| נשלח ב-16/8/2012 08:46 |
|
| |
הודעה מתוקנת-גאולה ללא מלחמה?
לכל העוסקים בחידת מב"י השלום והברכה כמו רבים אני עוקב בעניין אחרי מסרי הרב ניר בן-ארצי שליט"א, ואף שמח ומתחזק בצפייה לגאולה
אם כל זה שמתי לב שכבוד הרב מדבר על משיח בן דוד ולא מזכיר כלל משיח בן יוסף. כמו כן הרב מדבר על מלחמות פנימיות במדינות ערב שיהרסו עצמן מבפנים. מסוריה ועד מצרים ועד טורקיה. לגבי אירן הרב מדבר על רוסיה וארה"ב שילחמו במשטר האייאטולות כתף אל כתף. הלוואי וכך יהיה, כי אז מדובר בגאולה כמעט על "מי מנוחות" מבחינת מדינת ישראל.
בינתיים אינני מסיר שיטת לימודי אף כי דברי הרב לא מתיישבים עם הבנתי את מהלכי הגאולה ועניין תשובת ישראל. נכון שאירן גרעינית היא סכנה גדולה לרוסיה אף יותר מלארה"ב, אבל קשה לי להבין למה ישתף פוטין ששונא את ארה"ב ואובהמה שיתוף פעולה צמוד, כשהוא יכול להינות אולי גם מפירוק אירן מנשקה האטומי וגם הקזת דם של צבא מערבי כלשהו? בסוריה הוא מסכן יועצים צבאיים, מדוע שפתאום לאחר ששקל למכור טילי נ"מ מתקדמים נגד תקיפה של הכורים באירן, ישלח צבא להלחם באירן? בניתוח ארצי זה נראה תמוה. אבל לב מלכים ביד השם. אני הקטן שאין לי רוח הקודש, סבור שאירן היא מפתח מרכזי לגילוי משיח בן יוסף בצפון, והוא בוודאות איננו רה"מ הנוכחי- בנימין נתניהו!
אשמח לטעות בהשגותיי!! אשמח שלא יעופו טילים ושעם ישראל ייחסו את נפילת אויבינו המיידיים ע"י עצמם ועל ידי אדום (ששונא לישראל כמוהם) לישועת השם. ותהיה נהירה המונית לבתי מדרש של כל חלקי העם, יפסקו מצעדי ה"גאווה" בתל אביב ובירושלים. העיתונות תקבל על עצמה את הלכות לשון הרע, האינטרנט יטוהר על ידי גדולי ישראל ובכלל תהיה אחדות בין כל הזרמי של יראי השם וחושבי שמו.
משהו חסר לי בתמונה של מסרי הרב בן-ארצי שליט"א. אבל אולי תפקידו של הצדיק לבשר רק בשורות טובות.
ימים יגידו. בכל אופן אני מזיז לפי שעה השגותיי בגאולה מפני ראיית הרב, עד שיתבהרו דברים במציאות המעורפלת עבורי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2012 16:44 |
|
| |
רוסיה תלחם לצד אירן ! ולא לטובת ארהב הרוסים הם לא אדום , הם קרובים יותר לישמעאל !
בנוסף יש גם את הסינים וקוריאנים לא ברור לי חלקם במלחמה הגדולה.
המפתח הוא דמשק ! הכל תלוי מה יחליטו האיראנים לגבי תקיפה בנשק כימי ! אם יגבו את סוריה במלחמה על אדום !
בנתיים ביבי לא תוקף והכל תקוע אולי ברחמיו של הקבה עד אחרי ראש השנה ! אמן ורבים יזכו בדין ברחמיו של מלכינו לקבל את תשובתינו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2012 21:14 |
|
| |
הרוסים הם לא אדום ולא ישמעאל, הרוסים הם סתם חר...
דמשק היא שם המשחק היום, נפילת דמשק
צריכה להיות ע"י מב"י, שהוא מדינת ישראל כידוע.
נראה לענ"ד שמדינת הע"ר "ישראל" תתקוף את אסד המוחלש בכל הכח,
אבל היא מחכה לו, הם מחכים שהוא יהרוג בנו קודם, שכביכול תהיה "סיבה מוצדקת"
לפרק לו ת'צורה, והמטרה היא כמובן לקבל הרתעה מול כל העולם הערבי שר"י,
בקיצור:
מדינת ישראל מחכה לאסד ש"יושיע" אותה מחולשתה,
היא מחכה לאסד בשביל להראות לכווווולם כמה היא חזקה על נשיא שכבר ממילא חשוב כמת,
בשורות טובות וגילוי משיח (בן דוד!) בב"א.
