| נשלח ב-9/8/2012 14:15 |
|
| |
לא זוכרת את שם הספר- מי יוכל לעזור?
שלום וברכה לכולם :-)
אני נערה חילונית ובד"כ אינני קוראת ספרות חרדית אך היה ספר אחד שקראתי ואהבתי מאד.
כבר זמן רב אני מנסה להזכר בשמו אבל לא מצליחה.
ספר על אם שמגלה שבתה היא למעשה לא בתה הביולוגית אלא בת של גויה שבדית, והיא (הבת שמתגלה שהיא לא יהודיה) נוסעת לארצות הברית וניצלת מהפיגוע בבנייני התאומים... והכל על רקע ניסיונות למצוא לה שידוך...
נראה לי שלבת קראו חני, אני לא זוכרת...
מישהו יודע על איזה ספר מדובר? הוא היה מקסים ואשמח למצוא אותו שוב!
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 21:23 |
|
| |
יש ספר בשם "השידוך" כשברקע שלו מגדלי התאומים. אולי בזה מדובר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2012 23:52 |
|
| |
"במותה נתנה לי את חיי", מאת מנוחה בקרמן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2012 15:38 |
|
| |
"במותה נתנה לי את חיי", בדיוק! ספר מקסים, עלילה מרתקת. תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2012 00:01 |
|
| |
כתיבה מרתקת וסוחפת, עלילה מקורית ונועזת, הסיום קצת בנאלי מידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2012 11:49 |
|
| |
מבחינתי- הכל היה הכי לא בנאלי שאפשר, מפני שאף פעם לא קראתי ספרות חרדית לפני כן, אבל אם אתה אומר... :) באמת, כתיבה מרתקת. איזה עוד ספרים בסגנון הזה הייתם ממליצים לי לקרוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2012 14:13 |
|
| |
אם כוונתך למותחנים. הצוואה: חיים גרינבוים. בלתי הפיך: מ. ארבל. (לטעמי שני המותחנים החרדים הטובים ביותר שיצאו אי פעם בספרות החרדית(. אם כוונתך לספרות הבנויה על סיפורים אישיים הייתי ממליץ על הספר 'אתהלך' של אהרן מרגלית. אם כוונתך לספרות נשית יותר בסגנון של הספר 'כי במותה' אני לא ממוחה גדול לספרות מסוג זה, אך נראה לי שהספר "אפשר לקרוא לך אמא" בהחלט ספר משובח.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2012 21:35 |
|
| |
הרבה אפשרויות :) האמת שהכוונה שלי היא פשוט- ספרים טובים. הטעם שלי מגוון מאד. אני אמצא אותם בספריה חילונית רגילה? תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 13:22 |
|
| |
סביר שלא. אבל תוכלי למצוא אותם בספריות גדולות, כמו הספרייה הלאומית, או ספריית אוניברסיטת חיפה. כמו"כ בכל ספרייה חרדית.
|
|
|
|
|