פיייייייי.. לא מבינה את זה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 09:25 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | יש בנות שלא רואת סרטים ומתאימות למישו שגולש באינטרנט? יהודי- אני מזה לא מבינה תחוסר צדק הזה.. אתה מתכתב בפורום..מה שלא בדיוק הכי נקי ( ראית תאשכול של קורנפלקס? לצאט את הלב????!) אבל סרטים- זו נקודה שלילית??!!! פיייייייי.. לא מבינה את זה.. |
| לא תמיד זה נכון
להתכתב ולהתייעץ בצורה אנונימית בפורום של אתר חרדי לא בטוח שיותר גרוע מלראות סרטים לא צנועים ראיה לפעמים מזיקה יותר מדיבור ואפילו דיבור לא נקי (אבל במבחן התוצאה לא מכיר מישהו שגולש ולא צופה)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 10:58 |
|
| |
אתם כולכם חיים בסרט.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 11:09 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אתם כולכם חיים בסרט.. =) |
|
זו ההתבטאות הכי מדויקת שלך מעל דפי הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 11:10 |
|
| |
מגיע לי אוסקר..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 11:21 |
|
| |
אמרת שעבורך זו נקודה שלילית. אז שלילית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 12:31 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | יש בנות שלא רואת סרטים ומתאימות למישו שגולש באינטרנט?יהודי- אני מזה לא מבינה תחוסר צדק הזה..אתה מתכתב בפורום..מה שלא בדיוק הכי נקי ( ראית תאשכול של קורנפלקס? לצאט את הלב????!)אבל סרטים- זו נקודה שלילית??!!! פיייייייי..לא מבינה את זה.. לא תמיד זה נכון להתכתב ולהתייעץ בצורה אנונימית בפורום של אתר חרדי לא בטוח שיותר גרוע מלראות סרטים לא צנועים ראיה לפעמים מזיקה יותר מדיבור ואפילו דיבור לא נקי (אבל במבחן התוצאה לא מכיר מישהו שגולש ולא צופה) |
|
אם יהודי נמצא כאן ז"א שהוא קצת פתוח, אז סרטים בטח ניכלל בשעות הפנאי שלו..אז לראות בזה נקודה שלילית?
לא מסתדר לי..
הפוינט זה החוסר צדק.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 12:33 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | יש בנות שלא רואת סרטים ומתאימות למישו שגולש באינטרנט?יהודי- אני מזה לא מבינה תחוסר צדק הזה..אתה מתכתב בפורום..מה שלא בדיוק הכי נקי ( ראית תאשכול של קורנפלקס? לצאט את הלב????!)אבל סרטים- זו נקודה שלילית??!!! פיייייייי..לא מבינה את זה.. לא תמיד זה נכון להתכתב ולהתייעץ בצורה אנונימית בפורום של אתר חרדי לא בטוח שיותר גרוע מלראות סרטים לא צנועים ראיה לפעמים מזיקה יותר מדיבור ואפילו דיבור לא נקי (אבל במבחן התוצאה לא מכיר מישהו שגולש ולא צופה)
אם יהודי נמצא כאן ז"א שהוא קצת פתוח, אז סרטים בטח ניכלל בשעות הפנאי שלו..אז לראות בזה נקודה שלילית?
לא מסתדר לי..
הפוינט זה החוסר צדק.
|
|
יש אנשים שנמצאים פה ורואים בזה נקודה שלילית
לא חושב שכאן זה מקום אידיאלי אבל אני בכ"ז פה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 12:38 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | יש בנות שלא רואת סרטים ומתאימות למישו שגולש באינטרנט? יהודי- אני מזה לא מבינה תחוסר צדק הזה.. אתה מתכתב בפורום..מה שלא בדיוק הכי נקי ( ראית תאשכול של קורנפלקס? לצאט את הלב????!) אבל סרטים- זו נקודה שלילית??!!! פיייייייי.. לא מבינה את זה.. |
| לקחת את זה רחוק מדי ואני מבין מה כוונתך (אני רחוק מלהיות כזה...) האם בפגישות בחור לא מדבר על הפורומים.. משמע שהוא לא יגלוש בו/בהם אחרי נשואים! האם בחורה מגדירה את עצמה שרואה סרטים, ואומרת זאת בצורה גלויה משמע שהיא מציבה כאן עובדה שתעשה זאת גם אחרי נשואים? (זה השאלה שלי!!!!!!!)
*דרך אגב לא ראיתי את אשכול שציינת..
תוקן על ידי יהודי23 ב- 09/08/2012 12:43:49
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 12:39 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | לצערי לא מכיר הרבה אנשים שלא ראו סרטים ולא מכיר אפילו אחד שגולש בנט אפילו כשר שלא ראה סרטים.
אבל בחורה שתולה על עצמה שלט אני רואה סרטים זה לא דבר טוב לא אומרים את זה בפגישות ראשונות אפילו שכולם עושים את זה |
| בדיוק!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 12:58 |
|
| |
| יהודי23 כתב: |  | | נראה לי שאם הוא לא היה בחור ישיבה זה לא היה מעניין אותו....1. איך קבעת שאני לא בחור ישיבה?2. רק בחור ישיבה מעניין אותו שנט הוא דבר שלילי? |
|
1. אני קבעתי שאתה בחור ישיבה!! אין לך הבנת הנקרא???
2. ודאי שלא
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 13:12 |
|
| |
השאלה העיקרית היא, אם היא חיה בסרט או לא! (ברצינות!!!)
|
|
|
|
|