רבות הרהרתי בשאלה איזה כישרון הכי ישמח אותי אם יהיה באשתי היקרה... חשבתי על מוזיקלי. נשמע לי רומנטי להקשיב ליצירות מלודיות בלילות החורף הקרים, להירדם לקול צלילים מענגים... וחוץ מזה הילדים ייהנו לפני השינה משירי ערש ערבים לאוזן... אבל מתישו הבנתי שברצף החיים היום יומי שהכול רועש וגועש הרומנטיקה המוזיקלית תעלם מנוף הסלוני מהר מאוד! ולגבי שירי הערש הליליים, תאמינו לי הילדים ייהנו גם מאימא זייפנית...(וזה מניסיון :)
אז חשבתי על ציור! זה די מעניין אותי ואני מאוד אוהב ציורים יפים. וגם יהיה ממש מלבב שביתנו הקט יקושט בפרי יצירותיה של אשתי היקרה.. ובכלל שהילדים יקבלו עונש מהמורה: "לא לקשקש בשיעור " מאה פעם, הם ידעו לצייר לו בסוף הדף איזה פרח נחמד שיעיף לו מהזיכרון שהם היו צריכים לכתוב מאה פעם ולא שלושים... אבל אז הפלגתי עוד קצת בדמיון והוא הגיע לנקודה שבה כל הזמן אני אתן לה עצות ומכיוון שאין לי מושג במיל איך מציירים היא לא תשמע להן וחבל על המריבות:) והילדים?! שיעבדו!! ובכלל לא רוצה שישחדו לי אנשים!
כך עלו ובאו להם כישרונות מזהירים עם המון הבטחות לעתיד והתמוגגו להם בקול ענות חלושה, עד שבא כישרון החיקוי וכבש את לבי!! זהו כישרון פנטסטי!! למשל, היא תחזור מהעבודה כולה מבואסת כי הבוסית המרוקאית שלה הרימה אותה בצעקות, ובמקום להיכנס לדיכי יחד אתה אני אתפוצץ מצחוק איך שהיא מחקה את הצעקות המרוקאיות של הבוסית.. ועל הילדים בכלל, שהיא תקרא להם סיפורי צדיקים לפני השינה, הם ידעו בדיוק איך נשמע הקול הגס של הפריץ הרשע ואיך נשמע הקול העדין של יוסל'ה המסכן... זה לעומת זה עשה אלוקים...
נ.ב. כואב לי כבר לחשוב, מחר לא תהיה מסקנה חדשה!!
נשלח ב-21/8/2012 22:30
מסקנה מעניינת יש לך.. מה שיותר מעניין זה עוד כמה פעמים תספיק להחליף את הרעיון הזה בתקופה הקרובה :)
נשלח ב-21/8/2012 23:08
לגמרי!!!
מאחלת לך שכל מחשבותיך ושאיפותיך יתגשמו באשתך :)
(אם היא היתה יודעת איזה תיקים אתה תופר לה...)
נשלח ב-22/8/2012 00:11
חחח אז אתה כאילו מתפלל שיהיה לה את כשרון החיקוי? (איך באלי להשמיע אתזה במבטא של בוסית מרוקאית או אולי במבטא של קטנה ) המסקנות שלך מעניינות במובן של כאילו מי חושב עלזה בכלל... אולי מידי פעם אבל לא עמוק כ"כ... יפה... ובאמת כדאי להרפות לפעמים מהמחשבות.
נשלח ב-22/8/2012 00:30
אם אתה מחפש מוזיקה לך לקונצרט אם אתה מחפש אומנות לך למוזיאון אם אתה מחפש מוקיון לך לקרקס אם אתה מחפש אישה לך תתבגר
נשלח ב-22/8/2012 00:53
הכשרונות זה האקסטרות... תשאיר משהו שיפתיע אותך....
נשלח ב-22/8/2012 00:56
ודווקא אני ממש מסכימה איתו. מאוד כיף להתחתן עם בן אדם מוכשר... לפחות עם כישרון למשהו אחד..
נשלח ב-22/8/2012 01:03
תרי, למה ללכת טוב לי איך שאני, יש מספיק "שצריכות ללכת להתבגר" שאוכל להתחתן אתן. בכולופן ממש התאמצת, אז תודה.
תוקן על ידי אחי23 ב- 22/08/2012 01:03:32
לאהוב זה הטוב שבטוב.
נשלח ב-22/8/2012 01:07
חדשונט כתב:
חחח אז אתה כאילו מתפלל שיהיה לה את כשרון החיקוי? (איך באלי להשמיע אתזה במבטא של בוסית מרוקאית או אולי במבטא של קטנה ) המסקנות שלך מעניינות במובן של כאילו מי חושב עלזה בכלל... אולי מידי פעם אבל לא עמוק כ"כ... יפה... ובאמת כדאי להרפות לפעמים מהמחשבות.
נשלח ב-22/8/2012 01:27
"לא עמוק" = אני לא חופרת לעצמי איזה כשרון הכי חשוב לי שיהיה בבעלי ישלי את מה שאני מתפללת עליו תמיד ובכלל אני אומרת לה' שאני כבר לא יודעת מה הכי טוב לי ואני גם לא כ"כ בטוחה מה אני כבר רוצה (זה כ"כ מורכב! והכישרונות האלו הם באמת אקסטרה כמו שאמרה בחורהנט) אז הוא שהוא הכי יודע מה טוב בעבורי ורוצה את הטוב בשבילי יזמן לי אותו במהרה בקרוב בעיתי ובזמני ובבקשה שזה יהיה בימי הנעורים... ואנחנו לפעמים לא מתארים לעצמנו מה עלול לקרות אם... ואם... ולאיזה מצבים ניתן להיקלע, לכן אולי זה לא צף על פני השטח וזה כאילו נראה לנו שיא הברור שהבן זוג שלנו יהיה בריא בגופו ובנפשו ובנשמתו וכיוצ"ב אבל זה ממש לא!!! אז אני מקפידה להתפלל בד"כ על דברים יותר מהותיים מכישרונות ועל הכישרונות וכיוצ"ב אני מתפללת בכלליות אחרת אני אעמוד לתפילת שמונה עשרה של שחרית ותכלה השנה והתפילה לא תכלה...
נשלח ב-22/8/2012 01:40
כנראה לא הסברתי את עצמי טוב! בשתי הדוגמאות הראשונות רציתי להראות כמה החיים הולכים בדרך שלהם ולא כלכך נפגשים בשביל שסללנו להם... זה קטע חצי אמתי חצי ציני וחצי בצחוק... וכשאני חשבתי על זה באוטובוס (כתבתי את זה באוטובוס והעתקתי לפה) זה לימד אותי משו על התנהלות העולם הזה וכמה חושבים וחושבים ו... וזה מה שרציתי להביע, וכנראה שלא בהצלחה רבה...
תוקן על ידי אחי23 ב- 22/08/2012 01:40:45
נשלח ב-22/8/2012 02:09
אוקיי, הובן אבל בתכלס, נוכח שתי המסקנות הראשונות, זה גם היה נראה טיפה רציני משו (פחות או יותר...) אז פשוט אתה מתכוון: "אל תחשבו מי, מה, כמה, למה, איך, מתי, ואיפה... תתפללו למי ששולח את הבתקול להכריז על זיווגכם 40 יום קודם יצירתכם ותשאירו לו ,מה שנקרא, צ'ק פתוח שהוא ייתן לכם את כל אשר הוא חפץ..." כי בתכלס, המחשבות על גבי מחשבות על גבי מחשבות... זה לא מה שייתן לכם את מה שאתם כ"כ חפצים בו...
נשלח ב-22/8/2012 03:20
תרי_זוזי כתב:
אם אתה מחפש מוזיקה לך לקונצרט אם אתה מחפש אומנות לך למוזיאון אם אתה מחפש מוקיון לך לקרקס אם אתה מחפש אישה לך תתבגר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל הוא באמת צודק.. כיף לקים בית עם אדם כשרוני... אבל כמובן שזה צריך להיות בכיוון השולי אלא לסתכל על דברים באמת אם זה מגיע כבונוס למה לא?
תוקן על ידי יהודי23 ב- 22/08/2012 03:23:21
נשלח ב-22/8/2012 08:16
אחי23 כתב:
תרי, למה ללכת טוב לי איך שאני, יש מספיק "שצריכות ללכת להתבגר" שאוכל להתחתן אתן. בכולופן ממש התאמצת, אז תודה.
מה שנכון נכון.
האמת חשבתי שאתה כותב במליצה, עד שהגעת לקטע של החיקוי שהיה נשמע רציני.
נשלח ב-22/8/2012 11:36
הזוי.. זה מה שאנשים עושים היום, יושבים ומדמיינים מה הכישרון שיהיה באישה שלהם? כשתפגוש אותה, תכיר אותה ותתאהב בה - אז תגלה מה הכישרונות הנוספים שיש לה.. מה זה פה, תוכנה לעיצוב האישה האולטימטיבית? רעיון פסיכי לגמרי