| נשלח ב-22/3/2013 13:15 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | | ובין השורות נכתב "אשמח לשמוע את דעת הבנות בעניין" (כלומר, אני אוהב להדליק...P=) |
|
כמו שאמרנו, דרוש חוכמה כדי להבין מה כתוב בין השורות
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2013 13:23 |
|
| |
התפרגנתי... 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2013 13:31 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | כמו שאמרנו, דרוש חוכמה כדי להבין מה כתוב בין השורות
|
|
* דרושה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2013 17:19 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | בחור שאוכל סרטים.... מה דעתכם על בחור שגולש באינטרנט (שלדעתי זה לא נקודה שלילית בבחור), אבל לא מציין זאת בפגישה! אבל מפריע לו שהמיועדת רואה סרטים/גולשת בנט. האם לדעתכם דעתו להמשיך זאת גם אחרי נשואים? או ש...?
*אשמח לשמוע בעיקר את הבנים בפורום בעניין...!
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2013 21:07 |
|
| |
| דרךהשם כתב: |  | | בדרך כלל מה שמדברים ומציינים בפגישה זה מי אתה ומה אתה רוצה להיות . מעשי העבר השליליים אינם חלק ממך . ומי שמציין זאת בעצם אומר זה חלק ממני |
|
מה הקשר? מי שמציין אומר שזה חלק ממנו? שטויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2013 23:12 |
|
| |
המעשים הרעים שעשית בעבר הם לא חלק ממך? אפשר לומר שהם החלק הפחות נעים, שאנחנו מעדיפים לא להתמודד איתם, ששמנו אותם מאחורינו. אבל וודאי שהם נמצאים שם. וזה בסדר גמור, אנחנו לא מלאכים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2013 23:15 |
|
| |
אני מכיר הרבה בנות שהורידו בנים כיון שהתגלה להם שהבחור רואה סרטים או אוכל... אני מבין אותם עם חוששות מהתמכרות... ואין המקום להאריך וכן בנים מפחדים שהאישה תגלוש בכל מני אתרים מפוקפקים וזה יערער את שלום הבית שלהם אני מבין אותם!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 11:36 |
|
| |
בחור שמצהיר על מעשיו בעבר ללא רגש חרטה זה מראה על גאוה המעשים אלו, בן אדם לא מספר דברים שהוא מתבייש בהם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 14:00 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | | בחור שמצהיר על מעשיו בעבר ללא רגש חרטה זה מראה על גאוה המעשים אלו, בן אדם לא מספר דברים שהוא מתבייש בהם |
|
ומה תאמר על ה "וידוי" שהוא חלק מתהליך התשובה, על האדם להזכיר לפני בוראו את החטאים שעשה ולהתחרט עליהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 14:02 |
|
| |
כתבתי מצהיר על מעשיו ללא רגש חרטה.
|
|
|
|