בית פורומים בית שמש

גם לכם גזרו את עמוד 30?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2012 15:27 לינק ישיר 
גם לכם גזרו את עמוד 30?

גם לכם הגיע עיתון ״חדש״ בלי עמוד שלושים? גם אתם לרגע חשדתם שזה השכן החוצפן? אז לא זה לא הסיפור. 
ולהוציא מליבם של כל מי שמדמיין כעת שבטח פורסמה בטעות תמונה של שיקצע חשוב להבהיר שהוא סתם חושד בכשרים (מהסוג של כשר אבל מסריח) בס״ה מדובר בעוד נסיון של קהילות יעקב לשלוט בעוד משהו שקורא בשכונה וכל האמצעים כשרים אז כמו שהם יצאו נגד ראש העיר הם יצאו גם נגד סורוצקין באותו סיפור וזה לא מצא חן בעיניו. 
אז באישון ליל כשהעיתון חזר מהדפוס נודע לו שעש מודעה נגדו מהרב של משכנות. 
מהר מאוד הוא הבהיר למי שמריך להבהיר שלא כדאי שהעיתון יצא ככה ושלח גדוד שיתחיל במלכת הטיהור. מקורות מהימנים מוסרים שברגעים אלו הם עדיים תולשים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2012 18:59 לינק ישיר 

ממידע שקיבלתי מאחד מעסקני השכונה שם, גרינברג ומונטג היו מעורבים אישית בעצירת העתון ובתלישה. הלוואי שגרינברג היה משקיע את אותם כוחות בהשגת כיתות לילדי השכונה.
ובאותו עניין, למרות המחאות, המוסד המדובר מתכנן להכנס כבר בימים הקרובים לשטח המריבה (ככל הנראה בעידודם של רה"ע, סגנו וממונה ההנדסה שכולם נותנים יד לגזלה של כבשת הרש. כל אחד מסיבותיו הוא) . הורי תלמידות בית יעקב טוענים שהם ילחמו עד הסוף ואף טוענים שבזמן הקרוב יפורסם מידע הקושר גורם בכיר בעיריה ... פרטים יבואו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2012 22:37 לינק ישיר 

ממקור נאמן בעתון נודע, שהרב סורוצקין איים בתביעת דיבה נגד העתון אם המכתב יפורסם בסך כמה וכמה מליוני שקלים. אני רק לא מבין למה הרב סורוצקין איים? הוא היה נותן להם לפרסם והיה עושה מזה כמה מליונים!!!!  הרי יש לו משפ' ברוכת ילדים שהוא צריך לפרנס! כנראה שהוא היחיד שלא מאמין באיום של עצמו.
(הערב ראיתי בבית הכנסת ,משכנות, צילום של המכתב ואני לא מבין למה עשו מזה סיפור)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2012 17:53 לינק ישיר 

ובלי קשר כיושב מהצד אני רק יכול לומר שמדובר בס"ה במלחמת שליטה שהפעם הקוזק נגזל ובוכה אחרי עשרות פעמים אחרות שבה הקוזק השאיר משפחות מרוסקות עם ילדות בבית ותושבי שכונה שקיפחו פרנסה בגלל גחמות של אותם בריונים, פתאום מישהו עשה להם את מה שהם רגילים לעשות והנה הדמעות והזעם פורצים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2012 11:51 לינק ישיר 

אתה תמיד עם הקוזקים! כאשר הון ושלטון מתבחרים בסיפור זה כדי לרמוס את התושב הפשוט, למה אתה מסתכל מהצד. למה , לדוגמה, הקהילה החשובה ישועות דוד לא יכול לקבל הקצאה על שטח נאה כפי המגיע לו, בגלל שיש עסקן שמתעסק עם קרקע ששייכת לי לך ולכל תושבי האזור! הרי בכל הקצאה יש לי רשות כאזרח פשוט להתנגד למה שמקימים שם וכאן מגיע הדורסן ועושה מה בא לו בשטח לא לו (גם מבחינה חוקית)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > גם לכם גזרו את עמוד 30?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext