בית פורומים שידוכי חרדים

אז מה החתן לוחש לכלה??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2012 20:42 לינק ישיר 

למען האמת, זה הזוי שאנחנו צריכים למצוא לו רעיונות מה לומר.. ולא כי אני חושב שאנחנו לא מספיק מוכשרים למצוא משפטים רומנטיים.. אלא משום שזה פשוט לא יעבוד.. לומר משפט של אחר ברגע הכי מרגש... לומר משפט שלא מהלב.. שלא פורץ מתוך הקשר.. זה הדבר הכי גרוע שיש.. זה הדבר הכי חלול שיש.. וגרוע מזה.. אין כמו הבנת הלב של הבנות.. והיא פשוט תרגיש שזה לא שלו.. וזה רק יכאיב במקום לשמח... 

אם אתה באמת רוצה לעזור לו.. אז ראשית תנסה שהוא ירגיש את כלתו.. שירגיש מה באמת הצורך שלה.. שהוא יתחיל קצת להיות רגיש ולא כזה אטום..(תסלח לי מראש שאני ככה יוצא עליו...) ולמה אטום?! כי כשארוסה אומרת לך - יש כזה מנהג.. היא בעצם באה לומר שהיא מצפה לזה.. אז מה האוויליות הזאת להתווכח אם יש כזה "מנהג" או אין כזה "מנהג" וכי בהלכה או בפסיקה עסקינן?!?! ואם הוא לא מבין את זה לבד.. כנראה שחסר לו משהו... ואת זה צריך ללמד אותו.. או לכל הפחות שיהיה לו מודעות וידיעה בצרכים של כלתו... 

שנית, אחרי שהוא יבין את זה.. אז פשוט שישב עם עצמו.. וייזכר ברגעים יפים שהיו להם.. במשפטים שממש תפסו אותם.. שחדר ו להם ללב.. ואת אותם משפטים, רגעים שינציח בשתיים שלוש מילים... רק זה מה שיעבור וירגש..

(וסתם.. מסקרן אותי לדעת מי זה "המדריך" שלו...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2012 21:52 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
ועכשיו,
מה הכלה לוחשת לחתן???

חייבים להחזיר כנגד......=)

"די אימל'ה השמלה משמינה אותי"

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2012 22:01 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
למען האמת, זה הזוי שאנחנו צריכים למצוא לו רעיונות מה לומר.. ולא כי אני חושב שאנחנו לא מספיק מוכשרים למצוא משפטים רומנטיים.. אלא משום שזה פשוט לא יעבוד.. לומר משפט של אחר ברגע הכי מרגש... לומר משפט שלא מהלב.. שלא פורץ מתוך הקשר.. זה הדבר הכי גרוע שיש.. זה הדבר הכי חלול שיש.. וגרוע מזה.. אין כמו הבנת הלב של הבנות.. והיא פשוט תרגיש שזה לא שלו.. וזה רק יכאיב במקום לשמח... 

אם אתה באמת רוצה לעזור לו.. אז ראשית תנסה שהוא ירגיש את כלתו.. שירגיש מה באמת הצורך שלה.. שהוא יתחיל קצת להיות רגיש ולא כזה אטום..(תסלח לי מראש שאני ככה יוצא עליו...) ולמה אטום?! כי כשארוסה אומרת לך - יש כזה מנהג.. היא בעצם באה לומר שהיא מצפה לזה.. אז מה האוויליות הזאת להתווכח אם יש כזה "מנהג" או אין כזה "מנהג" וכי בהלכה או בפסיקה עסקינן?!?! ואם הוא לא מבין את זה לבד.. כנראה שחסר לו משהו... ואת זה צריך ללמד אותו.. או לכל הפחות שיהיה לו מודעות וידיעה בצרכים של כלתו... 

שנית, אחרי שהוא יבין את זה.. אז פשוט שישב עם עצמו.. וייזכר ברגעים יפים שהיו להם.. במשפטים שממש תפסו אותם.. שחדר ו להם ללב.. ואת אותם משפטים, רגעים שינציח בשתיים שלוש מילים... רק זה מה שיעבור וירגש..

(וסתם.. מסקרן אותי לדעת מי זה "המדריך" שלו...)