תוקן על ידי סחלה ב- 29/08/2012 21:15:33
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 08:58 |
|
| |
סחלה, מאיפה אתה יודע מב"י הוא מדינת ישראל. זה לא אמור להיות בנאדם? הרי הוא אמור למות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 09:16 |
|
| |
זה נושא מורכב רחלי, אבל בכל מקרה אני לא "יודע", זוהי סברה עמוקה וידועה שלא אני חידשתי ויש לה הרבה על מה להישען, בקצרה מב"י הוא עניין קיבוץ גלויות והכנת התשתית החומרית לעם ישראל לקראת הגאולה, ואת זה לא עשה אדם אחד, אלא המדינה הציונית, והמדינה היא זו שאמורה למות, ומתוך חורבנה של המדינה יקום משיח בן דוד ויעשה סדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 11:08 |
|
| |
נישמע מאוד הגיוני , אבל מדוע לסוריה לתקוף את ישראל כרגע במצבה הקשה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:15 |
|
| |
תגובה לאדם:
משוום שסוריה מאמינה ואולי אפילו יודעת שמדינת ישראל בוחשת עמוק בתוך הקלחת הסורית, והם אומרים את זה כל הזמן, וניתן לומר שזה לא מוסיף להם אהבה אלינו...וישנה אפשרות הגיונית שכאשר הם יבינו שכלו כל קיצים, ושלטונם נגמר, הם עלולים "להתאבד" עלינו יחד עם חיזבאלה, הכל כמובן בהוראת איראן שעושה בסוריה וחיזבאלה כרצונה, איראן יודעת שהיא הולכת לאבד בקרוב שני זרועות אסטרטגיות חשובות במאבק שלה ב"ציונים", קרי סוריה וחיזבאלה, לכן נראה הגיוני שהיא תקריב אותם על מדינת ישראל הרופסת, ותשאף שהם יעשו נזק מירבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 09:56 |
|
| |
הבעיה שהעולם חא יתן לנו לפרק אותם אם יתקפו! הלוואי ואכן נצליח לחסל בעצמנו את אסד ולרסק את דמשק , שהיא המפתח לגאולה לפחות על פי הבנתו של דוד מלך ישראל !
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 11:50 |
|
| |
אנשים לא יודעים מה הם מדברים. רוסיה היא אדום (והמשמעות של רוסיה זה אדום ד"א) והיא המדינה שתבוא מירכתי צפון יחד עם כל העולם. ומי שחולק שיתווכח עם הגר"א. ולא שרון ולא "מדינת ישראל" הם בגדר משיח בן יוסף. יש משיח בן יוסף והוא אדם צדיק משבט אפרים ובע"ה יבוא בקרוב. לא צריך להאמין לכל מה שכל מיני גורמים מעלים מסברתם.
הלוואי שהסיפור יגמר שנה הבאה, שנת תשע"ב לצערנו כבר נראת שרופה מהבחינה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:30 |
|
| |
גוג ומגוג לעולם לא היה קרוב יותר, מרחם עלינו הקדוש ברוך הוא שנותן לנו צאנס אחרון לחזור בתשובה ביום הדין ולהיזדכך לפני שמתחיל הבלאגן,
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:57 |
|
| |
ראובני.
משיח בן יוסף לא צריך לבוא משום מקום יקירי, הוא כבר כאן מזמן...אנחנו חיים אותו יום יום, אך בחינה זו יש לה הפסק וביטול כדברי מהר"ל ב"נצח ישראל" עיי"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 16:53 |
|
| |
פרסום מעניין היום ברוטרנט, ממתינים.
העיתון הכוויתי -א סיאסה - המסתמך על מקורות ביטחוניים ודיפלומטיים בריטים טוען כי צה"ל סיים את פרישתו הקרבית לקראת מלחמה העלולה לפרוץ בצפון כל רגע ,במידה ותחול התדרדרות מיידית במצבו של משטר אסד.
ישראל מעריכה כי במידה ותחול התדרדרות פיתאומית במצבו של אסד האזור יגלוש למלחמה בין ישראל לסוריה והחיזבאללה.
בעקבות הערכה זאת ישראל כבר פרשה את כוחותיה הצבאיים האמורים לתת מענה במקרה של פרוץ מלחמה בגבול הצפון.
א-סיאסה טוען כי מומחה בריטי טוען כי צה"ל פרש את כוחותיו כדלקמן:
4 חטיבות חי"ר פרושים על גבול הצפון.
2 חטיבות חי"ר מילואים מקיימות כרגע אימנוי כשרות בבסיסי הדרכה בצפון לקראת הצטרפותם למערכה במידה ותפרוץ.
חיל האויר הישראלי הציב מול גבול הצפון 250 מטוסי קרב ב-20 שדות תעופה הקרובים לגבול.
200 מסוקי קרב ומסוקי סער להעברת כוחות נמצאים כבר באזור הצפוני של ישראל.
חיל האויר פרש 30 סוללות טילים נגד מטוסים ונגד טילים (כיפת ברזל).
טונות רבות של תחמושת וחורי נפץ הנחוצים לצה"ל בזמן מלחמה קודמו לעבר הגבולות בצפון ואוחסנו בבונקרים תת קרקעיים כדי למנוע פגיעה בהם.
חיל הים פרשת ספינות סער וצוללות מול חופי לבנון וסוריה הנמצאים בהיכון לכל מצב שיתפתח.
תוקן על ידי סחלה ב- 07/09/2012 16:53:49
תוקן על ידי סחלה ב- 07/09/2012 16:55:00
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2012 21:39 |
|
| |
כן, גם תיק דבקה מציין זאת, נראה מלממה עם סוריה חזבאללאה קרובה יותר מהתקפה באירן
|