בחור שאוכל סרטים.... מה דעתכם על בחור שגולש באינטרנט (שלדעתי זה לא נקודה שלילית בבחור), אבל לא מציין זאת בפגישה! אבל מפריע לו שהמיועדת רואה סרטים/גולשת בנט. האם לדעתכם דעתו להמשיך זאת גם אחרי נשואים? או ש...?
נשמע לי מוזר שבחור שגולש באינטרנט מתנגד לבחורה שגולשת.. אם אתה לא רוצה אחת שלא תגלוש- אל תגלוש גם אתה! צריך להיות הוגן.
והיה אם הוא מרשה לעצמו לגלוש אחרי החתונה ולאישתו הוא לא מסכים, אני רואה גבר כזה כשתלטן וחצוף!!
נשלח ב-20/3/2013 13:33
אם מה שהוא עושה (גולש) חיובי, למה למנוע מאשתו את החיובי הזה?? ומה החוצפה לדרוש דבר שאתה עושה שהשני לא יעשה?? שתלטנות לשמה!!! ויש לי הרגשה שאתה .......
נשלח ב-20/3/2013 13:51
ליטאי613 כתב:
*אשמח לשמוע בעיקר את הבנים בפורום בעניין...!
על בליינד, עכשיו 90% מהתגובות פה יהיו של בנות..=)
נשלח ב-20/3/2013 14:07
אני חושב שהבחור רואה את מעשיו כשליליים ולכן הוא ינסה להתנתק מהמכשירים אחרי הנישואין כשיהיה לו יותר תוכן בחיים. מאותה סיבה הוא גם מחפש בחורה יותר טובה ממנו שגם תעזור לו להתנתק.
נשלח ב-20/3/2013 14:18
לא מציין זאת בפגישה? זה חמור בפ"ע!
נשלח ב-20/3/2013 14:23
בנות שמגיבות, אל תשכחנה את המקומות שכתבתן בדיוק אותו הדבר מהצד שלכן... :)
נשלח ב-20/3/2013 14:38
אני לא חושבת שזה הגיוני לדרוש משהו מבן הזוג שלי כל עוד אני לא עומדת בו.
" יהי רצון מלפנייך אלוקי, שתזכני לגדל בנים ובני בנים אוהבי ה' יראי אלוקים "
נשלח ב-20/3/2013 18:00
בחור שגולש בנט, מותר לו לאחוז שזה דבר רע. אבל הוא חייב לדבר על זה שהוא גולש, ועל מה שהוא חושב על זה. להסתיר זה הדבר הכי גרוע.
נשלח ב-20/3/2013 18:00
הליברל -אני איתך
נשלח ב-20/3/2013 18:02
ולגבי השאלה שלך ליטאי האם זה ימשך גם אחרי החתונה. זה בהחלט תלוי בנתוני הזמינות שלו ושל הכלים שלרשותו.
נשלח ב-20/3/2013 21:50
אני לא חושב שהבחור פוסל בחורות שצופות בסרטים מתוך נקודת מבט שופטת/מטיפה אלא פשוט שואף לאישה בדרגה יותר גבוהה ממנו עצמו.
נשלח ב-20/3/2013 21:53
זכותו הלגיטימית של אדם לחפש מישהי יותר טובה ממנו ע"מ שהוא יוכל להשתנות אחרי החתונה, ואין מחובתו של אדם לפרט את מעשיו הגרועים וגם לא בפני אשתו.
נשלח ב-20/3/2013 21:59
מנחמחיים כתב:
זכותו הלגיטימית של אדם לחפש מישהי יותר טובה ממנו ע"מ שהוא יוכל להשתנות אחרי החתונה, ואין מחובתו של אדם לפרט את מעשיו הגרועים וגם לא בפני אשתו.
איכס2X
נשלח ב-20/3/2013 22:02
מנחמחיים כתב:
נשלח ב-20/3/2013 22:08
לא הבנתי את שאלתך. אתה שואל אותנו מה הוא יעשה אחרי החתונה? וכי אנחנו נביאים..? אבל אם חפץ אתה לשמוע תיאוריות אז הנה כמה מהם.
א. אם הוא גולש כי קשה לו עכשיו (והוא כן חושב שזו נקודה שלילית) אז יש סיכוי גדול שהוא יפסיק לאחר החתונה בפרט אם בת זוגתו ג"כ באותו דילמה כמוהו. ב. אם הוא חושב שאין בכך בעיה, אז השאלה היא מה גובר על מה, הרצון שלו לגלוש או הרצון שלו שאשתו לא תגלוש. ג. משום מה הוספת לשאלתך את הנקודה - שהוא לא מספר זאת בפגישה ובכך עוררת את חמת בעלי חוש הצדק והשוויון. אבל אני מניח שלא לחינם הוספת זאת ואם אשתמש בנתון זה הייתי אומר שאם הוא לא מספר כי הוא מתבייש בכך אז שוב הסיכויים שהוא יפסיק גדלים.