האמת היא, אתה צודק! ועובדה היא שבדרך כלל שאני כותב מכתיבי תודה /ברכה לחבר/אח/ות משפטים כאלה קופצים לי ישר בלי הרבה מחשבה, וכאן חשבתי הרבה ולא עלה לי כולם!! פשוט א''א להמציא בשבילו חיבור שלא קשור אליך!! דברי טעם כתבת, הארת את עיני!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2012 23:02 לינק ישיר 

תרי_זוזי כתב:

פונציבננה כתב:
חח אדם... 
לי נראה משהו כמו: 
וואו, הרגע הגדול שלנו הגיע, אני בשיא ההתרגשות בדיוק כמוך ואין מאושר ממני..:)

אשמח אם תגדירו למה כל כך גרוע..?
ברור לי שזה לא חם.. ושכלית, לא כל כך רצוי כאן חום שופע.. כי כבר ככה היא כולה בעננים ובהתרגשות מעל ל...
לדעתי, זה אנושי שיעלה לה עוד יותר את הרגשות בצורה כזו..

(אני אישית הייתי מאושרת לשמוע שהוא גם מחכה לרגע המיוחל.. -> החדר שרק אני ואתה לבד..:P)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/8/2012 23:22 לינק ישיר 

משפטים ללחוש לו..
... למה לא שמת ת'חפתים שקניתי לך?
... תגיד לאמאש'ך שתפסיק כבר לבכות..
...אני עכשיו הולכת להסתובב סביבך 7 סיבובים כנגד 70 שנה שאני הולכת לסובב אותך..
...יפה לך פזור קצוץ
...אל תעשה פרצופים של בכי למסרטה אחרי זה אני אראה הכללל!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 02:38 לינק ישיר 

אני דקה רוצה להתייחס לעניין ברצינות
הנושא הזה עלה לנו,  חברות רווקות שמגיעות לחתונות
וחברה שלי אחת היתה כל הזמן  שואלת אותנו:
"נו אז מה הוא אומר שם... תנו לי דוגמא"
ואפחת לא ידעה באמת לענות.... 
ואחרי דיון קצר
הגענו למסקנה ש:
"זה רגע כ"כ מרגש, ששום משפט לא יכיל את העוצמה, אז עדיף שתשתוק"
תחכה עוד 10 דק' / רבע שעה
ואז... תקשקש כאוות נפשך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 02:41 לינק ישיר 

אז אפשר לומר לכלה בפשטות
"זה רגע כ"כ מרגש שכל מה שאומר כעת לא יכיל את העוצמה, אז אני שותק.." 

תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 06:49 לינק ישיר 

אם איני טועה יש כאן נשואים. הי נשואים יקרים אולי תעירו את עיניינו ותגידו מה אתם אמרתם...  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 07:02 לינק ישיר 

גם אני מצטרפת לצדיק בקריאה של בקשה וחיבה לנשואים/נשואות שביננו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 11:44 לינק ישיר 

אני לא מאמינה שאתם עוד דנים פה...

אחחח איפה ימי הזוהר העליזים של הפורום?! כשהאשכולות דנו בעניינים אמיתיים ורציניים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2012 12:32 לינק ישיר 

מה שכן:
הרב שלי בסמינר אמר לנו שישנו מנהג טוב שהחתן והכלה יברכו אחד את השני בתחילת דרכם המשותפת.
כך שהדברים הראשונים שהחתן והכלה אומרים אחד לשני יהיו דברים של ברכה למען עתידם המשותף.

אני מוצאת את זה מאוד רומנטי.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 15:06 לינק ישיר 

אוהבתותך כתב:

כשהרשי ישבות/מדריכי חתנים או כל מי שזה לא יהיה יפסיק לבלבל ת'שכל שמילות חיבה אומרים רק החל מאחרי החופה קרי חדר ייחוד אז בחורים יוכלו לומר לכלה אני אוהב אותך

ת'אמת.. הייתי משתלח בך על ההודעה הזו, רק שפשוט אין סיכוי שזה יעזור, אז לא נותר לי אלא לרחם...

(ואני לא מדבר על תוכן ההודעה אלא על ההתנסחות, וד"ל)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 15:37 לינק ישיר 

מסקרן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2012 15:49 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
מסקרן...
לגמריי.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2012 17:22 לינק ישיר 

בחדר יחוד הכלה מברכת את החתן "תזכה לאריכות ימים ואזכה לשבת עמך לעולמים ולהתייחד באהבה מעתה ועד עולם" (מתוך אהבת ישראל למגיד מקוזניץ) יכול לברך אותה גם על אותו משקל. במילים משלו. אפשר לומר אני מאחל לנו חיים מאושרים.. עד עכשיו כולם ברכו אותה. למה שלא יברך אותה גם? מה צריך יותר מזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אז מה החתן לוחש לכלה??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.